• Berni

  • Beküldte:
  • Berni reagálása

    Drakon:) Minden írásod más, ahogy a találkozásaink hangulata sem egyforma. A mostani kivételesen forrón és szenvedélyesen alakult, aminek minden percét imádtam. Köszönöm a szép beszámolót!

  • Egyeztetés:

    Bernivel szokásunkhoz híven egy Péntek délelőtti találkozót szerveztünk, amit telefonon szoktunk megbeszélni szerdáig bezárólag. Praktikus a megadott időpontban hívni, akkor biztos eléhető. Egy pár szót váltunk általános dolgokról, próbálok viccelődni kicsit, hogy halhassam az önfeledt nevetését ami engem is mosolyra derít.
  • Megközelítés:

    A megközelítés inkább BKV barát, parkolás szempontjából. Az elmúlt pár alkalommal felpattantam a villamosra két megálló erejéig és kényelmesen leszálltam a bejáratnál. A parkolásra természetesen vannak trükkök, de elég rizikós a végeredmény. Kedvemtől és időmtől teszem függővé melyik megoldást választom. A rendelő központi helyen van, könnyű megtalálni.
  • Helyszín:

    A rendelő egy profi magánszalon, így nem kell a házban bóklászni, tehát kimondottan diszkrét rendelő. Mivel Berni egyedül rendel egy kifejezetten tágas szalonban, így nagyon baráti és önfeledt az érkezés, majd a további kellemes időtőltés. A helység rendezett és tiszta, kellemes illat és harmónia jellemzi a rendelői milliőt. A kényelmesebb nem kapkodós, ráhangolódós látogató ideális "bemelegítő helye" a fogadószalon. Itt történik a vendégváró protokoll lebonyolítása, ahol megtörténik az ismerkedés, amolyan diplomáciai kicsit formális érintkezés, majd a higiéniai tevékenységre való felkészülés, a ruhánktól való megszabadulással. A fürdőszobában épített zuhanykabin van, tusfürdőkből leginkább egy hazai márkacsalád képviselteti magát, többféle fantázianévvel, szájvíz kis pohárkákkal bekészítve. A törölköző többféle, amit Berni oszt ki, úgy gondolom alkat függő én a legnagyobb, fürdőlepedő méretet kapom frissen, ropogósan. A masszázshelységbe a fürdőből való visszatérés után juthatunk be, ami egy kisebb, melegebb és közvetlenebb helység. Itt már nem érezhető a hivatalos formula, de lássuk be egy sejtelmes csipke bodyban combfixel ez már nem lenne könnyen kivitelezhető:)
  • Lány külseje:

    A hölgy a képeknek nem teljesen felel meg, a haja más fazonú, azt hiszem Kleopátra fazonnak hívják. A nagy hullámokkal is vadítóan szexi volt, de ez a fazon klasszisokkal jobban illik hozzá.
    A szín is világosabb szőke, ami még bájosabbá teszi az amúgy is helyes arcot. Berni meghazuttol minden eddigi tapasztalatom a 35+ plussz nőkkel kapcsolatban. Kifinomultan könnyed és természetes. Egy fekete koktélruhában fogadott pimaszul dekoltált kivágással. A Gyünyörű, finom barna bőr csillogott a telt keblek felett, a formás nyak és állvonal feszessége is jobban érvényesül az új hajviseletnek köszönhetően. Hibátlan redők nélküli homlok, természetes szemöldök, kék néha zöld szemek középen tágra nyílt pupillákkal, természetesen hosszú szempillákkal keretezve. Szépen ívelt orr, szépen ívelt arányosan telt ajkak mögött fehér szabályos fogsor, majd arányos áll tartozik részleteiben a bájos archoz. Az alak a szívdöglesztően formás, nem a piszkafa típusú nő, de nem is a bögyös faros alkat. Harmónikus testforma, kiegyensúlyozott testarányok jellemzik.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs profi masszázságyon történik. A Masszázslepedővel és törölközővel letakart, lábfejnél kibélelt fekvőhely teszi maximálisan kényelmessé a következő kb negyven percet.
    Felépített masszázstechnikára épített foglalkozás következik, amit próbálok teljesen lazult és higgadt állapotban befogadni, azonban vannak "eltévedt" érintések, amik ezt nem mindig teszik lehetővé. Maga a masszázs közepesen erős, néha erősebb és van hogy kimondottan gyengéd és finom. A lágyabb részeken inkább gyengédek a fogások, ahol van mit gyúrni ott nem vagyok kímélve. A test azon része, ahol éppen nincs "munka" az be van takarva és részlegesen történik a test felfedése, amit a langyos kókuszzsír felvitele követ.Talpmasszázs nincs, bokánál kezdődik a masszír és a vádlin át halad fel a farpofákig. A fenék gyúrása nagyon jól tud esni és Berni a kevés hölgyek egyike, aki ezt nem hagyja ki. A derék masszázs is különleges egyedi fogásokkal bővített. Az érzések hullámzóak a foglalkozás alatt. Az egyik pillanatban ellazult testtel fekszem nyugalomban, éppenhogy a nyálam nem csordul, aztán egy kis átmenettel már fújtatok, mint egy felajzott bika akit szétvet az ösztönös vágyakozás. Egy őrjítő hullámvasút, aminek a fordulás vet átmenetileg véget. A külső combizom megdolgozása az kihagyhatatlan és szükséges, mégha nem is a legkelemesebb része a masszázsnak.
  • Levezetés:

    A csillapodás nem sikerül teljes mértékben, amihez nagyban hozzájárul Berni kebleinek megpillantása, miután kibújik a falatnyi csipkeruciból mert melege lesz:) A rugalmasan telt cicik, amik az ideálisnál jobban kitöltik méretes tenyerem, felébresztik a szunnyadozó bikát, mintha egy piros lepellel provokálna egy felajzott vadállatot.Teljesen kiszáradok, kérek egy pohár vizet, Berni átszökdécsel a fogadóba és majdhogynem megitat mikor visszatér, ezen nagyon jót nevetünk. Megsimítja az arcom az ujjaival, majd a szám a hüvelykujjával miközben megdícséri milyen szép telt és megcsókol lassan, érzékien. Végig csókolja a nyakam én pedig kézbe veszem a formás popsit, miközben belecsókolok a nyakába és beszívom az édes illatát, amire olyan kéjes hangot ad, hogy az addig is meredező farkam kőkeménnyé feszül és úgy érzem szétrobban. Berni a mellkasomon halad lefelé a hasamon, csókokkal és izgató szippantásokkal felváltva, majd mikor a farkamhoz ér, az orrával végigsimítja egész a hegyéig, majd felnéz rám és megdícséri a férfiasságom. Erre csak annyit tudok mondani, hogy irány a galéria. A kis matadorom folyamatosan lóbálja előttem a piros leplet, ahogy lépésről lépésre halad a lépcsőn a ringó, kerek, selymes bőrű harapdálni való popsijával. Megbabonázva haladok mögötte veszélyesre hergelt állapotba, majd lefektetem a tatamira és elkezdődik egy szenvedélyes csúszkálós bírkózás. Berni felém kerekedik rajtam csúszkál, csókol, markolja az izmaim, majd megfogom magam alám fektetem, kezeit a feje felé teszem. Ő hatalmas szemekkel mélyen a szemembe néz ijedtséget színlel, mint egy csapdába esett kis vad, aztán halkan nyüszít, mintha keményen beléhatoltam volna. Hosszú percekig tusakodunk, imitálunk egy brutál szenvedélyes szerelmeskedést. Berni kiszabadul a fogásomból és rámarkol határozottan a farkamra, amit hozzászorít a combjához. Az egész nő ízzik és forr, a hullámzó test mozgása, a buja kéjtől elhaló hang már nem hagy visszautat és robbanok. Berni odaszorítja az arcát az enyémhez, mintha beakarná szívni magába az orgazmus adta felszabadító érzést és így együtt nyugszunk le. Kifejezetten meghitt pillanat ez ami nem tart sokáig, mert tudjuk mindketten hogy ez "csak" egy őrülten izgalmas, kicsit talán veszélyes játék, amiben erre a kis időre egymásra találunk.
  • Elszámolás:

    Az ismeretségünk elején letisztáztuk a rózsákat, amiről azóta sem beszéltünk és egy pillanatig sem vettem komolyan a megadott keretet. A rózsákat a pultra teszem vagy az ajándékom mellé, ami jelen esetben egy hatalmas Furla boríték, ami egy selyem kendőt tartlamaz, mellé helyezve a legnagyobb értékű bankjegycímletünkből kettőt.
  • Összkép:

    Az érzés amivel távozom, az elégedettség. Az érzés amikor minden kerek és tökéletes, amikor a történetnek van eleje, közepe és vége. Pontról pontra úgy, ahogy én elképzeltem, a Nővel akit erre "fejezetre" megálmodtam. Tökéletesen kiegyensúlyozott viszony, ami bizonyára több egy üzleti kapcsolatnál.
    A beszámolóm szubjektív és nem reklámnak szánom, az élmények megélése erősen személy és hangulat függő! Lehet ilyen elvárásokkal érkezni Bernihez, de nem érdemes.
Happy Massage