• NADETT

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nadett masszázshirdetésével már régóta szemeztem, de az alatt sosem látogattam meg. Amikor megláttam, hogy kategóriát váltott felcsillant a szemem és már terveztem is látogatásomat hozzá. Az egyeztetés tulajdonképpen két körből állt, mivel elsőre nem jött össze a randi. Megbeszéltük, hogy félreértés történt (feltehetőleg a rossz telefonvonal miatt...) és másodjára már VTR-en fixáltam egy időpontot, két nappal későbbre, másfél óra időtartamra. Összességében könnyű volt vele kommunikálni, gyorsan és egyértelműen válaszolt minden kérdésemre.
  • Megközelítés:

    Marina part, autóval és tömegközlekedéssel sem bonyolult. Az épület kapujából hívtam a megbeszélt időpontban, rögtön felvette, megkaptam a kapukódot és már süvítettem is fel lifttel a megbeszélt emeletre. Közben nem találkoztam senkivel és az ajtó sincs különösebben szem előtt, szóval a bejutást diszkrétnek éreztem.
  • Helyszín:

    Viszonylag új építéső ház nagyobb lakása. Többen rendelnek együtt, de a lakásban tisztaság és rend uralkodott. A fürdőben a tisztálkodáshoz kád van, számos tusfürdővel. Volt szájvíz és műanyagpohár is. A szobában nagy méretű, igen masszív franciaágy (ez a későbbiek miatt fontos lesz), szemben gardróbszekrény, rajta nagy tükörrel, amiben kiválóan lehet mozizni. A ruháknak van ruhainas, kényelmesen lehet pakolni. Semmi fölösleges csicsa, de tökéletes funkcionalitás.
  • Lány külseje:

    Nadett nem épp modell alkat, vonzónak találtam, de az utcán biztosan nem fordulnék utána. Pedig a tetkókat leszámítva nem tudnék más olyat mondani ami egyértelműen ne tetszett volna rajta. Barátságos arca van, fantasztikusan szép, nagy szemekkel, arcán pedig vastag, fekete szemüveg. Természetes jelenség, szerencsére sehol semmi művi beavatkozásnak nem látni nyomát. Ajkai természetesen teltebbek, haja vörös, testfelépítése kicsit izmosabb, de még a nőies határokon belül. Mellei kicsik, de szuperül gyúrhatóak. Bimbók picik és reszponzívak. Formás popsija, izmos lábai vannak és csodás, ápolt puncija. Utóbbi az egész lányra nagyon igaz, selymes és pihe-puha mindenhol. Nyugodt, kedves, közvetlen, barátkozós természete van és beszélgetni is jól lehet vele. Amit kiemelnék, hogy sugárzik belőle a tűz, nehéz ezt írásban visszaadni, de a mimika, a rezdülések, a hanghordozás meg úgy az egész testbeszédből rögtön érződött, hogy jó helyre jöttem.
  • Action:

    Tusolás után visszatértem a szobába, hanyatt feküdtem az ágyon és maratoni hosszúságú csókolózás vette kezdetét. Rendes csók, nyelves, közben Nadett meg bújós és lelkes. Ekkor még rajta volt a ruháinak nagy része, fölöttem helyezkedett el, teljesen egymásnak estünk. A bugyi még rajta volt, de közben hozzá-hozzá ért meredező farkamhoz. Nagyon tetszett ez a felvezetés, különösen, hogy közben a testünknek számos pontja egymáshoz simult. Nagyon barátnős volt, ahogy mosolygott a csókok között. Miközben átöleltem kacéran ringatózott fölöttem, halk kacajt hallatva. Ekkor már eléggé merev állapotban voltam és Ő egy idő után délnek vette az irányt.

    Nagyon intenzív franciába kezdett, ami nálam általában nem működik túl jól (a lehelet finom kezdés és fokozatos gyorsítás nálam a jó út). Ezt észlelte Nadett, így visszajött csókolózni, amit az előzőhöz hasonlóan folytattunk hosszasan, annyi kiegészítéssel, hogy közben egymás nyakát, fülét, vállát és még kitudja miét is csókolgattuk. Közben gyúrogattam a melleit, kicsit féltem, hogy túl erőteljes leszek, de Nadett folyamatosan pozitív visszajelzéseket adott, mondta, hogy nem kell féljek, nem törékeny. Így folytattuk egy darabig, majd az Ő javaslatára gumit húzott rám és rövid bemelegítés után sebes vágtába kezdtünk.

    Nos... aki Nadetthez megy szedje össze magát, mert mellette nincs lazsálás. Konkrétan olyan sebességgel lovagolt rajtam, hogy kezdetben örültem, hogy tartani tudtam magam alatta. Magamtól ennyire még talán senkit sem dugtam meg, mint amennyire ő dugatta magát rajtam. Hangosan csattogós dugás volt, közben ölelt, csókolt. Egy idő után póz váltást kezdeményezett. Itt kicsit összefolynak az események, annyira mindenesetre emlékszem, hogy a legkülönbözőbb pózokban gabalyodtunk nyakatekerten egymásba. Az utolsó pozíció kutyus volt: Nadett úgy helyezkedett, hogy a tükörben mindketten tudjunk mozizni. Így dugtam, közben Ő is mozgott és tolta rám magát... Sajnos túl heves voltam és egyszer-kétszer kicsúsztam a punciból, közben pedig kissé megütöttem magam, ez fájt és lankadni kezdtem. Éreztem, hogy nem fogok tudni elmenni, kellően fáradt is voltam már, folyt mindkettőnkről a víz, úgyhogy bedobtam a törülközőt. Nadett hozzám bújt, egymást csókolgattuk. Teljesen elkészültem az erőmmel, hozzá nagyon jó kondi kell! Még volt pár perc és ugyan Nadett unszolt volna, hogy szexeljünk tovább, de én erre akkor már nem voltam képes. Az, hogy Ő kezdeményezte a további szexet és nekem kellett leállítani szerintem sokat elmond a hozzáállásáról.

    A maradék pár percben még beszélgettünk mindenféléről, majd tusoltam, öltöztem és indultam.
  • Elszámolás:

    Az elején letettem az ágy melletti asztalra a másfél órára dukáló virágszálakat amiknek a száma kettő hatvány. Szerintem kimondottan megérte.
  • Összkép:

    Nadettet mozgáskultúrája és hozzáállása kiemeli a szolgáltatók közül. Így egy randi alapján talán az egyik, ha nem a legjobb hozzáállású lány akivel eddig ilyen körülmények között találkoztam. Ha úgy alakul, hogy épp szenvedélyes dugásra vágyok még szívesen visszatérnék.
Happy Massage