• JázmiiinésFruzsi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hétfőn jártam náluk negyedszerre, kb fél éve volt az első, még tavaly ősszel volt összesen 3 alkalom. Ezek mindegyikén szinte azonnal felvették a telefont, a második és harmadik alkalommal még meg is ismertek, mert az első 3 randi viszonylag gyorsan követte egymást. Mindig tudtam egy órán belül menni. Utána hosszabb szünet következett, részben mert én se értem rá annyira, részben meg mert pár alkalommal sajnos nem sikerült elérnem őket - emiatt a 4 csillag, amúgy 5 lenne, mert tegnap ismét flottul ment, azonnal felvették és fixáltuk az általam javasolt időpontot.
  • Megközelítés:

    Kelenföld kertvárosias része, egy kertesházak között eldugott kisebb lakótelep. Mindig kocsival mentem, és eddig mindig gyorsan találtam is parkolót, de ez inkább szerencse volt, vagy napszak függő, mert amúgy eléggé tele van parkolva a lakótelepet gyakorlatilag körbeölelő parkoló. De kicsit messzebb a kertesházak között garantáltan van hely.
    Tömegközlekedést illetően megmondom őszintén, fogalmam sincs, a környéken eddig nem tűnt fel hogy járna valami sűrűbb/ismertebb járat, de pár utcával arrébb már a forgalmasabb, nagyobb utak vannak, ott biztos jár BKV is.
    GPS is gond nélkül odatalál, és eddig asszem két alkalom volt hogy kértek még 5 percet mikor odaértem, ami tényleg csak annyi volt, nem több. Ez úgy gondolom belefér, pláne hogy korrektek és nem az én időmből megy.
  • Helyszín:

    Célnak tökéletesen megfelelő lakótelepi panel, a szoba és az ágy mindig tiszta és rendezett, kellemesen berendezve, a lányok finom, friss, üde illatával belengve. :) A fürdő szűkös egy kicsit, annyira nem is tiszta meg rendezett, mint a lakás többi része, de ez nem úgy értendő hogy kosz van vagy bármi gond lenne, csak nem olyan patent mint amit a tetthelyül szolgáló szoba alapján várna az ember. Viszont ki van téve egy rakás tiszta, frissen mosott és jó állapotú (nem agyonkopott ezer éves) törülköző, lehet válogatni, csakúgy mint a tusfürdőkből, nem csak majdnem csontra ürült flakonok vannak, láthatóan odafigyelnek erre is. Többféle szájvíz és tiszta öblögetős poharak is ki vannak készítve.
    Egy szó mint száz, nem tartozik a luxus kategóriába a hely, de én úgy vagyok vele hogy ne is az legyen a luxus, hanem a lány, illetve jelen esetben lányok. Márpedig amit ők nyújtanak, az bizony az, márcsak ezért is megérdemelnének egy luxuskecót.
  • Lány külseje:

    Jázmin magas vékony, de kellően formás lány, Fruzsi alacsonyabb és husibb, nem csak kellően, hanem bombasztikusan formás csajszi. Nekem abszolút a zsánerem, minden porcikája fincsi zamatos, selymes markolászni való. Nagyon jól kiegészítik egymást, erre ők maguk is már ráéreztek. Minden eredeti és feszes rajtuk, ahol van is egy kis felesleg, csak minimális, annyi, amennyi talán még kell is. Fruzsinak újabban van egy szolidabb tetkója a cickók között, szerintem jól áll neki. Ha már cickók: kellemesen gyömöszkölhető formás cickói vannak mindkettőjüknek, Jázminnak kisebb peckesebb fajta, Fruzsinak teltebb gömbölyűbb, összhangban az alkatával. Puncik isteni finomak, vadító illatúak és nagyon jól nedvesednek. Ja és gyönyörűek is, számomra különösen Fruzsié, aki imádja ha nyalják, nagyon beleéli és átadja magát az élvezetnek, ami engem nagyon be tud indítani... Azt hiszem eddig minden alkalommal sikerült kielégítenem, nagyon cuki ahogy elélvez. :) Jázmin puncija is fincsi, de ő valahogy kevésbé élvezi, nem teszi oda a számra annyira jól kiélvezhető és (számomra) kényelmes pózban mint Fruzsi. Ez az egyetlen negatívum amit velük kapcsolatban fel tudok hozni, de ez sem valami komoly, mert azért így se mondhatni hogy puncihiányt szenvednék náluk... :D Sőt, mivel már ismernek hogy ez nekem mennyire fontos, kérés nélkül nyalatják ki velem magukat felváltva, mindenféle pózban. Különösen a mostani, legutóbbi randin éreztem hogy kifejezetten hajtanak rá hogy folyton legyen egy punci a számon, megszólalni se bírjak. :) Mit mondhatnék még, egyszerűen tündérkék!
  • Action:

    Nos, nem véletlenül járok hozzájuk, édes hármasban számomra ők jelenleg a legjobbak. Persze nem jártam minden lánypárosnál - sajnos, illetve remélem hogy csak még nem :P - de lassan két évtizedes pályafutásom alatt eddig ők tudták a legteljesebb édes hármas élményt nyújtani nekem.

    Ez egyrészt annak köszönhető, hogy maximálisan kezdeményezőek, lesik az ember vágyait, kívánságait, kérni se kell a kétcsajos kéjenckedéseket, maguktól csinálják, de amit esetleg mégse, azt se kell kétszer kérni, azonnal pattannak teljesíteni a vágyaimat.
    Másrészt pedig annak, hogy tényleg valódi leszbi van náluk, élvezettel csókolóznak egymással, kinyalják egymás punciját, nincs semmi finnyogás meg fintorgás, simán kinézem belőlük hogy ha épp nincs vendég de be vannak gerjedve, egymásra pattannak 69-be és jól kinyalakodják magukat...

    Sok lánynál sajnos telefonban még mindent lehet, hát persze, közösen a barátnővel is, aztán mikor ott van az ember és kéri hogy akkor franciázzanak egyszerre, akkor megy a rácsodálkozás hogy dehát azt hogy, akkor összeérnek a nyelveink meg az ajkaink... Igen, össze, naés? Pont ez a lényeg, ezért jöttem két csajhoz, meg különbenis, telefonban még nem volt vele gond. Jahát azt hitték hogy elég ha felváltva szopnak. Hát nem elég...

    Na Fruzsival és Jázminnal nem ez van, hanem szó nélkül rácuppannak a farkamra, körbefonják az ajkaikkal, nyalják-falják egyszerre kétoldalról, nyelvelnek a makkomon, ajkaikkal szívogatva végigjárják teljes hosszában tövétől a makk hegyéig, hol szinkronban mozogva, hol direkt ellenkező irányban haladva siklanak rajta ajkaikkal miközben vadul lefetyelnek nyelvecskéikkel, mit sem törődve azzal hogy azok bizony össze is akadnak néha, akár csak az ajkaik. Sőt, mit néha, szinte folyton. Nem csoda, hisz egymással is nagyon jól elvannak, mint már mondtam, imádnak egymás szájában lenni. Így kell ezt kéremszépen, pontosan ezért az élményért megy az ember édes hármasra, nem csak egy sima váltószopásért. Legalábbis én. És persze nem csak ezért, de erről majd később.

    A lényeg, hogy ezzel a csodás orális kéjelgéssel szoktunk indítani, én állok az ágy mellett, ők pedig széttett lábakkal az ágyon pucsítva teszik a dolgukat, miközben felváltva markolászom a kerek popsikat, simogatom a már javában benedvesedett puncikat, ujjamat a szeméremajkak közé fúrva hogy azok körbeöleljék, mint nyelveik a farkamat. Csak egy dologgal lehetne ezt még tovább fokozni, ha lenne egy nagy tükör az ágy mellett, és afelé pucsítva feltárulna elém az a valószínűleg mámorító látvány, ahogy a nedvesen csillogó puncik és vadítóan kerek popsik megremegnek egy-egy pajkos fenékre csapástól, miközben ez a két szextündér mohón kényezteti a dákómat...

    Visszatérve a “valóságba”, ezen a ponton már igencsak kívánni szoktam a pinaszagot, amit ők is tudnak, ezért az ágyra parancsolnak hanyattfekve, és kezdődik a másik édes-hármasos nagy kedvencem, amikor ugyan így megy tovább a szopás, de már nem csak egyszerre, hanem felváltva is, meg a klasszikus egyik szájban a péló, másikban a zacskó verzió is, és ami a lényeg, hogy mindeközben egy pinus mindig a számon, időnként punci-cserével, mindenféle szögből és pózban, hol 69-ben, hol az arcomra ülve szemből, hol gugolva számra rakott punussal kéjesen előre-hátra mozgatott csípővel, amolyan “arcmasszázs puncival” módra. Annyira jók ebben, olyan átéléssel és összhangban tudják csinálni, egymásra is figyelve hogy mindenkinek jó legyen*, hogy utolsó cseppig kifacsarnak belőlem mindent egy hatalmas élvezéssel, rendszerint Jázmin szájába. (*Gyakran hallom közben ahogy egyikőjük kérdezi a másikat hogy jó-e így neki is, odafér-e rendesen ő is a faszhoz.)

    Sajnos egylövetű vagyok, úgyhogy ezután már csak levezetés szokott lenni, újra belenyalintok a fini pinácskákba, csak hogy megbizonyosodjak róla, tényleg ilyen ízletesek, nem csak képzeltem az előbb :D, persze közben ők is kényeztetnek, nem szokták feladni, egyik alkalommal amikor másfél órára mentem, majdnem sikerült is a második lövés, ez rekord lett volna. Tényleg nem rajtuk múlik, kizárólag rajtam, úgyhogy nincs ezzel semmi gondom, mást valószínűleg 3-szor is ki tudnak elégíteni. Tulajdonképpen aktus is csak az első alkalommal volt, amikor még csak ismerkedtünk egymással, kinek mi a legjobb, mit szeret. Ezt semmiképp se negatívumként írom, hiszen abszolút csak rajtam múlik, ha szólnék közben hogy most ácsi, dugjunk végre, Jázmin tuti hogy nyeregben lenne egy percen belül, mert imádja. Csakhát annyira lefoglalják a számat, annyira bele tudok velük feledkezni az orális örömökbe, punciillatos mámorban, hogy megszólalni se bírok... Azért első alkalommal megvolt a klasszikus édes hármas póz is, egy punci a farkamon, egy az arcomon, természetesen ez is nagy kedvencem amúgy. Tippre azt mondanám hogy valószínűleg lehet őket felváltva is dugni simán, na majd legközelebb kiderítem, amúgyis tartozok nekik még egy rendes kufircolós randival, mert megbeszéltük egyszer, hogy kellene már egy olyan is, hiszen nagyon szeretik azt is, meg persze én se ellenkeznék. (Csak jusson közben a számra is punci!)

    Nade ez a randi most nem ilyen volt, Fruzsi javaslatára ugyanis egy kicsit összeesküdtek “ellenem”, és kitalálták hogy ezúttal nem hagynak majd túlzottan hamar elélvezni, direkt jól elnyújtják, hogy minél tovább tartson a fentebb leírt orál-orgia, minél alaposabban és hosszasabban kiélvezkedhessem magam a punciszagban, pinaszaftban. :D Hát ezt zseniálisan abszolválták! Fel se tűnt a csel, úgy repült az idő ebben a mámorban, mikor végeztünk, azt hittem hogy kb félidőben vagyunk, mert általában kb így szokott lenni. Közben meg már alig volt hátra 10 perc, de úgy ki lettem facsarva, a nyelvem is lezsibbadt már a sok nyelveléstől, már-már szinte kezdtem besokallni, úgyhogy nem is volt baj hogy elszaladt az idő, nem sok mindenre lett volna még energiám. Nagyon cuki volt ez az ötlet Fruzsitól, innen is üzenem édes, hogy imádlak! :)

    Amíg készülődtem még dumálgattunk, ahogy máskor is. Mindketten nagyon értelmesek, tájékozottak, érdeklődőek, jó velük beszélgetni is. Én nagyon szeretem ha ilyen oldott és követlen a hangulat, ez is sokat hozzátesz a barátnős, kellemes élményhez.
  • Elszámolás:

    Mindig utólag rendezzük, már első alkalommal is így volt, csak diszkréten leteszem az asztalra. Idén egy kicsit emeltek, ami érthető, szerintem elég durva infláció van... Ezzel együtt talán már egy picivel átlag feletti, ám amit cserébe nyújtanak, az nem picivel, hanem messze átlag feletti! Gyakorlatilag minden az alapban, nincs extra, amit szeretnek az kérdés nélkül mehet. Úgyhogy nagyon megéri, ha valaki egy igazi leszbis kéjenc édes hármasra vágyik.
  • Összkép:

    Azt hiszem mindent leírtam fentebb, és mindenki sejti aki idáig elolvasta, hogy maximálisan pozitív az összbenyomás. Az eddigi négy alkalomból egy volt, ami egy kicsit kevésbé sikerült jól, de szigorúan csak a többihez képest, amik zseniálisan jók voltak és maximálisan kielégítőek. Azt az egyet betudom annak, hogy senki se lehet mindig a toppon, meg különben is, ha önmagában nézem, akkor a mostani kalandjaim között az is átlag feletti volt, csak nem annyira mint amit tőlük megszoktam.
    Legközelebb újítunk/variálunk valamit a programon, még nem tudom mit, de több ötlet is van, majd még kitaláljuk. Akárhogy is lesz, már most alig várom! :)
Happy Massage