• Tina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Aznap hívtam telefonon, azonnal felette, két és fél órával később tudtam menni hozzá. Flottul ment az egyeztetés, extrák nincsenek.
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem, a Nyugatitól egy utcára van, könnyű megtalálni, egyértelmű a cím. Nem vagyok autós így, a parkolásról nem nyilatkoznék. A megbeszéltek szerint 6-kor hívtam, rögtön be is engedett.
  • Helyszín:

    A lakás egy nagyon kicsi, galériázott garzon. A célnak tökéletesen megfelel. Láttam, hogy a lépcsőt egy előző beszámolóban bírálták, hát szerintem szélsőségesen elhízottnak kell ahhoz lenni, hogy gondot okozzon ezt megmászni... Tisztaság, rend mindenhol, fürdőben több tusfürdő is található.
  • Lány külseje:

    Hosszú, szőke haja van, ízlésesen, igényesen volt kisminkelve, és gyönyörű az arca! Én kb. 10 lánynál voltam már, Tinát a legszebbek közé sorolnám (mindenképp top 3), abszolút nem ért csalódás, sőt! És mindezt úgy, hogy eddig csak huszonéves lányokhoz mentem, míg Tina meg az adatlapja szerint 40 - sztem kb. stimmel is ez az életkor. Gyönyörű nő. Kicsit talán teltebb, mint a képeken, a "van rajta mit fogni/curvy" kategóriába sorolnám. A mellei hatalmasak, gyönyörűek és valódiak. Arra, hogy miben fogadott, nem emlékszem, talán valami köntösben... nekem ez nem fontos, csak ami alatta van. :)
  • Action:

    A zuhanyzás végeztével felmentem Tinához, akkor egyből megcsókolt – és nem csak szájrapuszi volt, hanem rendes, nyelves csók, sikerült is vele rögtön felizgatnia. Csókolózás közben a melleit markoltam, majd a számba vettem őket, ami a reakcióiból ítélve jól esett neki. Elvoltunk így egy darabig, aztán lejjebb másztam, és elkezdtem nyalni a finom, ápolt punciját, miközben a melleit markolásztam.

    Nem vagyok nagy mestere a puncinyalásnak, és ő nem is játszotta meg magát, úgyhogy pár perc után fordultunk, és ő kezdett kényeztetni. Nagyon jó franciát kaptam - körbecsókoltak a farkam környékét, foglalkozott a golyókkal, és többféle technikát is bemutatott falloszomon, a hegyét például erősebben szívta, és ezzel olyan reakciókat váltott ki belőlem, ami nem sok lánynak sikerült. Szóval nemcsak közvetlen és barátságos nő, hanem a franciája is átlagon felüli.
    Ezután gumit kértem, és kb negyed órán keresztül dugtam vele missziben, közben hol csókoloztunk, hol a melleivel játszottam, hol a számba vettem őket. Mind szex, mind francia közben is többször tartottuk a szemkontaktust, ami szintén nagyon izgató hatással volt rám.

    A dugást követően még szopott egy kicsit, aztán a hatalmas mellei között is megjárattam a péniszemet. Talán ezen a ponton értem el a legkeményebb állapotot, ezek a mellek tényleg nem mindennapiak... Végül - mint az ilyen randikon mindig - most is magamnak fejeztem be. Azon a bizonyos pontot az lendített át, amikor hosszan a szemembe nézett... a csúcson pedig a megbeszéltek szerint bevette a szájába, és végül ott mentem el. Az utódok szilviában végezték, a maradék 10 percben pedig frissítővel kínált, beszélgettünk egy kicsit, majd elbúcsúztam.
  • Elszámolás:

    Az elején rendeztük, extrák nincsenek. Átlag alatti rózsaszál egy átlag feletti szolgáltatásért és átlag feletti szolgáltatóért.
  • Összkép:

    Ha lehetne, nagyon jó vagy felejthetetlen értékelést adnék a randinak. Tina gyönyörű, a technikája nagyon jó, és a hozzáállása is álomszerű, itt most tényleg egy pillanatig nem érzékeltem, hogy milyen randin is vagyok... nem tudom, hogy ez az összhang személyes-e, vagy ő mindenkivel ilyen, de engem lenyűgözött. Mindenkinek ajánlom őt, kivéve talán azoknak, akik kizárólag a vékony nőket szeretik. A képek retusáltak, de közel állnak a valósághoz.
Happy Massage