• PANNA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délután hívtam fel Pannát és elsőre sikerült megkapnom... illetve elérnem :) Érdeklődtem, hogy tud-e még este fogadni és igent mondott. Telefonban minden részletre kiterjedő felvilágosítást ad, kérdéseimre válaszolt. Hangja kedves, alkatához illő (lásd külső).
  • Megközelítés:

    Ismerős vagyok a környéken és az adott szalonban is. Na nem mondom, hogy törzsvendég lennék, de tudtam, hogy közlekedés és parkolás szempontjából mire számítsak és szinte teljes mértékben igazam is lett. Egy hangyányival nehezbb volt parkolóhelyet találni, mint régebben, de ennyi "egészségügyi" séta még belefér. Tömegközlekedés szempontjából is frekventáltnak mondható a környék, így - ha jól tudom - több opció is fennáll a megküzelítésre.
  • Helyszín:

    Mint írtam tehát, ismerős vagyok a környéken és a szalonban is. Ennélfogva sem a környék, sem a helyszín nem okozott meglepetést. Aki még nem olvasott volna az itteni lányok egyikétől sem beszit, az tudja, hogy a bejutás kissé szokatlan módon történik, nem a klasszikus társasházi bejárati ajtó, hanem egy garázsbejárat a cél. A közlekedés zaja miatt a kaputelefonban már nem nagyon van mód komolyabb beszélgetést folytatni, célszerű a bejutást követő, ajtóig tartó eligazítást már telefonban kérni.
  • Lány külseje:

    Megint csak arra tudok hivatkozni, hogy aki ismeri a helyet, az tudja, hogy a képek alapján mire számítson. Én bevallom kicsit másmilyennek képzeltem Pannát, mint amilyen a valóságban volt, de ez nem a képek hibája vagy hiányossága - pusztán az agyam másképp fordította "élőre" a képen látható alakot és arcot. Picit más volt a frizura is. Összességében Panna egy kedves, közepes (inkább kisebb) termetű lányka, szép, természetes formákkal és meggyőző mosollyal. Ha a külső mellett a belsőről is szólhatok, hát nagyon szimpatikusnak találtam a hozzáállását, a beszélgetésben a kezdeményezőkészségét és úgy általában az életszemléletét. Teljesen közvetlen, maximálisan ügyfélközpontú, mondhatni barátias.
  • Erotikus masszázs:

    Klasszikus koreográfia szerint zajlott a találka. Megérkeztem, bemutatkoztunk, pusziváltás, majd beinvitált a rendelőbe, ahol szépen lepakoltam és levetkőztem. Megkaptam a törcsimet és a lehető legrövidebb úton - gyakorlatilag a szobából kilépve és egy szabványos jobbraáttal - eljutottam a fürdőbe. Kád és zuhanyfüggöny tartozik az infrastruktúrához. Visszaérkezés után elhelyezkedtem a masszázspadon és egy közepes erősségű, meglehetősen szakszerű masszázst kaptam. A program úgy gondolom jól felépített, végighaladt a láb, hát, váll vonalon. Amikor mindketten úgy éreztük, hogy teljesült a masszázs része a programnak, Panna áthelyezkedett a derékvonalhoz, én megfordultam, ő pedig felmászott és lábaim között elhelyezkedett a masszázspadon.
  • Levezetés:

    Nagyon lágy, finom, mondhatni "érzelmes" francialecke kezdődött. Kézhasználat gyakorlatilag nem volt - ez számomra mindenképpen pozitív volt. Nem volt szükséges jeleznem semmilyen különös kérést, mert Panna végig nekem tetsző módon, finoman, majd később már fokozódó erővel dolgozott rajtam. Halk cuppogás, egy-egy pillantás - hogy lássa, mennyire tetszik ügyködése. Jó hatásfokkal, jó tempóban csinálta, nem állt fenn annak a veszélye, hogy idő előtt véget vet az élvezetemnek. Gyakorlatilag később mondta is, hogy azért csinálta úgy ahogy, mert nem akart hamar kivégezni. Ennek fényében a rendelkezésre álló időt maximálisan az élvezetre tudtam fordítani. Különösebb váltásokat nem kértem, gyakorlatilag végig ugyanazt a tempót diktálta - ez így meg is felelt. Én ugyan nem figyeltem az időt, de a véghez közeledve tehát módosított az erősségen, aminek következtében hamarosan el is élveztem. Végigvárta míg lenyugszom - hosszasan nyugtatott le, már-már ernyedésig tartóan. Ez is nagyon jól esett. A végén törlőkendőbe ürített, én pedig visszatértem a valóságba. A befejező koreográfia szintén tankönyvi. Újabb fürdőszoba látogatás, majd öltözés. Ja... a pontozás mindig eszembe juttat pár olyan szempontot, amire esetleg érdemes kitérni írásban is. Tehát a "pornós feeling"-et teljesen kihagytam - nem is jutna eszembe ezt a jelzőt használni, de ez nem tekinthető a program hiányosságának. Panna egyszerűen nem ILYEN típusú lány. Ez így is van jól.
  • Elszámolás:

    A program díjazása számomra teljesen megfelelő, mondhatni baráti kategória. A tiszteletdíjat a végén adtam át - óriási pozitívum, hogy volt visszajáró is. Mivel félig-meddig hirtelen felindulásból történt látogatás volt, így én most nem készültem különösebb meglepetéssel vagy aprósággal, de számomra ehhez amúgy is inkább kell az ismeretség, nem vagyok a személytelen vagy "olcsó" ajándékok híve.
  • Összkép:

    Egy zaklatott nappal a hátam mögött kerestem fel Pannát és azt hiszem teljes mértékben ráérzett, hogy hogyan és mivel tudja a napom hátralévő részét "rendbe hozni". Az élmény számomra nagyon kellemes volt, mind a fizikai, mind a szellemi síkot tekintve. Tetszett a ráérző és beleérző képessége - előbbi a kényeztetésem során, utóbbi a beszélgetésben mutatkozott meg igazán. Nincs határozott elképzelésem arról, hogy visszamegyek-e, de amilyen hirtelen felindulásból döntöttem Panna mellett, pont úgy benne van az, hogy később az átéltek hatására újból kedvem támad meglátogatni őt. Köszönöm ezt a megnyugtató és kellemes masszázst, kedves Panna!
Happy Massage