• Ashley

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt egyszerűen és flottul. Csengő hangján egyeztette velem az időpontot, amire én pontosan meg is érkeztem nagy vággyal.
  • Megközelítés:

    Forgalmas helyen van a tetthely. Metró, villamos, busz a közelben.Gk-val voltam. Most, hogy ingyenes kicsit macerás parkolót találni, de békeidőben soha nem gond, amikor fizetős.
  • Helyszín:

    Egy társasházban egy aranyos lakás, amiben minden van ami kell a jóhoz. A fürdőben is van mindenféle kegyszer a karbantartáshoz.
  • Lány külseje:

    A képeken látható nagyon vonzó leányzó Ashley hatalmas , eredeti cickókkal.Nekem nagyon szexi, ezért is járok hozzá hűen. Nem filigrán típus, de szerintem minden király rajta.
  • Action:

    Régi ismerősként fogadott, jó kedvvel, mókával. Pink testhez, álló kis ruciban fogadott, amiből kikandikáltak a termetes ikrek. Fogadó csókkal indított, amitől már be is indultam. Kértem is a törcsit izibe, hogy lecsutakoljam magam. Amikor visszaértem már meztelenül az ágyon fogadott.

    Nagyon beindulok tőle és már vetettem is magamat rá mint tigris az őzgidára. Csókok simik meg miegymás és már lent is voltam délen, ahol nyalogattam, ujjazgattam, ahogy tudtam. Szereti ezt a tevékenységet. Ezután betettem az aranycsüngőt a hatalmas didikbe és elidőztem ott is, na és persze a világi NF amit kaptam tőle. Szóval a csüngőből dorong lett, amire kértem is a védelmet. Nem teketóriázott és beleült a szerszámomba és vadul meglovagolt. Kezeimben a didik és Ő pedig vadul pacizott. Gondolkodtam valami végkifejleten, de inkább hagytam magam és így durrantam el. Valami fenomenális volt. Ezután megtisztogatott és dumcsizni kezdtünk. Mindig van témánk mert Ashley olyan cserfes lány. Mindig gyorsan megy az idő vele.

    Ő kezdett bele a második menetbe. Aprólékosan megtisztogatott, majd rábukott a gyíkra. Csodálatos kézimunkája és NF-je eredményeképpen ismét harckészültségben voltam. Gumit fel és már kutyusban el is kezdtem döngölni. Szereti ezt a pózt nagyon, ezért húztam az időt amíg tudtam. Váltottunk misszibe ahol valami csoda, ahogy a didik járják a maguk útját. Ebben a pózban néhány válfajt kipróbáltunk. A vég egy erőteljes roham után jött és teljesült be. Megint hatalmasat durrantam. Hosszú ideig pihegtünk, majd kigabalyodtunk egymásból és irány zuhizni. Még dumáltunk egy kicsit és irány a szép tavaszi, napfényes világba.
  • Elszámolás:

    A pesti átlagnak megfelelő csokrot tettem le a cselekedet után. Fantasztikus élményben volt részem, így nem kérdés, hogy megérte.
  • Összkép:

    Egy vagány, csinos, jó-fej csajjal két fantasztikus numera. Mi kell más és több!
Happy Massage