• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Lallerom!❤️


    Egy kicsit megkésve, de szeretném megköszönni neked ezt a klassz beszit erről a nem mindennapi élményről. Megmondom őszintén mikor először tudomást vettem a tervetekről azt hittem megbolondultatok. Második gondolatom az volt, hogy szivattok. Végül pedig rájöttem, véresen komolyan gondoljátok 😁

    Először megfordult a fejemben, hogy jó ötlet e vagy sem, de rájöttem mi baj lehetne belőle. Sose volt még négyes randiban részem, egyszer az életben (vagy többször) ki kell ezt is próbálni. Egyáltalán nem bántam meg, szerintem nagyon jól sikerült, hiba ebben nem volt, mindenki szuperul érezte magát 😉

    Egy kicsit furcsa volt elsőnek, bár ismertem Zsuzskát személyesen, közös randink még nem volt. De bátran ki merem jelenteni, hogy tuti lesz még ilyen vagy hasonló. Nem vagyunk semmi jónak az elrontója 😛

    Úgyhogy várunk szeretettel Téged/Titeket, ha kedvetek támad egy nem mindennapi talihoz 😉


    CSÓK ÉS ÖLELÉS 😘


    Miss Hurrikán 😁❤️

  • Egyeztetés:

    Ez egy nem mindennapi történet lesz. Egy szép napon a véletlen össze söpört egy igen tisztelt sporttársammal,aki sokunk számára ismerős lehet megrögzött tusfürdő mániája miatt, nevezzük Őt az egyszerűség kedvéért Szexxmanónak.
    Ha már így össze fújt minket a szél, gyorsan eldöntöttük,hogy újdonsült barátságunkat ünnepeljük meg. Mivel a vérszerződés ókori módszer, tartsunk helyette egy sokkal újszerűbb, egyszerű orgiát...
    Itt lépett a képbe két elbűvölő Hölgy, kiket mindketten igyekszünk rendszeresen megudvarolni. Előbb Zsuzskának vetettük fel agyament ötletünket,aki gyorsan igent is rebegett a leány kérésre, majd az elbűvölő zuglói Miss Hurrikánt is gyorsan megkörnyékeztem, aki szintén nem hajtott el minket a búsba, hanem hosszas töprengés,kb tíz másodperc alatt rábólintott elképzelésünkre.
    Ezután jött egy nem mindennapi egyeztetés, lévén négy személy szabadidejét kellett összefésülni,itt volt némi logisztika, majd következett a következő kérdés, kinél legyen a babazsúr. Úgy döntöttünk, hogy látogassuk meg Wandát, mert hogy Manó barátom ott is talál a fétiséből,nameg Wandus ágyikója négy személy számára is megfelelő méretű.
    Miután mindent sikeresen megbeszéltünk, hogy látszódjon a komoly, és tisztességtelen szándék, küldtem is vtr-t Wandának, Manó pedig Zsuzskának, amit a Hölgyek gyorsan vissza is igazoltak. A lányok végig lelkesen együttműködtek velünk őrült ötleteink kivitelezésében.
    Így már nem maradt más hátra, mint várni az év randiját.
  • Megközelítés:

    Wanda ikonikus rejtekhelyét szerintem már minden kalandor jól ismeri. Ismert zuglói piac környékén, egykori uralkodókról elnevezett utak mentén található.
    Vtr-n kapott címre GPS gond nélkül elnavigál, parkolás most a pandémia okán ingyenes ,a ház előtt, vagy a környéki kis utcákban mindig lehet helyet találni a vasnak.
    Közösségi közlekedéssel érkező kalandorok számára a lehetőségek tömkelege adott, bár a kishajó,és a HÉV megálló némi jelentősebb sétát kíván.
  • Helyszín:

    Újépítésű társasház magasabb régiójában találjuk Wanda szerelmi fészkét.
    A lakás mindig ragyog a tisztaságtól, mely csinos úrnője gondosságát dícséri.
    Fürdőben kádban,színesen villogó tusolóval tusolhatunk, melyhez alig harminc féle tusfürdő áll rendelkezésre,kóbor vízcseppeket zuhanyfüggöny téríti jobb belátásra. Kádból kiszállva egy száraz kilépőn állva szárítkozhatunk az illatos, nagyméretű puha törülközővel.Nagy meglepetésemre még egy bizonyos névre szóló törölközőt is megláttam, melyet Zsuzska csempészett ide Manó barátunk iránti figyelmességből.
    Mosdónál dezodorok,szájvizek pohárkákkal előkészítve,tehát minden adott a sikeres higiéniai protokollhoz.

    Játszószobában kis szekrényke van a kellékeknek, minihifi adja a diszkrét alapzajt. Ruháinkat a sarokban csöndben álldogáló Artúr nevű szobainasra bízhatjuk.
    A randi érdemi része a nagyméretű, kényelmes franciaágyon zajlik,mely jól bírja a strapát, amire szükség is van,ismerve vendéglátónk szűzies visszafogottságát, és temperamentumát.
    Összességében a hely tökéletesen megfelel egy diszkrét, kellemes pászoróra eltöltésére.
  • Lány külseje:

    Wanda a húszas évei vége felé járó , elbűvölő leányzó. Adatlapján bőséges portfólióban lehet a gyakran feltöltött képek közül válogatni.
    Bár arckitakarással hirdet,de ez csak az inkognitó miatt van. Hosszú, fekete hajzuhataga kimondottan bájos arcot keretez. Szája csókolni való,igéző,barna szemeiben könnyű elveszni.
    Alakja vonzóan teltkarcsú,bőre finom illatú, selymes tapintású. Formás, nagyméretű keblei, a kényeztetésre gyorsan reagáló bimbókkal mágnesként vonzzák a tekintetet.
    Popsija formás,kemény, combjai között megbújó kincse illatos, frissen borotvált.
    Ehhez társul még Wanda közvetlen személyisége. Mindig vidám,jókedvű,már hangja csilingelésével képes levenni az embert a lábáról.
  • Action:

    Jelen esetben az érkezés egyszerre történt,mivel Manó barátunk volt olyan kedves,hogy felajánlotta autóját,így először a bájos Zsuzskát,majd engem vett fel egy előre megbeszélt helyen,és szállított minket Wandához, majd a program után haza...

    Tetthely bejáratánál gyors hívást követően Wanda már nyitotta is a kaput,mi pedig veszett ménesként iparkodtunk a barátságos kéjkuckóhoz.
    Wanda régi ismerősöknek kijáró barátnős szájrapuszival üdvözölt minket,mintegy előre vetítve a bekövetkező eseményeket.
    Lecuccolás után helyet foglaltunk a nappaliban, bájos házigazdánk pedig megkínált minket a Neki hozott ajándékból egy kis szív erősítő vodka narancs koktéllal (??),saját részre töltött egy falat körtepálinkát,míg a renitenskedő Manó teát kapott.
    Röviden átbeszéltük a programot,a hosszabbítás lehetőségével,majd Manó elcsalta Zsuzskát a fürdőbe, ahonnan kisvártatva örömujjongást hallottunk.
    Mikor kijöttek,arcán gyermeki örömmel közölte,hogy Zsuzska idecsempészte számára a névre szóló törcsit,ezután már el is tűntek a vallatószobában...

    Ezután mi vettük birtokba Wandus mindenféle földi jóval ellátott fürdőjét.
    Beléptünk a kádba, és egymás alapos,fürdetésnek álcázott feltérképezésébe kezdtünk.
    Wanda a kezembe öntött egy jókora adag tusfürdőt, amivel alaposan körbecsutakoltam Kedvesem igéző ikreit, harciasan felmeredő bimbóit. Aztán a lentebbi,Déli régiókat is felkerestem,lelkesen simogattam,nem kihagyva a hívogató szerelemrést sem. Mikor már Kedvesem ki sem látszott a habból, gyorsan lecsapattam róla szexis álcáját, és kívánatos testét alaposan végigcsókolva, nyalogatva befejeztem a tisztogatást.

    Kedvesem következett a viszonzással, rendesen be habozott,majd ahogy csapatta rám a vizet,Ő is végigcsókolta a munkafelületet. Lassan leért a ficánkoló Kispajtihoz,és váratlanul nyakoncsípte mit sem sejtő bűntársamat, majd ajkai közé is eresztette,hogy mély vizsgálatnak vesse alá. Szerencsémre mindent rendben talált, mert attól féltem,hogy addig vizsgálódik,amíg csúfosan rövid vége nem lesz a randinak...

    De szerencsére nem így gondolta,ezért kimásztunk a kádból,megtöröltük egymást és Listerinnel koccintottunk eme új felállás sikerére.

    Aztán kézenfogva besétáltunk a játszószobába, ahonnan már erőteljesen kihallatszott,ahogy Manó éppen Zsuzskát udvarolja.

    Szerencsére még mi is elfértünk a ágyikón, így aztán meg is kértem Wandust, hogy helyezze magát kényelembe,mert én kezdeném a kényeztetést.
    Miután elhelyezkedett,váltottunk néhány csókot,és lassan elindultam Déli irányba. Először is ,,kénytelen'' voltam elakadni a csodálatos ikreknél,ahol alaposan kiélhettem kisbabás vágyaimat. Vidáman csókoltam, simogattam a ruganyos kebleket,nyelvheggyel körözve az egyre keményebb bimbókon,közben élvezve Kedvesem sóhajait,és jóleső simogatását. Majd lassan magára hagytam a kellemes cickó-játszót, és itt-ott apró csókokat elhelyezve haladtam a vágyott célpontom felé.

    Odaérve egy bársonysimára borotvált illatos csuporka várta türelmetlenül az őt megillető törődést. Nem is várattam sokáig, mert nyelvemmel egy határozott mozdulattal beköszöntem az elevenen lüktető nyílásba, majd elkezdtem kényeztetni.Kedvesem kéjgyöngye is kíváncsian előbújt rejtekéből, így aztán gyorsan nyelvhegyre is került.

    Wandus is igen jól érezte magát, mert egyre hangosabb lett,majd hirtelen azt vettem észre,hogy formás combjaival össze akarja roppantani a kobakomat,mint mókus a lopott diót...
    Zihálva kérte,hogy kicsit matekozzunk, mert most picit érzékeny lett.

    Így aztán addig számoltunk,míg mindkettőnknek a 69 lett a végeredmény.
    Ezért aztán ebbe a számrendszerbe pozicionáltuk magunkat,Tündérem számra illesztette nedvesen csillogó kelyhét, és a Manóék által okozott heves ágyhullámzástól mit sem zavartatva magát,lazán elmarkolta a bambán álldogáló Kispajtit.
    Szépen körbenyalta bűntársam feje búbját,majd a száron lehaladva rendesen leápolta ajkaival a zsákos családot is,közben simogatva a rudat.
    Majd vissza tért cerkám tetejére,és lágyan ajkai közé eresztette. Egy kicsit lassan, óvatosan dédelgette foglyát, majd mélyen a torkára eresztette .
    Közben én is próbáltam a szemem előtt kínálkozó csodákat kényeztetni,de megmondva őszintén,most egy kicsit önző módon csak lustán nyalakodtam,mert inkább Wanda tevékenységével voltam elfoglalva...

    Hamarosan kezdtem bajt érezni,ezért kértem Kedvesemet,hogy a randira bőségesen előkészített vv készletből egyet applikáljon már izgága asszisztensemre.

    Ő mosolyogva beöltöztette vezéremet,és mivel hűek vagyunk őseink lovas hagyományaihoz, nyeregbe is pattant. Szépen kincse nedves mélyére csúsztatta botomat,majd lágyan mozogni kezdett rajtam. Egyre gyorsuló tempójától formás ikrei ingerlően ringadoztak előttem,igy muszáj voltam csókolni,simizni őket, Wandát időnként magamra húztam,hogy csókot lopjak tőle. Mikor éreztem,hogy a gyerkőcök már mocorognak,kértem a franciás befejezést.
    Kedvesem leszállt lováról, lekapta róla a kantárt,és máris elnyelt falánk ajkaival.
    Nem kellett sokat dolgoznia velem,mert pár pillanat múlva elengedtem a srácokat,akik gyorsan Wandus pocijában fejezték be röpke pályafutásukat,míg én úgy éreztem,hogy ki lettem lőve a kozmoszba.
    Azt sem vettem észre, hogy Zsuzska,és ez a gazfickó Manó mikor settenkedtek ki a szobából,de mire kiértünk Wandussal,már letusolva beszélgettek...

    Így aztán mi is gyorsan letusoltunk,majd csatlakoztunk Hozzájuk.
    Szünetben pótoltuk az elvesztett folyadékot,pihiztünk, majd megbeszéltük a hosszabbítást.
    Pihenés után Manó,immár Wandussal,míg én a bájos Zsuzskával visszatértünk a műveleti területre,újabb kalandokat felfedezni, de ez már egy másik történet...
  • Elszámolás:

    Mivel ez most rendhagyó randi volt,így a bokréta méretét egyeztetésnél beszéltük meg a lányokkal. Alap órát,plusz hosszabbítási lehetőséget kértünk,így ajándékainkat érkezéskor,míg hálánkat a program végén fejeztük ki, mely átlagos méretű,egy szenzációs élményért cserébe.
    Csokor mérete egyébként telefonon,és bővebb infóból is megtudható.
  • Összkép:

    Rendhagyó randink volt így négyesben, először kicsit fura is volt,de szerencsére gyorsan oldódott a kezdeti lámpaláz. A két Tündér gyorsan megtalálta velünk az összhangot,így aztán minden ment ,mint a karikacsapás.
    Ezt egyszer mindenkinek érdemes kipróbálni!

    Kedves Wanda!
    Nagyon örülök,hogy benne voltál ebben a kis remekbe sikerült buliban,és még a hajlékodat is felajánlottad.Nagyon jó volt minden, szerintem ismétlését kiált!
    KÖSZÖNÖK MINDENT!
Happy Massage