• ChloéGirl

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy kellemes napos délután hívtam telefonon, és egyből sikerült elérnem őt személyesen, sőt, az általam ajánlott időpont is megfelelt neki.
  • Megközelítés:

    A parkolás mostanában sehol sem könnyű, kivéve talán az M0-on, a világ legnagyobb parkolójában. Tömegközlekedni viszont remekül lehet, főleg ilyen szép időben, amikor 10 perc séta még fel is üdíti a munkába belerokkant egyedeket. Ennyire van ugyanis Buda legnagyobb tömegközlekedési csomópontja. A cím könnyen megtalálható, bár a kapun két házszám is van, de ez csak a gyengébbek megtévesztésére szolgál.
  • Helyszín:

    A lakás tökéletesen megfelel a célnak, bár nem túl jól hangszigetelnek az ajtók/falak, ezért mindig átszűrődik némi alapzaj a többi szobából. Én egy olyan szobában élvezhettem Chloé társaságát, ahol egy félig kész baldachinos ágy volt, ami keretek közé szorította a tevékenységünket. A falon van tükör, amit jobban is pozicionálhattak volna. A fürdőszoba állapota hagyott némi kívánnivalót maga után, de szerencsére vendéglátóm ezt orvosolta.
  • Lány külseje:

    Szeretem azokat a hirdetőket, akik arcos képpel hirdetnek, mert így nem érhet meglepetés. Hát most ért. Szerencsére kellemes, mondtam is Chloénak, hogy cseréljen fotóst. Sokkal jobban tetszett az arca élőben, mint a képeken. Valószínűleg a kisugárzása az, ami nem jött át a fotókon. Végig gyönyörködtem volna a látványban, ha az a fránya tükör... Mindegy is, nem sok időt bírtam hason, így elég időm maradt ezt a csodálatos lányt bámulni. Igen, bámulni, mert ez a szó írja le leginkább azt a szemérmetlen tevékenységet, amit Chloé minden egyes porcikája kiváltott belőlem.
  • Erotikus masszázs:

    Chloé masszázsa a fejlődési görbe kezdeti, felívelő szakaszán tart. Nem elsősorban a masszázsért mentem oda, ezért nem is nagyon akartam kihívások elé állítani. Nagyon sok simogatós elemet tartalmaz a masszázs, ezért végtelen kellemes az egész ottlét. Chloé néha átvált profi masszőz üzemmódra, és olyankor egész aprólékosan, odafigyelve tünteti el az izomcsomókat. Majd újra jön a simogatós rész. Nem lehet megunni. Legközelebb biztos hosszabb időre megyek. A simogatós rész a végefelé átvált tömény erotikába, annyira, hogy nem volt türelmem kivárni a fordulási engedélyt, hanem a saját kezembe vettem az irányítást.
  • Levezetés:

    Miután nem bírtam tovább hason feküdni, felültem és elkezdtük egymást simogatni, puszilgatni. (a simogatást csak én kezdtem, Chloé folytatta). Az egész teljesen természetes koreográfia szerint működött, mintha már többször találkoztunk volna, pedig ez volt az első alkalom. Az egész erotikus rész egy csodálatos tánc volt, két test egymásba fonódása. Megakadás mentes átmenetek egymás kényeztetésében. Egyszerűen hihetetlen, mennyire egymásra hangolódtunk egyből az első találkozásra. Annyira egymásba gabalyodtunk, hogy már nem is tudom ki, kit, milyen sorrendben, melyik testrészével kényeztetett. Az biztos, hogy volt minden, mi szem-szájnak ingere. És a végén csak a pihegés erőtlenül...
  • Elszámolás:

    Nem tudom, van-e extra, nem is került szóba. Az elszámolást ebszolút korrektnek tartom, telefonon kapott tájékoztatás alapján, némileg felkerekítve, komódra lehelyezve.
  • Összkép:

    Csak ajánlani tudom Chloét. A belülről áradó kedvesség, természetesség annyira lenyűgöző, hogy akár napi kedvenc időtöltéssé is válhat:)
Happy Massage