• Zszófi

  • Beküldte:
  • Zszófi reagálása

    Kedves Oreghalasz! Mindig orommel fogadom ha irsz ,vagy eljossz hozzam. Ezuttal stresszmentes kornyezetben tudtalak felszabadultan fogadni. Koszonom kedves szavaid igyekszem tanulni es fejlodni tovabba talan a lehetetlent megvalositani , mindenkinek megfelelni :) . Mély tisztelettel : Zsófi. (Kaputelefon mukodik , na de ne panaszkodj ....egyik kedves kollegina se fogadott meg Colombia hegymaszo felszerelesben ;D ) koszonom hogy megtiszteltel latogatasoddal . 3ev mulva talalkozunk ;D. Csokollak : Zsofi

  • Egyeztetés:

    Egyeztetés telefonon és VTR-en történt. Elég rugalmasan kezeli az egyeztetést.
  • Megközelítés:

    Zugló középső részén van a lakás. ott ahol már lehet parkoló helyet is találni, de azért a BKV is működtet több járműtípust.
    A ház elött ugyan nem célszerű megállni, de pár perc gyaloglásba nem hal bele az ember. A házat könnyű megtalálni, ott a házszám jó nagyban, láthatóan ( szemüveg nélkül is )
  • Helyszín:

    Kívűlről az épület tatarozást igényelne, de belülről már teljesen korrekt, minden csili vili , látszik, hogy frissen lett felújjítva.
    Külön vendégfürdő kb 10 féle tusfürdővel. A Masszázs szóba mint Zsófi is mondta még nem tökéletes, mert hiányzik még ez-az, de mondjuk én nem is éreztem e tárgyak hiányát.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő vékony kis Nő , most pont féhosszú, szökés haja van. Arc is rendbe, csak a diszkréció miatt van kitakarva.
  • Erotikus masszázs:

    A ház elé érve , csöngettem a telefonon a kapukódért, de az most pont nem működött , ezért lejött Zsófi a kapuba és beengedett. Így utcai ruhába találkoztunk. Mondjuk már voltam nála pár éve, úgyhogy nem volt kérdés , hogy ki nyit ajtót.
    Ennyit az előzményekről. A masszázs részt illetően, egy enyhébb , inkább simogatós változatot kértem. Zsófi többször is rákérdezett, hogy jó-e , elég erős-e , ne legyen erősebb, stb. Így nagy ódákat nem tudok erről a részről zengeni, de nem is ez volt a lényeg akkor és ott. Megkaptam a feszültség oszlásáért felelős masszázs és kb félidőnél áttértünk az erotikus részre.
  • Levezetés:

    Mint írtam félidőnél áttértünk az erotikus részre , ezúttal már a tatamit vettük igénybe. Natúr francia befejezést választottam, ez a rész is rendbe volt, . Nagyon változatos a technikája Zsófinak, hol a makkot , hol a golyókat nyalogatta, hol jó mélyen eltüntette a cerkát. de azért , hogy ne legyen minden ilyen sima , kértem egy kis nyelves popó kényeztetést. át ebben is profi a lány, érdemes igénybe venni. e kis inyenckedés után elengedtem magam , és nemsokára meg is lett az eredmény egy jó kis NFVSZ formájába. Az orgazmus kontrollal és nem is kellett foglalkozzak, ezt is megoldotta Zsófi, hogy ne durranjak el túl hamar. Mikor már végre sikerült kitárazzak, kis tisztogatás és újra irány a fürdő.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás nagyon baráti volt , talán túlságosan is , ezért én megtoldottam , úgy ahogy én jónak láttam.
  • Összkép:

    Voltam Zsófinál kb. 3 éve , akkor amikor kezdett. a régi találkozáshoz képest sokkal profibb lett, jobban ki tudja szolgálni a vendéget, viszont már természetesen nincs meg az a kezdők túlbuzgalma ami akkor volt ( az első munka hetében voltam először )
Happy Massage