• NADETT

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szabadidőm kellemes eltöltése céljából a masszázs oldalon nézelődtem, de sajna kedvenceim elfoglaltnak bizonyultam. Átkukkantottam a "sötétebb" oldalra, és láss csodát, ott találom Nadett hirdetését, aki korábban a masszázs oldalon kedvencem volt, (igaz találkozni még nem volt alkalmunk) ... Hívtam is azonnal. Pár csörgés, felvette, Ő vette fel, és nem tévedés, valóban itt hirdet már ... Pont ráért, így kb. egy óra múlva már nála is voltam. Szerintem elég flottul ment az egyeztetés :-)
  • Megközelítés:

    Marina Part Váci útra merőleges egyik utcája. "Vöröslámpás" negyed :-) Szerintem mindenki volt már itt, jómagam is több házban jártam már errefelé. A házat egyébként könnyű megtalálni, számozás és cím is egyértelmű. Környéken több építkezés is zajlik, és még este is nagy az építési forgalom. Ez nem könnyíti meg az amúgy sem egyszerű parkolást, de mint általában, azért most is találtam üres helyet, pár perc sétára a bejárattól.
    BKV a Váci út közelsége miatt szerintem nem lehet rossz, de igazából ennek lehetőségeit nem ismerem pontosan.
    A lakást a lépcsőházba történő bejutást követően lifttel érjük majd el, és egy diszkrét sarokban találjuk a bejáratát ...
  • Helyszín:

    A lakás egy direkt erre a célra berendezett szalon. Új, ízléses, a "szokásos" kellékekkel: hangulatvilágítás, franciaágy, a falon tükrök, halk zene, szobainas, ... stb. Ajtón belépve egy előszobába / folyosóra érkezünk. Jobbra egy paravánnal eltakart szoba, gondolom a lányoknak. A tetthelyek a folyosóról nyílnak, és ha jól számoltam legalább három van belőle :-). A mi szobánk a leghátsó volt, Nadett kedvence, a fürdő mellett. Csendes hely, jó logisztikával, zavaró hangok nélkül ...
    A fürdő tiszta, fürdőkáddal és a víz kilocsolását gátolandó üvegfallal. Kilépő száraz, törölköző puha. Tisztálkodás minden kelléke adott.
  • Lány külseje:

    Nadett egy formás, kedves hangú, kis energiabomba :-) Közvetlen, csacsog, izeg-mozog ... Egy fekete combfixben és egy lenge köntösben várt, cipő nélkül. Hogy a köntös alatt volt-e valami, nem tudom, ... a félhomályban nem látszott, később meg úgyis lekerült szinte minden -- persze a combfix maradt :-)
    Van több kisebb / nagyobb tetoválása: a karján, a vállán, a mellkasán, a hasán, a lábán, ... Arca karakteres, amit a vastag fekete keretes szemüveg még jobban kiemel. Haja középhosszú, és a képekkel ellentétben jelenleg vörös színű, annak is a sötétebb árnyalata (de ezt az adatok között jelzi is!) Mellei picik, hasa lapos, a feneke pedig fenomenális. Bekísért a szobába, ahol kaptam egy törölközőt ... de nem akárhogyan ám ... Nadett felugrott az ágyra, átmászott annak másik oldalára, és fenekét felém tolva hajolt be / le az ágy melletti szekrényhez ... huhhh ... elég tuti kezdés, beleég az ember retinájába :-D
    Gyors, nade alapos tisztálkodás, és rohantam vissza a szobába ...
  • Action:

    Mostanában inkább "masszázsra" jártam, és kicsit elszoktam attól hogy itt nem csak "cicáznak" az ember fiával ...
    Az ágy mellett álltam, és éppen hogy csak ledobtam a törölközőt a derekamról, mikor Ő az egy szál combfixében felpattant az ágyra, odaugrott elém, és már a szájában is voltam. Olyan intenzitással kezdett (nincs rá jobb szó, bocsánat) szo*ni, hogy csak pislogtam. Feneke természetesen kitolva, fejét kicsit oldalra fordítja hogy tudjak "mozizni" is, szemüvege pedig ici-picit lejjebb csúszik az intenzitástól. Kezét nem használja, csak a szájával kényeztet. Fantasztikus.
    Szólok, hogy így nagyon hamar vége lesz a randinknak ... felnéz, mosolyog ... szórakozik még velem egy kicsit, aztán óvszert húzunk ...
    Hátulról kezdünk. Nincs síkosítás, nincs kényeskedés. Ahogy "beigazítjuk" amit be kell igazítani, Nadett popsija már "koppan" is az ágyékomon. Ő diktálja a tempót, mozog, nyög, "tolja magát rám" ... és közben képzeljük el ama fenomenális popsi látványát ... őrjítő. Kis idő múlva kérem is hogy váltsunk pózt. Misziben folytatjuk. Nadett tekeri magát alattam, húz magába a lábával, nyögdécsel. Itt én diktálom a tempót, de nincs ellenére "semmi" ... lassabb, kissé határozottabb mozdulatok, vagy gyors, ütemes tempó, ... mindegy ... láthatóan tetszik Neki. Gondolataim között szerepelt hogy visszatérek a kiindulási pozitúránkhoz, de nem tudtam ... így ért a vég. Hagy lenyugodni magában, sőt, lábaival átkarolva nem is ereszt egy darabig :-)
    Aztán a szokásos körök: romeltakarítás, kis beszélgetés közben, tusolás, öltözés, elköszönés.
  • Elszámolás:

    Noha első alkalommal voltam, a. rózsaszálakat utólag rendeztem. Egyetlen szó sem esett róluk. Minden a telefonban előzetesen megbeszéltek szerint zajlott. Nagyon korrekt. Extrákat nem kértem, de úgy tudom vannak. Erről mindenki maga tájékozódjon.
  • Összkép:

    Az első pillanattól kezdve úgy éreztem , mintha Nadattel régóta ismernénk egymást, és Ő pontosan tudná mit szeretek, és hogyan. Nagyon jól éreztem magam Vele.
Happy Massage