• Sonita

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Rövid tájékoztató üzenetváltás után Vtr-en foglaltam időpontot. Aztán még telefonon is egyeztettem vele, majd előző este kérésére megerősítő üzenet és így lett fix a randi időpontja.
  • Megközelítés:

    Új építésű tömb a Dagálynál, kilométeren belül számtalan BKV lehetőség. Kocsival érkezőknek a parkolás most nem fizetős, cserébe nem nagyon van hely. Pontosan megmondta a házszámot, úgyhogy könnyen odatalálsz.
  • Helyszín:

    A lakás is pár éve épült, remek állapotú amerikai konyhás nappalival, plusz a baszoba. A fürdő tágas, az én általam preferált közös fürdőhöz maximálisan alkalmas. Tiszta, tusfürdő van bőven, a törülközőmet is remek állapotban kaptam. A szoba tágas, az ágy is remek, bár néha recsegett, de kényelmes. Egy tükör még elkelne.
  • Lány külseje:

    Jól emlékeztem, nagyon jó csaj. Már utcai ruhában is kívánatos, meztelenül még jobban. Nem túl erős smink és igéző tekintet,amihez szép mellek párosulnak. A cicik a sebészt dicsérik, de tényleg tetszetősek. Karcsú alkat és formás popsi, szerintem nincs rajta kifogásolni való.
  • Action:

    Megérkeztem időben és telefonon kerestem. Visszahívott hogy egy perc, de már akkor fordult be a sarkon. Amikor megláttam már tudtam, ez jó buli lesz. Utcai ruhában is tetszetős leányzó, megfordul az ember utána az utcán. Együtt mentünk fel a tetthelyre, én közben szkenneltem az alakját, fejben már összeállítottam mit fogok csinálni vele. A lakásban kis üdítő, vetkőzés és irány a fürdő. Bekísért, majd csatlakozott hozzám. Hihetetlenül jó érzés ezt a testet ölelni, fürdetni, főleg úgy hogy megmosdat és egy kis francia bemelegítés is a show része. Így megfelelő állapotba kerülve átmentünk a szobába. Csókváltás után lefektettem és nyelvvel elkezdtem kényeztetni. Láthatóan jól esett neki, de csak hangulatfokozónak volt jó, nem hinném hogy ilyen helyzetben csúcsra tudnám járatni, főleg úgy hogy az ujjam nem játszik nála. Ezek után engedtem őt érvényesülni, én álltam az ágy mellett, ő érzékien szopott. Igazából nem mélytorkozik, nem vadul, mégis zseniális. Közben időnként felnéz és az őrületbe kerget a tekintetével. Ezen felbuzdulva szemből megtámadtam és a lábait össze-vissza pakolva adtam neki erőből. Nem finnyás lehet tolni neki. A pozíció váltásnál én hátulról szerettem volna, ezt úgy abszolváltuk, hogy a szekrényre támaszkodott és én mögé kerültem. Ez annyira jó volt, hogy nemsokára el is élveztem. A szünetben masszázs és beszélgetés, majd szó szerint életet lehelt a farkamba. Miután kész voltam, akkor lovacskázni hívtam, amit örömmel és nagyon élvezhetően teljesített. Ezután ismét a szekrénynél kötöttünk ki, ismét nagyon jó volt. Ekkor már éreztem hogy gond lesz a másodikkal, úgyhogy az ágy szélére térdeltettem és úgy is magáévá tettem hátulról. Utána még szájjal, kézzel mindenféle módon próbálkozott nálam, de sajnos nem sikerült. Ez nem az ő hibája volt, mindent megtett. Ekkor én belátva, hogy esélytelen a második, inkább a távozás mezejére léptem. Húsz percig voltam orgazmus közelében, úgyhogy a végkifejlet nem jött. Ennek ellenére maximálisan jól éreztem magam, jól kezdődött a nap.
  • Elszámolás:

    Kicsit a pesti átlag felett, de abszolút korrekt számomra. Teljes körű szolgáltatás, mindig a kedvem kereste. Extràt nem kértem, nekem így volt kerek az egész.
  • Összkép:

    Az első perctől kezdve ahogy a ház előtt találkoztunk, addig a pillanatig amíg ki nem léptem az ajtón, azt éreztem hogy minden körülöttem forog. Valljuk be férfiasan, mindannyian ezért járunk a lányokhoz. Ezt ő maximálisan teljesíti és még az egonkat is építi.
Happy Massage