• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már többször jártam nála, így nagy bemutatkozásokra nem volt szükség. VTR-en egyeztettünk, ment minden, mint a karikacsapás.
  • Megközelítés:

    Újépítésű házak a Lurdy közelében. Kocsival mentem, a ház előtt volt parkolóhely. BKV-val is könnyű, több villamos is jár arrafelé.
    Kicsit kaotikusak a címek arrafelé, de nem nehéz megtalálni a megfelelő bejáratot. Kaputelefonon keresztül bebocsátást nyertem, majd felsétáltam (van lift is persze) Fanni lakásához.
  • Helyszín:

    Szép, modern lakás egy újépítésű házban. Szépen karban van tartva, a kényelmes tetthely a nappaliban van, a fürdőszobában kád van és többféle tusfürdő.
  • Lány külseje:

    Fanni egy tünemény, nem egy lánynál jártam már innen, de ő azon nagyon kevesek egyike, akiknél teljesen el tudok lazulni. Ebben sokat segít, hogy ő sem megjátsza magát (a nyilvánvalón túl), és mindehhez nagyon nyitott és kedves.
    A képek jól visszaadják a valóságot, szerintem a karantén alatt fogyott egy kicsit, de ugyanolyan fantasztikus az alakja, mint eddig. Nem a 30 kilós, girhes típus, jó értelemben van rajta mit fogni. Kerek, kemény popsija szinte könyörög az ember kezéért, de meg kell küzdenie a figyelemért a remekbeszabott keblekkel. Utóbbiak doktor keze munkáját dicsérik, de nem érzeni rajtuk, egész nap el tudnék velük játszani.
    Mindehhez egy nagyon szép, mindig mosolygós arc társul, szerintem nincs ember, akit ne venne le a lábáról.
    Muszáj még megemlítenem a tetoválásokat, amik gondolom, a diszkréció miatt vannak retusálva a fotóiról. Igényesek és szépek, nagyon jól illeszkednek Fanni személyéhez.
  • Action:

    Érkezésem után leültünk beszélgetni, ki hogy van, és kivel mi történt utolsó találkozásunk óta, ami jó rég volt. Amikor már nehezen bírtam magammal (nagyon hívogató idomok sejlettek fel a selyemköntöse alól), elmentem zuhanyozni. Mikor visszatértem, állva csókoloztunk kicsit, miközben szájjal és kézzel felfedeztem rég nem látott domborulatait. Majd leheveredtünk az ágyra, ahol tovább fedezgettem felfelé, majd lefelé. Némi ténykedést követően helyet cseréltünk, és Fanni kezdett el szórakoztatni engem. Na ez fenomenális volt. Foglalkozott a tágan vett környékkel is, a golyszik is megkapták a törődést, és általában sem a kivégzésre ment, hanem szépen nyugodtan és jó változatosan kényeztetett. Egy fél napot is el tudtam volna így tölteni, de muszáj volt a csodás keblek közé is bekerülnöm, ezért megkértem, hogy feküdjön hanyatt. Imádok a mellei között lenni, nem is maradt el a hatása, elég gyorsan jó nagyot durrantam.
    Pihenésképpen elég hosszasan és mélyen beszélgettünk pár közös témáról. Fannival remekül lehet beszélgetni, nem a szokásos, kicsit kínos témakeresés megy, hanem egy órát is simán át tudna vele dumálni az ember. Nekünk még azonban más dolgunk is volt, ezért megkérdeztem, hogy mit szólna, ha megmasszíroznám. Örömmel fogadta a felajánlást, és a hangok alapján a ténykedésemet is. Nem tudtam azonban sokáig a masszázzsal foglalkozni, egy idő után a háta után muszáj volt a melleit és popsiját gyömöszölnöm és csókolgatnom. Némi játszadozás után 69-be fordultunk, ahol harckészültségbe hozott. Gumihúzást követően papás-mamásban folytattuk, ami remek élmény vele, imádom a gyönyörű arcát és ringó kebleit csodálni közben. A hatás most sem maradt el, ebben a pózban ért a vég.
    Utána még kicsit beszélgettünk, majd időm lejártával még zuhanyoztam egyet, és mentem a dolgomra.
  • Elszámolás:

    A bővebb infó pontosan leír mindent, ez a helyszínen sem változott. Kiváló ár-érték arány. Letettem a szekrényre, nem esett róla szó.
  • Összkép:

    Fanni egy tündér, a jelenlegi kedvencem. Nála tényleg úgy érzem magam, mint egy barátnőnél, és azon kevesek egyike, akiknél sosem kérdéses, hogy összejön-e a második menet is. Egy kincs, és bár nyilván nem élete végéig ezzel akar foglalkozni, azért remélem, hogy még sokszor lesz alkalmam találkozni vele.
Happy Massage