• NADETT

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hirdetését itt a beszin láttam, némi írásos és képi infók alapján kedvencek közé jelölve. Először telefonon hívtam, elég későn (talán ha bő másfél óra volt még a napjából), egy valamikori randi céljából egy kis szóbeli érintkezés jó alap mindig a bemutatkozásban nem feltüntethető dolgok egy részéről... első vagy másodikra felvette, aranyos volt, informatív és némi trécselés után abban maradtunk, hogy szívesen fogad még egy utolsó, kijárási tilalmas órácskára, gyakorlatilag azonnal... Rugalmas: annyit mondottt még búcsúzóul (elég neccesnek tűnt a projekt időben, szó se róla), hogy szóljak neki, ha mégsem megyek... így a számítógép összehajtása előtt még beírtam Neki vtr-en... (igaz, már a valódi időpontot nem lehetett :D)
  • Megközelítés:

    ... így aztán (nem pont a megengedettel...) átlendültem a fél városon és végül 4 perccel a kitűzött (eléggé megbukhatónak tűnő) időpont előtt már parkolóhelyet vadásztam - sok nem volt, de azért sikerrel, 200 m-en belül... 20 órakor már nem volt sok mozgás az Úszódaruk és szemben a házzal további hét toronydaru környékén - buzgó környékfejlesztés zajlik jelenleg is a modern, új épületek körül, ahol Nadett némi liftezés után megtalálható.
  • Helyszín:

    Szép lakás, barátságos kisszoba (nem az az épphogy beleférsz). Nincs egyedül, de csak a fürdő felé lehetett hallani halk beszédet, engem nem zavart. (Mi biztos, hogy hangosabbak voltunk... :D )
    Elég tekintélyes méretű fürdőszoba minden szükségessel, tusfürdők (...rábíztam a választást :) ) és kifröccsenés ellen edzett üveg.
    A halvány fényekkel megvilágított szobában eldiskuráltunk erről arról, határozott nőnek adja magát, néhány életelv és tetoválás-elemzés után, kisasztalnál szék és szobainas (ja, imbuszkulcsot emlegetett bizonyos utánhúzások céljából, de aztán nem lett szerelem ;)) igénybevétele után - rákérdeztem, hogy muszáj-e egyedül fürdenem így a nap végén... És nem volt muszáj, azt mondta, szívesen! Óó - mondom... és már vetkőzött is :D
  • Lány külseje:

    A vállig érő lány a képekről stimmel, szemüvegben rendelt a doktornő, valamilyen fekete kimonóban fogadott és harisnyában, továbbá különböző jelentésű tetoválásaiban. A harisnya maradhatott volna - de ezt az (azonnal) elfogadott együttfürdéssel megbuktam, valamit valamiért. Még csak most írom le először a szót, ami teljesen áthatja ezt a lányt, amikor adja magát - dinamikus! Csak a szóismétlés miatt nem akarom többször leírni, de nagyon élveztem, ahogy vitt magával illetve benne volt mindenben.
    Miután ráhagytam a tusfürdő illatválasztását, már neki is állt a simogató-fürdetésnek, úgy kellett kéregetem egy adagot az Ő testéhez is, hogy kezdetét vegye az alapos össze-vissza szappanozás, amit hatalmas nyelves csókokkal ötvöztünk és nem volt ellenére a cicik, a popsi, a hasa és sima combjainak a kelleténél 40x több lecsutakolása, csöppet leguggoltam még a tusfürdő előtti pillanatokban - majd folytatódott a habozás mindenhol - elég kellemesen indult a program...
  • Action:

    Action... tényleg, nem is írtam, hogy maradtam végül... A roppant sikeres baba (és babapunci és stb.) fürdetés után már nem volt érdemes visszavenni a szexi harisnyát, hanem azonnal a tárgy(ak)ra tértünk, kitört belőle a dinamit és a lendület és a heves csókcsata folytatódott, elég gyorsan bevonva nyelveinken kívül minden egyéb finomságot... nyakát, vállát, finom, hegyesedő kellemes cicijét, lapos hasát, selymes combjait, hajlatait (hogy egy kis kört azért tegyünk) majd elég aktívan arra gondolhatott ő is, hogy a punciját is érdemes lenne. Érdemes volt. Még én voltam az óvatos :) A kényeztetés megszakítását annyira nem hagyta, hogy folyamatosan követte a nyalakodót (aki azért harapni nem akart) és emelkedett föl csípője a szám után, tolta magát a nyelvemre, végül komplett hídban állt - ilyet még nem láttam, mondom ha így elélvez és begörcsöl, az páratlan mutatvány lehet... hát a hanghatások és az izmai alapján mindenesetre jól érezte magát :) Aztán pihenésképp egy kis oldalra fordított hátulról nyelvvel kényeztetés után határozottan visszavágót fújt - elég kellemes és alapos mélységekbe merültem, ez az energiabomba nem pihent és kiadós franciaórában mindent visszakaptam. Következett egy védőruha, kb. 3 mp alatt le(fel?)bonyolítva, majd sürgősen az ölembe ült szemből és azzal a lendülettel kezdetét vette a szeretkezős szakasz. És bár eléggé úgy nézett ki, hogy ezerrel megerőszakol és megdug, és igen kitűnő kísérlet volt, szuper percek, rendszeresen rámborult és kemény nyelvcsaták zajlottak {most, hogy kicsit levetítem magunkat kívülről, nem emlékszem, milyen zene szólt, de ezek szerint tökéletesen megfelelt...} nem sajnálta magát, kihasználta időnket, és annyira elragadott mindkettőnket ez a szembe-smárolós szeretkezés, hogy se kutya, se hason, se állva, se oldalt, se 69, nem is értem... egyszerűen a nagyon aktív odatevős lovaglását a végén megfejeltem egy nagyobb frekvenciával, amire megadta magát és elég alaposan elmentünk egymásban és egymással jól össze-időzítve... Az elég kellemes pár perc, amikor egy közös izzasztó edzés után kicsit megpihen kielégült játszótársad rajtad fekve, lihegve, aztán pihegve.
    Tulképp egész jól eltöltöttük az első 50 percet és bár nem szoktam elutasító lenni a második kört tekintve, de volt annyira elhúzott és csodásan kimerítő az első kör, hogy szégyenszemre azt mondtam, kevés lesz a (talán 8 perc?) maradék. (Ergo javasolt a 1,5 óra!) Így is maradt a keze folyamatos simogatásban - de lágyan, levezetőleg és kellemesen :) Közben kibeszéltük még a világ, a tervek, a sulik, a pasik, a tetkók pár összetevőjét - majd helyreállt a szemüveges jókislány, elvánszorogtam egy (most már magányos) gyors zuhanyra és Miss Dinamit emlékeinek betárolása közben a távozás mezejére léptem - próbálva a most már üresedő fővárosi utakra is figyelemmel lenni valamennyire...
  • Elszámolás:

    Ha jól látom extrákra nem került sor, meg persze, ami nincs az étlapon, olyasmira sem - de elsőre, 60 percre bőven kiadós volt az étlap, abszolút dinamikus főfogással - magasabb egy hajszállal az átlagnál, de ezt Ő majd kimatekozza :) Ott voltam, tehát jónak tűnt az arány, utólag is. Meg is magyarázta, hogy nála jó helye van a pasik pénze, nyugodtan vigyük oda, hasznosan fogja elkölteni. Hát ennyi :D ij
  • Összkép:

    Kedves, emancipált, dinamikus, odatevős és odaadó szexcsata-partner - köszönöm!!
Happy Massage