• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Manóm! ❤️


    Ezúton szeretném megköszönni neked is ezt a klassz beszit és természetesen a 4-es partit is! Igaz már Lallernak megköszöntem ilyen formában, de a pofámról lesülne a bőr ha nem írnék neked is egy pár sort. Hiszen tudom mennyire fontos nektek is a visszajelzés, nem csak nekünk 🙂

    Bár tudom egy kicsit megvárattalak vele, de kérlek ne haragudj rám emiatt. Sokszor elég zsúfoltak a napjaim, nem azért mert a kedves lovagok egymásnak adják a kilincset, nálam ilyen sose volt és nem is lesz. Hanem azért mert amellett, hogy igyekszek mindenkit boldoggá tenni aki ide téved hozzám, vannak más napi teendőim is. Estére pedig már nem mindig vagyok toppon és egyszerűen nem pattan ki semmi már az agyamból 😁

    De inkább visszatérek a randihoz, mert nem szeretnék nagyon elkalandozni. Nagyon örülök, hogy így sikerült, muszáj lesz ezt szerintem megismételni! A másik pedig, kötelező lesz egy hármas randit is összehoznunk, kell olyan is amikor egyszerre kettőnktől kapod meg a magadét😛 Úgyhogy kösd fel a gatyád és készülj a folytatásra 😉

    Hamarosan....


    CSÓKOLLAK😘


    Wandus❤️

  • Egyeztetés:

    Nem minden napi történet második része következik, ami még sose fordult elő velem. Pár napja megismertem egy másik rosszfiút, aki biztos sokunknak ismerős lehet elég, ha csak annyit mondok Laller kollégáról van szó. Ha már így megismertük egymást meg kellene valamivel ezt a kezdődő barátságot ünnepelnünk. Gondolkodtunk és arra a döntésre jutottunk, hogy meg kellene látogatnunk két lányt. Olyan lányokat kerestünk, akiket mind ketten jól ismerünk. Először Zsuzskának említettük meg, aki egy kis töprengés után rábólintott, majd következett a másik lány, aki nem más, mint a mindig pörgő örök mozgó Wanda Zuglóból, aki kicsit több időt kért, de a végén rábólintott a randevúra ő is. Ezután jött az egyeztetés egy kis logisztikával sikerült ezt is megbeszélni. Már csak azt kellett eldönteni kinél valósuljon meg ez a rendkívülinek nem mondható randevú. Végül is Wandára esett a választásunk, hogy ő legyen a házi szex tündér nála négyünknek is megfelel az ágy mérete. Ő örömmel mondott erre a kérdésünkre igent. Miután mindent tisztáztunk és, hogy komolyak a szándékaink. Így Én Zsuzskának míg Laller barátom Wandának kérte meg a VTR-t, amit gyorsan vissza is igazoltak. Hozzá tartozik az egyeztetéshez, hogy a lányok végig partnerek voltak. Egy órában egyeztünk meg hosszabbítás lehetőségével.
  • Megközelítés:

    A sofőr szolgálatot én biztosítottam háztól házig. Először Zsuzskát majd Laller barátomat vettem fel a megbeszélt helyeken. Indulás Wanda kéj barlangja felé parkolás könnyen letudva a házzal szemben a másik oldalon egy mellékutcában ahová pontosan érkeztünk. A címet ismerve már GPS nélkül is oda találok, de azért beállítottam, hogy pontosan oda navigálna-e, igen ismeri a házat ő is, ami egy forgalmas fő út mentén van. Több BKV járat is a közvetlen közelben áll meg így onnan se kell sokat sétálni villamosok és buszok is közlekednek a ház előtt. A végén természetesen haza is szállítottam őket.
  • Helyszín:

    Egy újszerű építésű házban található a kéj barlang annak is egyik magasabb emeletén ahová lifttel érdemes menni, de aki szeret lépcsőzni vagy nem szereti a liftet ő sportolhat is mi a liftet választottuk. A lakáson belül rend és tisztaság fogadott minket látni, hogy nagyon oda figyel erre, de ez mindig is így volt. A szoba egy kicsike szoba a búvóhelynek tökéletesen megfelelt nagy franciaággyal, ami négyünknek tökéletes volt, szobainas pedig a ruhák védelmére áll szolgálatba. A fürdő szép tágas egy formatervezett káddal többféle tusfürdővel majd 30 féle köztük az én kedvencemmel a közepén a kék színűvel, amit az én kedvemért beszerzett már a múltkori randimra, hogy a kedvemben járjon és ugyanolyan dezodort is vett akkor, szájvízzel is el volt látva picike műanyag eldobható pohárkával, tiszta törölköző is rendelkezésre állt, de itt jött amire végképp nem számítottam Zsuzska elhozta a monogramos törölközőt, amivel nagyon meg lepett mindenkit, de legfőképp engem. Én álmomban se gondoltam rá, hogy képes lesz elhozni ezt az egyedi törölközőt.
  • Lány külseje:

    Arc kitakarás miatt nem kell aggódni szép arcú mosolygós lány fog ajtót nyitni. A képein nem sok minden látszik, de az lejön a képekből, hogy ő van a rajtuk. Csalódás nem volt, de nem is lehetett, mert ismerjük már egymást régóta minden a négyen. Egy mosolygós olyan abszolút barátnős feelinges fogadtatásban volt részünk egy fekete szexi ruha volt csak rajta, de nagyon jól nézett ki. Nőies telt idomok formás ikrek és kemény popsival van megáldva olyan van mit fogni alkat egyszóval minden rendben volt. Igazi barátnős puszikkal fogadott minket. A képein is látszik, hogy nem egy nádszál kisasszony mindene meg van, csillogó szempár hozzá egy mosolygós arc. Még mindig Ő nagy Ő az istennő.
  • Action:

    Folytatás a négyes álom randiról... Most együtt mentünk vissza a kéjbarlangba én Wandával kéz a kézben míg Laller barátom Zsuzskával. Csókkal kezdtük, mert Wanda csókja is istenien finom és kihagyhatatlan. Most úgy döntöttem, hogy én kezdem a kényeztetést. Végig pusziltam a habtestét, de előtte az ikreit simogattam és vettem nyelvemmel kezelésbe nagyon jól reagáltak a bimbói keményedtek akár csak barátom, mert kezdett magához térni Zsuzska utáni kábulatából. Ikrek lekezelése után a finom szintén mézédes puncijánál találtam magamat, ahol rendesen elidőztem, mert nagyon finom volt nyalni falni még az ujjaimat is bevetettem a cél érdekében. úgy vettem észre, mintha a határon lehetett volna a punci izéből ez kivehető volt. Gondolom ezért jelezte, hogy szeretné ő is leellenőrizni barátom keménységét. Én engedtem a csábításának és már a szájában is voltam egyből mélytorkos franciával nyitott, ami valóban mélytorok és amivel már majdnem ki is végzett, de még időben szóltam így nem történt meg a baleset, hogy idő előtt eldurranjon patron. Lájtosabbra vette, mert Wanda se szerette volna, ha kivégezne idő előtt. Így újabb csókkal folytattuk miközben én az ikreit simogattam, majd nyelvészkedtem, hol az egyik hol pedig a másikat vettem kezelésbe nyelvemmel. Majd kérésére ismét a a barátom társaságában szeretett volna lenni, de most már óvatosabban környékezte meg és tette a dolgát. Azért a mélytorkos francia se maradhatott el, ami ismét valóban mélytorkos volt és könnyen ki is végezhetett volt na, se nem tette. Most már úgy éreztem, hogy eljött az idő a beöltöztetéshez jeleztem Wandának, így megkaptam a bohócruhát és ismét a kutyus pózt választva, mint Zsuzskánál csúsztattam be barátomat a megizzasztott punciba na aztán itt adtunk az élvezeteknek kölcsönösen mozogtunk fáradhatatlanul tettük dolgunkat. Aminek meg is lett az eredménye sikerült elélveznünk szinte egyszerre. Hagyott punci melegében egy kicsit, mert ilyenkor a punci is érzékeny óvatosan kell bánni vele aztán megszabadított a bohócruhától és megtörölgette, tisztába tette barátomat. Elmentünk tusolni, ahol kölcsönösen letusoltuk egymást. A monogramos egyedi törölközővel szárazra töröltem magam,ami még mindig hihetetlen számomra, Zsuzska képes volt elhozni.
    Így ért véget részünkre ez a különleges négyes randevú, amiben még sose volt részünk. Kaptam meg egy teát a végén a figyelmes házi szex tündértől. Miután végeztek Laller barátomék is ők is elmentek tusolni, majd csatlakoztak hozzánk kaptak ők is folyadékveszteséget pótlására vodka narancsot, majd koccintottunk a jól sikerült randevúkra. Átbeszéltük, hogy milyen jól sikerült ez a négyes randevú. Nem véletlen mondták a lányok, hogy végünk lesz, mint botnak. Végünk is lett teljesen kifacsartak mindent belőlünk. Felöltöztünk és a távozás mezejére léptünk búcsú szájra puszikkal váltunk el bájos szexi vendéglátónktól. A sofőrszolgálat pedig, ami jelen esetben én voltam haza szállítottam most először Lallert utána pedig Zsuzskát vittem házhoz, ahol a szintén bájos Zsuzskától is nyelvészkedős szájra csókkal váltunk el. Összességében nagyon jól sikerült ez a négyes kis kaland. Úgy, hogy leszbikus dolgok NEM voltak, mert mindannyian100%-ban heteroszexuálisak vagyunk és maradunk is. Köszönjük ezt a lehetőséget mind két lánynak, hogy megvalósulhatott ez a különleges négyes randevú.
  • Elszámolás:

    Nekik vitt ajándékokat előre az abszolút megérdemelt ajándékokat végén rendeztük pesti átlagnak megfelelően mindkét lánynak végül bő másfél órásra sikeredett randevúnk rózsaszálait. Ezt még az elején megbeszéltük, hogy hosszabbítás lehetőségével, ha úgy alakul és úgy alakult az egy órából bő másfél óra lett.
  • Összkép:

    Mivel jól ismerjük egymást mindannyian így tudtuk, hogy jó helyre megyünk, ahol nem is csalódtunk egy remek és egy kicsit különlegesre sikeredett randevún. Köszönjük szépen ezt a remekül sikeredett randevút mindkettőtöknek.
Happy Massage