• Nadin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en egyeztettünk, Nadin hamar visszajelzett, hogy az időpont megfelelő.
  • Megközelítés:

    A Marina parton volt a találkozó, egy nagyon szép környéken voltam. Metróval könnyű elérni, a Duna Plaza közelében van. A környék számomra nem ismeretlen, hiszen már jártam ott korábban is. Olyan környék, ahova szívesen tér vissza az ember.
  • Helyszín:

    Nagyon szép lakásban fogadott, a fürdőszoba nagyon szép, bőven van tusfürdő választék. A szoba is nagyon szép, gyönyörű hangulatvilágítással. Tisztaság mindenütt.
  • Lány külseje:

    Nadin a képeken gyönyörűszép, élőben sokkal szebb. Nagyon szép fehérnemű kombinációban fogadott. Amikor bementem tudtam, hogy jó helyen járok. Nadin nagyon szép testalkatú lány, látszik, hogy rendszeresen sportol.
  • Action:

    Amikor megérkeztem Nadin nagyon barátságosan fogadott. Első lépésként lesegítettem róla a fehérneműit. Nagyon szép látvány tárult elém. Elmentünk közösen zuhanyozni, majd a törülközés után, egy kis masszázsba kezdtünk, amit Nadin nagyon jó érzékkel csinál. Látszik, hogy kiválóan tud masszírozni. Kipróbáltunk többféle masszázst is. Mindegyikben kiváló volt. A munkám során sokat ülök, és a hátam emiatt sokszor fáj. A masszázs után belekezdtem Nadin testének kényeztetésébe. Láttam élvezte, ahogy csinálom. Csodás érzés volt Nadin gyönyörű, formás testét simogatni. A cickói szép formásak szeretem simogatni, puszilgatni őket. Majd egyre lefelé érve elkezdtem kényeztetni Nadin kelyhecskéjét. Nadin ezt is élvezte. Majd pozíciót váltottunk és Nadin elkezdte kényeztetni a szerszámot. Kiválóan franciázott, persze a zacsit is kiválóan kényeztette. Ezután következett az aktus. Kétféle pozícióban csináltuk, ami mindkettőnk számára csodálatosan jó érzés volt. Az együttlét alatt nagyon jól elbeszélgettünk, helyzetekről, tapasztalatokról. Nagyon sok közös témát találtunk. Nadin tudja, hogy a vendég mit szeretne. igyekszik mindenben a vendég. kedvében járni.
  • Elszámolás:

    Nadin nagyon korrekt lány. Az elszámolás a végén történt egy kis ajándék kíséretében. Az elszámolás a szokásos pesti átlag. Másfél órát töltöttünk együtt. Nadin nem óranézegető típus, de nem szabad visszaélni vendégszeretetével.
  • Összkép:

    Nadin nagyon jó benyomást tett rám. Látszik, hogy egy értelmes, intelligens, kulturált lány. Csak úriemberek keressék ezt a csodálatos hölgyet. Egy biztos: csalódás kizárt, élmény garantált. Nadin nagyon jó választás volt számomra, már alig várom a következő alkalmat, hogy újra meglátogassam. Nadinnal nagyon jól éreztem magam sokat segített ellazulni a kemény munkahét után.
Happy Massage