• Zsuzska

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ez egy nem mindennapi történet lesz. Egy szép napon a véletlen össze söpört egy igen tisztelt sporttársammal,aki sokunk számára ismerős lehet megrögzött tusfürdő mániája miatt, nevezzük Őt az egyszerűség kedvéért Szexxmanónak.
    Ha már így össze fújt minket a szél, gyorsan eldöntöttük,hogy újdonsült barátságunkat ünnepeljük meg. Mivel a vérszerződés ókori módszer, tartsunk helyette egy sokkal újszerűbb, egyszerű orgiát...
    Itt lépett a képbe két elbűvölő Hölgy, kiket mindketten igyekszünk rendszeresen megudvarolni. Előbb Zsuzskának vetettük fel agyament ötletünket,aki gyorsan igent is rebegett a leány kérésre, majd az elbűvölő zuglói Miss Hurrikánt is gyorsan megkörnyékeztem, aki szintén nem hajtott el minket a búsba, hanem hosszas töprengés,kb tíz másodperc alatt rábólintott elképzelésünkre.
    Ezután jött egy nem mindennapi egyeztetés, lévén négy személy szabadidejét kellett összefésülni,itt volt némi logisztika, majd következett a következő kérdés, kinél legyen a babazsúr. Úgy döntöttünk, hogy látogassuk meg Wandát, mert hogy Manó barátom ott is talál a fétiséből,na meg Wandus ágyikója négy személy számára is megfelelő méretű.
    Miután mindent sikeresen megbeszéltünk, hogy látszódjon a komoly, és tisztességtelen szándék, küldtem is vtr-t Wandának, Manó pedig Zsuzskának, amit a Hölgyek gyorsan vissza is igazoltak. A lányok végig lelkesen együttműködtek velünk őrült ötleteink kivitelezésében.
    Így már nem maradt más hátra, mint várni az év randiját.
  • Megközelítés:

    Mivel az esemény Wandánál történt,így az Ő rejtekhelylről fog szólni s következő két fejezet.

    Wanda ikonikus rejtekhelyét szerintem már minden kalandor jól ismeri. Ismert zuglói piac környékén, egykori uralkodókról elnevezett utak mentén található.
    Vtr-n kapott címre GPS gond nélkül elnavigál, parkolás most a pandémia okán ingyenes ,a ház előtt, vagy a környéki kis utcákban mindig lehet helyet találni a vasnak.
    Közösségi közlekedéssel érkező kalandorok számára a lehetőségek tömkelege adott, bár a kishajó,és a HÉV megálló némi jelentősebb sétát kíván.
  • Helyszín:

    Újépítésű társasház magasabb régiójában találjuk Wanda szerelmi fészkét.
    A lakás mindig ragyog a tisztaságtól, mely csinos úrnője gondosságát dícséri.
    Fürdőben kádban,színesen villogó tusolóval tusolhatunk, melyhez alig harminc féle tusfürdő áll rendelkezésre,kóbor vízcseppeket zuhanyfüggöny téríti jobb belátásra. Kádból kiszállva egy száraz kilépőn állva szárítkozhatunk az illatos, nagyméretű puha törülközővel. Nagy meglepetésemre még egy bizonyos névre szóló törölközőt is megláttam, melyet Zsuzska csempészett ide Manó barátunk iránti figyelmességből.
    Mosdónál dezodorok,szájvizek pohárkákkal előkészítve,tehát minden adott a sikeres higiéniai protokollhoz.

    Játszószobában kis szekrényke van a kellékeknek, minihifi adja a diszkrét alapzajt. Hangulatvilágításról nemrégen beszerzett ledes mennyezeti lámpa gondoskodik. Ruháinkat a sarokban csöndben álldogáló Artúr nevű szobainasra bízhatjuk.
    A randi érdemi része a nagyméretű, kényelmes franciaágyon zajlik,mely jól bírja a strapát, amire szükség is van,ismerve vendéglátónk szűzies visszafogottságát, és temperamentumát.
    Összességében a hely tökéletesen megfelel egy diszkrét, kellemes pásztoróra eltöltésére.
  • Lány külseje:

    Zsuzska a negyvenes évei elején járó érzéki Nő.
    Mivel adatlapján arcos képekkel hirdet,ráadásul gyakran frissíti portfólióját nem érheti meglepetés a vándort.
    Vörös haja kimondottan szép arcot keretez,mely rögtön magára vonja a figyelmet igéző kék szemeivel,csókos ajkaival. Szerencsére a csókokkal sem bánik szűkmarkúan.:-)
    Kb 165 centi magas, alakja karcsú, kívánatos.Formás, gyönyörű keblei sebész kézügyességét dícsérik.
    Popsija formás,ruganyos,lábai, vonzzák a tekintetet, selymes tapintású combjai közt megbújó frissen borotvált, illatos kincse pedig megér egy-két misét.
    Mindezt tetézi állandó jókedvével,kiváló beszélőkéjlvel,amivel gyorsan tudja oldani az esetleges kezdeti feszültséget.
    Összességében Zsuzska egy erotikával túltöltött érzéki érett NŐ.
  • Action:

    5.
    Jelen esetben az érkezés egyszerre történt,mivel Manó barátunk volt olyan kedves,hogy felajánlotta autóját,így először a bájos Zsuzskát,majd engem vett fel egy előre megbeszélt helyen,és szállított minket Wandához, majd később haza...

    ... következzen a Wandánál olvasható fejezet folytatása.

    Kis szünet,beszélgetés,pihenés után ezúttal már a bájos Zsuzska társaságában visszasétáltunk a leány szobába, és az immár élénken akciózó Wandáék mellé telepedtünk Zsuzskával,hogy kicsit áldozzunk az erotika oltárán.

    Jóleső csókolózás után Zsuzska ,felsőtestemet végigsimogatva,puszilgatva lassacskán megközelitette kéjrudamat , mely a ,,zaklatás'' hatására gyorsan felélénkült. Kedvenc vörösdémonom nem tudta meghazudtolni masszlány előéletét, mert lécemet olyan kézi kényeztetésben részesítette,hogy még a fülem is kettéállt tőle.

    Kis olajat csurgatott rá, és érzéki kézmozdulatokkal húzta, simogatta,csavargatta a vezéremet, közben meg-meg látogatta a csatolmányt is.Már kezdtem a vesztem érezni,mikor elengedte a felhevült Kispajtit, fölé hajolt, és szinte leheletnyi csókot helyezett el a hegyén.

    Majd lágyan szájába vette, és finoman, barátnősen kényeztetni kezdett. Mozdulataiból éreztem,hogy nem a gyors kivégzés, hanem a hosszan tartó örömszerzés volt a célja.
    Mivel kezdtem érezni,hogy ez már túlságosan jó nekem, cserét kértem Kedvesemtől.

    Szépen hanyatt feküdt, megcsókoltam, majd ismét elkezdtem egy Déli felfedezést, ezúttal egy másik, számomra kedves domborzaton.
    Meglátogattam Zsuzska elragadó ikreit,élvezettel foglalkoztam velük,külön figyelmet fordítva a nyelvemet karistoló,szinte gyémánt keménységű bimbókra. Miután kedvemre kijátszottam magam Zsuzskám figyelemre méltó díszeivel, tovább haladtam célom felé.

    Délre érkezve egy simára borotvált, illatos kelyhet találtam. Köszönés képpen lágyan végig nyalogattam a hívogató dombocskát, majd kényeztetni kezdtem a nedvesen csillogó nyílást, tudva, hogy nem lesz egyszerű Tündérem elröptetése.
    Először óvatosan bedugtam nyelvemet,majd nedvességét érezve intenzívebb nyalakodásba fogtam. Ténykedésem hatására kéjgyöngye is lassan előmerészkedett rejtekéből.
    Bár Zsuzska egyre erőteljesebben sóhajtozott,és örömnedve is bőségesen csordogált,nem vagyok biztos benne,hogy sikerült csúcsra juttatnom,bár lelkesen igyekeztem...

    Így aztán úgy döntöttünk,hogy itt az ideje,hogy rudamat beöltöztessük.
    Zsuzska villámgyorsan rápattintotta Kispajtira a díszmagyart,majd megbeszéltük, hogy ugyan a ló hasznos állat,de legalább olyan hasznos a kutya is.
    Ezért aztán óvatosan,Wandáékat nem zavarva Tündérem elhelyezkedett az ágy szélén,formás popsiját kitolva,amit persze gyorsan falánk módon megcsókolgattam,majd rudamat a nedves bejárathoz illesztettem, és lassan becsúsztattam a szűk selyemalagútba.
    A kedvező fogadtatást érezve tempósabb dugattyúzásba kezdtem, időnként megsimogatva Kedvesem cickóit, majd derekába kapaszkodva magamra húztam Őt, és nagyon kellemesen éreztem magam.
    Közben láttuk,hogy Manóék is közelednek a Nirvánához,igy aztán mi is kicsit bedurvultunk,és lassan megadva magam a sorsnak, hatalmasat robbantam a gumiba .
    Zsuzskával közösen eltakarítottuk a romokat, majd elvonultunk megejteni a búcsú tusolást.
    Ezt követően kedves cinkostársainkkal összeültünk,és jó hangulatban megbeszéltük élményeinket.
    Bár a lányok kizárólag csak velünk foglalkoztak, mivel egyikük sincs oda a lányos játszadozásokért,mégsem volt ez miatt hiányérzetünk. :-)

    Majd lassan megköszöntük Wandának a vendéglátást ,egy új élménnyel gazdagabban elbúcsúztunk Tőle,és Szexxmanó barátom úriemberként szépen haza fuvarozott minket...
  • Elszámolás:

    Mivel ez most rendhagyó randi volt,így a bokréta méretét egyeztetésnél beszéltük meg a lányokkal. Alap órát,plusz hosszabbítási lehetőséget kértünk,így ajándékainkat érkezéskor,míg hálánkat a program végén fejeztük ki, mely átlagos méretű,egy szenzációs élményért cserébe.
    Csokor mérete egyébként telefonon,adatlapon,és bővebb infóból is megtudható.
  • Összkép:

    Rendhagyó randink volt így négyesben, először kicsit fura is volt,de szerencsére gyorsan oldódott a kezdeti lámpaláz. A két Tündér gyorsan megtalálta velünk az összhangot,így aztán minden ment ,mint a karikacsapás.
    Ezt egyszer mindenkinek érdemes kipróbálni!

    Kedves Zsuzska!
    Jól sikerült ez a kis ,, négyes fogat" ,azt hiszem, hogy barátunk is alaposan el lett varázsolva... Szerintem lesz itt még folytatás.
    KÖSZÖNÖK MINDENT!
Happy Massage