• LauraCicaBabaN01

  • Beküldte:
  • LauraCicaBabaN01 reagálása

    Drága Majomcsapda :)

    Épp most láttam meg a beszámolódat :) Köszönöm szépen, nagyon kedves Tőled, agyonsztároltál ;) Nah jó tényleg jók Voltunk, Vágom Ki Vagy, de nem Sejtettem, hogy írni fogsz rólam :) Hát nagyon Örülök, hogy ilyen jól Érezted Magad Velem/Nálam ahogyan leírtad :) De neeemiiis Vagyok ennyire parancsolgatós ;"")))))))))
    Jah kicsit Szoktam, de csak akkor ha látom a Vendégemnek bejön :))) Szóval akkor kicsit lehet elragadtatom magam :)))))
    Képzeld ma fel is Vettem a védőoltást, arról is beszélgettünk (írtad:) Nem Éreztem semmit :)
    Amúgy Tudok dorombolós bújós cica is lenni ;) .. ha még jössz Hozzám és Szeretnéd, megismerheted azt az oldalam is ;) Ez a domináns pornós volt ")))) ááááááááááááá most nagyon nevetek :))))) Eszembe jutott sok minden :)))
    Nagyon aranyos Vagy & vicces :) is :) Kellemes volt Veled... szóval Szeretettel Várlak máskor is.. :)

    Addig is Millió Csókjaim ;)

    LauraCicaBabaN01 :* :* :*

  • Egyeztetés:

    Aki már nézegette az oldal hirdetéseken túli részeit, az már mindenképp találkozott Laurával. Én is így jártam, el is határoztam - ha már kiemelkedett a hirdetések tengeréből ;) - hogy meglátogatom.
    Telefonon kerestem 4-5 alkalommal, egyszer eljutottunk egy beszélgetésig is, de akkor nem találtunk közös időpontot. Tegnap szerencsém volt, jó időben telefonáltam, és sikerült is megegyeznünk. Megkaptam a címet, és indultam.
    A telefonban természetesen megbeszéltük a lehetőségeket, az időkeretet, illetve az ajándékot is.
  • Megközelítés:

    Tizenharmadik kerület, én nem szeretem most, hogy ingyenes a parkolás - általában nincs hely. Pontos címet kaptam, működött a Waze, ugyan egy kört mennem kellett, de sikerült viszonylag közel leparkolni. Időben érkeztem, telefonon kaptam kapukódot, emeletet, számot.
    BKVs kollégáknak sajnos nem tudok pontos információkat adni, de szerintem a kék metrótól nem nagy séta a helyszín.
  • Helyszín:

    Nyílt az ajtó, bent enyhe félhomály, kis előszoba, szemben a tetthely, balra a fürdő. Az egész úgy nézett ki, mint egy budoár, csini ruhák a fogason, magassarkúak a tükör alatt, kis asztalon üdítők, az ágy mellett mozgatható (majdnem) egészalakos tükör, az ágyon puha párnák, kis kosárban vibrátorok/dugók, ki tudja még mi minden...
    A fürdőben kád, tusfürdő. Zuhanyfüggöny nem volt, igyekeztem nem sokat kipancsolni.
  • Lány külseje:

    Rengeteg kép van fent, régebbiek, újabbak vegyesen. A hatás teljesen WYSIWYG (what you see is what you get), nincsenek plusz kilók, cici, száj ugyanolyan. Az elején egy hosszabb, oldalt lukacsos ruhában volt, jól látszott, hogy alatta semmit nem viselt. Miután kis csevegéssel megalapoztuk a kölcsönös bizalmat, és ennek megszilárdításához az ajándékommal hozzá is járultam, Laura elzavart fürdeni. Mire visszaértem, már meztelenül várt az ágyon.
  • Action:

    Gúvadó szemekkel és leesett állal közeledtem az ágyhoz, de Laura hamar oldotta a feszültségemet - azaz inkább egy helyre terelte azt. Itt kérem nincs kecmec, Laura amit ígér, azt megtartja, elkezdődik az élő pornó, a főhősnő autentikus, gigamelles, feltöltött szájú, de a partnerénél a casting valamit nagyon elrontott...
    Laurának megvan az elképzelése a randi menetéről, örül is, hogy nem szólok bele - de hát pont ezért jöttem. A hátamra parancsol, punciját/fenekét a kezem ügyébe helyezi, és rábukik a farkamra. Bevallom őszintén, hogy az elején kicsit túlzásnak éreztem a szájfeltöltését, de mikor tövig a szájában voltam, és a szája az ágyékomra tapadt, egyből megláttam, miért is fontos ez, nagyon adja a látványt! Miközben Laura pillanatok alatt keményre szopott, én még levegőért kapkodtam, már bontotta is a gumit, mielőtt nyikkanhattam volna, és pillanatok alatt fel is varázsolta. Legnagyobb meglepetésemre nem lankadtam le, így Laura -kis síkosítás után - már guggolt is fölém, és elkezdett lovagolni. Közben én igyekeztem megismerkedni a melleivel, hát nem fértek el a tenyeremben! Laura kis idő után váltott négykézlábra, engem kiparancsolt az ágy mellé, és így folytattuk az aktust. Itt már kicsit lankadtam, ki is vettem gyorsan, és szabadultam a gumitól. Laura gondolkodás nélkül a szájával folytatta, bekapta tövig, folyatta rá a nyálát, verte a melléhez, így ért véget az első menet a szájában.
    Lecsapattam magam a zuhannyal, Laura öblített, majd a hasamra parancsolt, és masszázzsal folytatta. Közben beszélgettünk mindenféle témáról, macskákról, konditeremről, vírusról.
    Idővel visszakértem magam háton fekvésbe, és Laura már bukott is le, ha lehet még az eddiginél is nagyobb elánnal, de ugyanolyan lelkesedéssel kényeztetett. Nem tudom pontosan, hogy hogyan csinálta, mert kicsit elveszettem a fonalat, de másodszorra még nagyobbat robbantam a szájába. Mindketten meg is lepődtünk rajta. Ismét fürdés, beszélgetés, majd angolos távozás.
  • Elszámolás:

    A kondíciók a hirdetésben megtalálhatók, extrának NFVSZt vettem igénybe. Az elején letettem az előszobaszekrényre, utána másra figyeltem.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam, amit vártam, azt kaptam. Laura nem az illuzionista, hanem a szolgáltató típusú lányok közé tartozik.
    Romantikusoknak és hősszerelmeseknek nem ajánlom, de ha egy (két) jó orgazmusra vágysz, és tisztában vagy a játékszabályokkal, nem fogsz rosszul járni!
Happy Massage