• KIKI lingam

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • KIKI lingam reagálása

    Kedves WillieKeith!

    Sajnálom, hogy nem alakult jól az előző év! Sajnos nekem sem sikerült túl jól az elmúlt esztendő.
    Lett emiatt rezsicsökkentés, költözés, másik munka, meg minden egyéb.
    Sajnos már a Lehel piac mellett mindenkit kifosztottam, és amikor mellékállásban elkezdtem koldulni, akkor az ottani koldusokkal összeverekedtem a placcért, de hívták a haverjaikat, és el kellett jönnöm egy jobb környékre, ahol rendesen meg lehet élni zsebtolvajlásból, nem kell mellette koldulnom is, és ahol nem utolsó sorban még nincs az arcképem kirakva a boltokban.

    De! Örömmel konstatálom, hogy az egyedi fejlesztésű, új masszázs technikám meghozta a várva várt eredményt.
    Amikor egy váratlan pillanatban előhúzok egy magnumot, és először udvariasan megkérem a kedves vendéget, hogy ugyanmár hálálja meg a végtelen jóságomat egy Istennős beszámolóval!
    Van, aki első zavarában nem tud mit kezdeni a szituációval, de amikor a stukker csövével kettőt verek rajta, és beletolom a szájába a torkolatot, akkor általában mindenki nagyon készséges szokott lenni, és mindenki csak az óhajaimat lesi.
    Ilyenkor azt érzem, hogy mégiscsak szeretnek engem az emberek, és semmi baj nincs velem. Nagyon megnyugtató érzés, hogy végre foglalkoznak velem és az igényeimmel, úgy igazán . . . hogy megértenek...

    Szeretek szeretni és szeretve lenni. . . ez az élet értelmetlen enélkül a csodálatos energia nélkül.
    És persze addig nem mennek haza, ameddig nem írtak valami szép, őszinte beszámolót rólam, amit természetesen amúgy is megtettek volna.
    Búcsúzóul mindig elmonom, hogy majd látogassanak megint meg, mert úgyis tudom, hol laknak, és láss csodát! Még csak négyszer kellett valakiket meglátogatnom az otthonukban, mert elfelejtettek volna jönni.
    Néha vissza kell terelni az eltévelyedetteket az igaz útra. De ez nekem nem teher. Hanem misszió. Elhivatottság! Szenvedély! Az élet értelme!

    Köszönöm, hogy engem választottál, köszönöm, hogy visszatértél!
    Remélem, hogy nem annyira fájnak a nyolc napon túl gyógyuló sérüléseid, abból kifolyólag, hogy nem értettünk egyet a " parkolni könnyen lehet " mondattal kapcsolatban, és igazából nem a lábfejedre céloztam, csak az indulattól megremegett a kezem . . . . meg tudsz bocsátani valaha?

    Várlak!
    Örökké, forrón! Gyere, nem bánod meg!

    Puszillak :
    Kiki

    UI: úí, möszijő
    Kívánok erre az évre Neked és Nekem is egy jobb évet, remélem, hogy a kitartó munka meg fogja hozni az eredményét!
    Én is sokat tanultam a múlt évi bolti lopásaimból, legközelebb már nem követem el ugyanazokat a hibákat! Adjon ez reményt a következő évre, aztán majd csak lesz valahogy!

  • Egyeztetés:

    Nagyon régen voltam masszázson és még régebben írtam beszámolót. Az előző év sok szempontból nem alakult jól, épp azért egy szép indítást szerettem volna.
    És végül Kikire esett a választásom. Már többször jártam Nála. Írtam Neki SMS-t egy este egy másnapi időpontról kérdezve és hamar jött a válasz, ami szerint megbeszéltnek tekintette az
    üzenetemet.
  • Megközelítés:

    A lakóhelyemtől nem esik távol. A Lehel téri piactól sem. Tömegközledekési eszközökből többféle és jár a közelben. Parkolni is könnyedén lehet.
  • Helyszín:

    Mikor megérkeztem és felhívtam, útba igazított. A lift és a szarvasok mutatták az utat. A lakás állapota hibátlan, mivel Kiki rendkívül igényes. Maszázsszoba mérete kellemes, nem óriási, de nem is kelti zsúfoltság érzetét. Van egy szép nagy masszázspad. A fürdőszoba is hibátlan, tiszta és rendezett.
  • Lány külseje:

    Kiki a képeknek teljesen megfelel. Nagyon jó alakú, gyönyörű szép arcú lány. Szexi ruhában és magassarkú cipőben fogadott. Mindez hamar lekerült róla a masszázs idejére.
    Ezenkívül nagyon jókedvű és kellemesen csipkelődős lány, akivel jó beszélgetni is, amíg az ember szava el nem akard. :)
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után rögtön a masszázspadra feküdtem. Egy icipicit magamra hagyott, amíg a fürdőt rendbe rakta. Majd indult a masszázs. Rákérdezett az erősségre. Az egész napos üldögélés után a fájós deréknak jól eset ahogy megmasszírozott. Egy pontot sem hagyott ki a taptól a vállig. Bár nem a sport masszázs a programjának hangsúlyos része, de azért ebbe sem lehet belekötni. Van egy pont ami élesen elválasztja a masszázst a levezetéstől: egész addig, amíg beszélgetni tudok és reagálni arra amit mondott. És mikor van ez a pont? Meglepően hamar, amikor hátulról szinte rámarkol.....
  • Levezetés:

    .... elkezdi simogatni a gátat, a golyókat, a péniszt, a makkot és be is igazgatja. Innentől kezdve bár a masszázst sem hagyja abba, de a kényeztetés szinte folyamatos legalább 35 - 40 percen át, vagy még hosszabban. Ekkortól már csak az van, hogy átengedem magam a kellemes érzéseknek. Pillanatok alatt keményre állítja a férfiasságot és nagyon jól tudja, hogy mi esik jól. Ezt a folyamatos fergeteges érzést elmondani, leírni nem lehet. Mennyei érzés ahogy simogatja és amikor ránézek, mosolyog láthatóan szereti ő is a férfit kényeztetni. Közben a zenére dúdol, énekel. Képes lennék nagyon nagyon hamar elmenni, de nem engedi. És újra és újra és újra és újra hullámoztat. Amikor azt hiszem, hogy itt a vég, mosolyog és mondja, hogy az még sokára lesz. Csak akkor enged, amikor már szinte remegek az édes kíntól.......

    Amíg pihegek, addig megtisztogat, kicsit masszíroz, majd a fürdőszobába kísér. Öltözködés közben kicsit még beszélgetünk. Majd búcsú.... Most most várom, hogy mikor tudok jönni újra.
  • Elszámolás:

    Probléma mentesen, a megbeszéltek szerint, asztalon elhelyezve az éményért jelképes összegű tiszteletdíj.
  • Összkép:

    Őrületesen jó. A maszázsa, a kényeztetése, a kedves és ezzel együtt incselkedős lénye, mosolygós arca, és még sorolhatnám.
    Egy ilyen masszázs és kényeztetés csakis istennői minősítést eredményezhet!
Happy Massage