• Zsantill

  • Beküldte:
  • Zsantill reagálása

    Kedves pjotr3!🤗

    Nagyon köszönöm neked a meglepetés beszámolót!
    Mindenfajta hízelgés nélkül biztosan állíthatom, hogy én is remekül éreztem magam. Kellemes, figyelmes, vonzó vendég vagy! Kicsit vicces volt, ahogy leszaladtál puszink után a kocsidhoz, egy pillanatra megfordult a gondolat, hogy elmenekültél,(meglepődtem volna)🙈de szerencsére nem így történt! Természetesen várlak maskor is sok szeretettel!
    Puszi Zs.

  • Egyeztetés:

    Reggeli program módosulásom miatt, gyorsan telefont ragadva hívtam a drágát. Nem értem el, de úgy fél óra múlva egy csörrentéssel jelzett, hogy elérhető. A telefont ő maga vette kezelte, pár mondtadban le is egyzetettük másfél órával későbbi randevúnkat.
  • Megközelítés:

    A telefonban kapott pontos cím alapján sikerült odatalálnom. Majdnem a ház előtt volt is hely, így ezzel sem volt gond. Vannak a közelben tömegközlekedést preferálóknak is lehetőségek, de erről pontosabban nem tudok nyilatkozni.
  • Helyszín:

    Tiszta, rendezett, semmi kivetnivalót nem találtam benne. Kellemes hangulatvilágítással ellátott kis háló szolgált tetthelyként. Fürdő is olyan amilyennek egy ilyen helynek lennie kell, mindennel ellátva férfiak számára. Tiszta száraz kilépő, tiszta friss törülözővel.
  • Lány külseje:

    WOW!!! ennyivel tudnám leírni. Szexi szettben, magassarkúban fogadott, majd leesett az állam, mikor előbújt az ajtó takarásából.
  • Action:

    Két puszi és bemutatkozás után beljebb invitált. Zavaromban a tárcámat a kocsiban felejtettem, így a bemutatkozás után rettentő kellemetlenül érezvén magam, gyorsan visszaszaladtam az autóhoz, de rohantam is vissza, mert nem akartam a saját időmet vesztegetni egy ilyen csodás nő mellett.
    Így már mondhatjuk, hogy második körnek futottunk neki. Megkínált itallal, amelyet örömmel fogadtam ennyi rohangálás után.
    Megmutatta a tetthelyet, hova pakolhatok, majd egy friss törülközővel meglátogattam a fürdőt. Tisztálkodás után visszatértem, törülközőt elvette tőlem és állva csókolózva elkezdtük egymás testének feltérképezését. Még mindig érzem a csókját, ahogy ezeket a sorokat írom... Kifejezetten barátnős érzés kerített hatalmába. Finom bőre illata, édes csókja folytatást érdemelt, így ledőltünk az ágyra. Illetve csak én dőltem, mert ő egy nagyon kellemes csúszkás elemekkel tarkított franciában részesített. Nem szerettem volna így bevégezni, ezért kértem kis pozíció váltást, hogy én is kényeztethessem közben.
    Ezután felhúztuk amit fel kellett és megkezdődött a legjobb rész. Azt mondta akkor most megerőszakol :) kértem is, hogy tegye meg. Csókokkal tarkított vágtába kezdtünk.
    Miután kiélveztem a lovagló pózt, misszibe váltottunk. A látványtól egyre hevesebb tempóra váltottam, amit sajnos már sokáig nem bírhattam és elengedtem magam. Hagyott lenyugodni magában, megtörölgetett, majd egy lazító masszázsban részesített, mert szerinte megérdemeltem. Én szerintem meg inkább ő érdemelte volna meg, de most nagyon önző módon kiélveztem kellemes masszázsát.
    Nem sürgetett, de mivel nem szeretek visszaélni mások idejével én kérdeztem, hogy állunk időben, mert éreztem az idő itt nagyon repül. Gyors tusolásra még elszaladtam, majd ölelés és csók kíséretében távoztam sajnos.
  • Elszámolás:

    Szégyen szemre meg kellett kérdeznem, mennyi az annyi, mert telefonban nem is egyeztettük le. Nekem mindent megért a vele töltött idő.
  • Összkép:

    Végig a kedvemben akart járni, ami nagyon jól esett. Végig barátnős érzetem volt, ami nagyon ritka. Nagyon szeretném újra meglátogatni, remélem lesz hamarosan időm rá.
Happy Massage