• Asli

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalt böngészve figyeltem fel hirdetésére. Nem tagadom, csinos képei és a beszámolóiban írtak mellett az is megfogott, hogy a VTR-ajándék plusz idő.
    Mivel nem volt látható nála "Bővebb infót kérek!"-gomb és nem adott meg nyilvánosan virágcsokor méretet, személyes üzenetben érdeklődtem, hogy hány rózsaszálas csokorral lehet megörvendeztetni. Rendelési időben írtam, a válasz egy óra múlva meg is érkezett.
    Vasárnap este VTR-egyeztetést kezdeményeztem péntek késő délutáni időpontra, amire másnap délutánra meg is érkezett a válasz. (A félreértések elkerülése végett: már a rendelési idején túl írtam neki, és a szabadnapján válaszolt.) A chat-ablak felső sávjában meg is jelent egy kerület-utca-házszám pontosságú cím, ami mint találkánkkor kiderült, pontosabb nem is lehetne.
    Találkánk egyeztetése után nem bizonyult erősségének a kommunikáció. Chaten megkérdeztem tőle:
    "- Ha meg akarlak lepni valami aprósággal, miből választhatok, ami tuti nyerő? (Az adatlapodon nincs ilyesmi.) »Natúr francia végig: bővebben telefonon«→Erről mit kell tudnom?"
    Találkánk után otthon derült ki - munkahelyi hálózatról vagy számítógépről az oldal látogatása számomra tabu! -, hogy találkánk előtt másfél órával válaszolt: ez egyszerűen csak egy extra. (Azóta már a kedvenc édessége és virága felkerült az adatlapjára.)
    Nem kellett megerősítést adnom találkánk előtt.
    Összességében: a legfontosabb információk cseréje gördülékenyen ment; a többire kicsit jobban figyelhetett volna.
  • Megközelítés:

    Mint írtam: sikeres VTR-egyeztetés után a chat-ablak felső sávjában meg is jelent egy kerület-utca-házszám pontosságú cím, ami mint találkánkkor kiderült, pontosabb nem is lehetne. Google Maps-be beírva a címet az utcaképen pontosan az a bejárat, szemben pontosan azzal az építkezéssel látható, mint a valóságban. A lánykereső térképen is pontos helyen van a pötty.
    BKV-val mentem: a 3-as metró megállójától öt-tíz perc kényelmes sétára van a cím, az utca a Váci útról nyílik.
    Új építésű házak, "jó környék".
    Pénteken munka után mentem látogatóba: az utcák szűkek, minden parkolóhely foglalt: nagyon optimista, aki itt parkolással próbálkozik.
    Óra-perckor a kapu előtt felhívtam: szerencsére nem kellett a kapukóddal szórakoznom, kaputelefonnal beengedett. Az emelet és az ajtó számát is ekkor kaptam meg. A kapu nem berreg, amikor nyitható, én pedig kifele próbáltam nyitni, holott befele nyílott: újra fel kellett hívnom, hogy engedjen be: bénázásom kedvességgel kezelte.
  • Helyszín:

    Nos, végre megtapasztaltam, milyen az a híres Marina-part, ahol minden harmadik lakásban lányok rendelnek.
    Aslin kívül senkit sem láttam, de biztos vagyok benne, hogy nem voltunk kettesben a lakásban. A női cipők száma alapján két főnél nagyobb a személyzet, két baszobát láttam, és az amerikai konyhásnak vélt nappaliba egy a folyosó stratégiai pontján elhelyezett paraván akadályozza a belátást. Utólag megnézve a lánykereső térképet, több lány van erre a címre bejelentkezve.
    A lakás tisztasága elfogadható volt, de egyértelmű jelek mutatták, hogy aznap nem én voltam az első vendég, volt forgalom, és már közel volt a műszak vége (gyűrött törülközők a törülközőszárítón, láthatóan matattak a tusfürdők között, szájvíz nyoma volt látható a mosdón).
    A fürdőszobában kádban lehet zuhanyozni, öt-hat tusfürdőből lehet választani; szájvíz és eldobható felesespohár is van; dezodor spray-t elfelejtettem kereseni.
    A baszobában franciaágy unikornisos párnákkal, a lepedőre egy törülközőt terített, arra fekhettem. A franciaággyal szemben hatalmas falitükör van, ami nagyon feldobta. TV nem ment - voltam már olyan lánynál, akinél kérnem kellett, hogy ugyan már kapcsolja ki, ha úgysem pornó -, nem rádió szólt, hanem válogatott és választható szolid zene. A hangulatvilágítást a fal szegélye mentén elvezetett karácsonyfa-égősor biztosította. Ruhámat szobainason hagyhattam.
    Ez az első olyan látogatásom egy lánynál, ahol nem láttam órát a szobában. Kiemelem: nem csal az idővel. Amikor kiléptem a kapun, megnéztem az időt: pontosan az egyeztetett időtartamot töltöttem nála.
  • Lány külseje:

    A képeken látható lány fogadott. Asli tényleg nagyon vékony, karcsú gazellatestén egy gramm felesleg sem volt.
    Fekete csipkés melltartó-bugyi-magassarkú szettben nyitott ajtót. Csavart arany fülbevalókarikáján kívül piercingnek nyoma sincs. Sminkje tökéletesen észrevétlen volt. - Vagy tán nincs is rá szüksége? :-) Műkörme van mind a kezén, mind a lábán: a minta pontosan az volt, mint a képein. Asli ápoltsága kifogástalan, és a parfümjének az illata is isteni volt.
    Kora: szerintem pontosan adta meg, ennél már csak akkor lehetnék biztosabb, ha megnéztem volna a személyijét.
    Haja egyértelműen világosbarnára festett, melírozással. Szép szénfekete szeme van. Ajkai és mellbimbói árnyalata is árulkodik róla, hogy a természetes bőrszínének nincs szüksége sok szolizásra. Tetkója a képein is látható (jobb felkaron egy madártoll): nincs leretusálva. Természetesen puncija is ápolt: borostának nyoma sincs.
    Nem dohányzik, fogai is szép fehérek és ápoltak; ha taszít valakit: egy kis diasztéma látható.
    A következő két bekezdésen nagyon sokat gondolkodtam, hogy hogyan fogalmazzam meg. Asli nem érdemli meg, hogy emiatt hátrány érje, ugyanakkor a beszámolóm olvasói elvárják tőlem, hogy azt is leírjam, amiről a többi beszámoló-szerző nem írt.
    Arcát nagyon másképp képzeltem el a makktársak beszámolói alapján. Megérkezésem után fél percig azon gondolkodtam, hogy vajon az a lány fogadott-e, akiről a képek készültek. (Ugye van olyan íratlan szabály, hogy imposztor esetén az ajtóban sarkon fordulunk, és álló farokkal hazamegyünk.) Hazaérve újra megnéztem a képeit: a tetoválásáig minden részlet passzolt, szóval a saját képzelőerőm megtréfált. Ha meg kell neveznem egy guglizható hírességet, akire hasonlít, de az utcán mégsem ismerik fel ez alapján, akkor azt írom, hogy Farkas Franciskára hasonlít.
    Az említett színésznővel abban is osztoznak, hogy ugyanúgy a déli szubkontinensről származó magyarok között nyíló rózsaszálak. Ez engem nem zavart: komfortzónán elhagyása egy pozitív tapasztalattal tett gazdagabbá.
  • Action:

    A szakmabeli lányok hagyományos ajtó mögé bújós ajtónyitásával fogadott a rendelőben. Puszikkal kísérve bemutatkoztunk egymásnak, tekintetemmel végigszaladtam fekete csipkés melltartóval-bugyival és magassarkúval díszített testén. Cipőmet az előszobában hagyhattam, de megkért, hogy kabátommal és táskámmal kövessem őt a műhelyébe.
    A szobában kaptam egy friss törülközőt, majd ellenőrizte, hogy szabad-e az utam a fürdőig.
    Felfrissülve visszaérve leültünk az ágyra. Magassarkúját készült levenni, de megkértem, hogy hagyja magán. Ugye kétféle lány van: egyiknek a formás lábait kihangsúlyozó ékszer a magassarkú, a másiknak pedig receptre kellene felírni - Asli az első csoportba tartozik, és ezt bókemberként nem is hallgathattam el. (Később sem vette le sutyiban: magassarkújában búcsúztatott.)
    Egymással szemben térdeltünk az ágyon, és ölelésben forrtunk össze. Simogatással és puszikkal kezdtük felfedezi egymást, majd kisvártatva finoman megcsókoltam. Csókomat (nyelv nélkül) viszonozta, de nem éreztem benne az őszinte vágyat a folytatásra, ezért nem erőltettem.
    Megkértem, hogy franciázzon nekem. Ő volt az első lány, aki figyelt arra, hogy megkérdezze: gumival kérem-e? Nem vagyok rá büszke, hogy ennyire felelőtlen vagyok, de nem bírtam ellenállni a natúr francia csábításának. Franciája… Nos, igazából semmi látványosat nem csinál, nem "kardnyelő", nem köpköd, nem nyalókázik bemelegítésként hosszú percekig: mégis a maga egyszerű célszerűségében istenien csinálja. Nem tudom, hogyan érzett rá, de az első pillanattól az utolsóig pont úgy kényeztetett szájával, ahogy nekem a legélvezetesebb. Legény legyen a farkán, aki tíz percekig bírja: figyelnem kellett rá, hogy ne durrantsak ajkai között.
    Gumit kértem: ő síkosítót kent puncijához, és rám adta a védőfelszerelést. Megkértem, hogy lovagoljon meg: kérdezte, hogy elölről vagy hátulról szeretnem megcsodálni. Arcának és kebleinek látványát választottam, de a szerencsésen elhelyezett tükörnek köszönhetően egyszerre élvezhettem fantasztikus feneke, gyönyörű háta, és vadító magassarkújának látványát. Volt szerencsétlenségem már olyan aktushoz, hogy nem éreztem a gumiban, hogy kint vagy bent vagyok. Itt ilyen problémám nem volt: ugyanazt a elejétől végéig érezhető és fokozódó kellemes érzést kaptam, mint amikor franciázott nekem. Tetszett, hogy aktus közben mellőzte a pornós műnyögéseket: sokkal őszintébb sóhajai és lélegzetvétele határozottan izgatóbb volt.
    Elsütésem után eltávolította a gumit, és kérés nélkül letisztogatott nedves törlőkendővel. Majd megkérdezte, mit szólnék egy hátmasszázshoz. Tetszett az ötlet, hasamra fordultam. "Olajjal vagy krémmel szeretnéd?" - a mai napig nem tudom, mi a különbség, de jól esett, hogy még erre is figyelt, hogy ezt megkérdezze.
    Masszázsa inkább simogatása volt: lehet, a profibb masszázs igényét külön jeleznem kellett volna. Mindenesetre így is jól éreztem magam, és beszélgettünk. Intelligens és tájékozódik a világról: nem locsog, nem volt köztünk kínos csend, minden gondolathoz hozzá tudott fűzni valamit.
    Masszás után erőt és kedvet éreztem még egy menethez: ezt rövid franciás felhúzásom után kutyusban abszolváltuk. Úgy érzetem (helyesen), hogy időm letelt: a kínált frissítőt és zuhanyt köszönettel nem kértem, öltöztem, és elköszöntem.
    Én úgy éreztem, gyorsan eldurrantam: de valamivel mégis kellemesen eltelt az idő, ugyanis kapun kilépéskor órámon ellenőrizve TP-mentes találkánk volt.
    Igazából semmi világmegváltó extra nem történt találkánk során, mégis azzal a járda felett tíz centivel lebegős, megkönnyebbült és megbékélt érzéssel tértem haza, ami miatt érdemes a lányokat látogatni. A következő napjaim kellemes és könnyed hangulatát úgy megalapozta, amire semmilyen pornó és önkielégítés nem képes.
  • Elszámolás:

    Ahogy szoktam: találkánk elején, kérés nélkül a hozott ajándékával együtt, feltűnés nélkül a csokoládéhoz szorítva átadtam a borítékot pontosan kiszámolt tartalmával. "Infláció" nem volt, egyáltalán egy szó sem esett róla.
    VTR-kedvezmény nélkül ez a találka biztos nem jött volna létre: pont nem érte el a fájdalomküszöböt. Öt alkalmas minta alapján kettő-négy éve még másfél órás találkára kellett ekkora virágcsokorral bekopogtatnom.
    A menüben a "Natúr francia végig"-nél "bővebben telefonon" olvasható: számomra sem chaten, sem találkánk során nem derült ki, ez miben másabb, mint a többi extrája.
  • Összkép:

    A rá legjobban illő szó: korrekt.
    Elmondása szerint találkánk idején három hónapja volt a szakmában. Az alapokat nagyon profin elsajátította, és szerintem a személyisége és a hozzáállása olyan, hogy simán el fogja lesni azokat a mesterfogásokat, amik őt a toplistás lányok közé emelik.
Happy Massage