• Brenda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, nem sikerült elsőre, de probálkozásom eredményt hozott, mivel nem ez az első találkozásunk így a tájékoztatás elmaradt, de kedvesen informált a múltban a lehetőségekről.
  • Megközelítés:

    Bkv-val (metró a közelben) és négykereküvel is igen egyszerű a megközelítés, a parkolás fizetős mivel az utcán nincs már hely, így a közelben található parkolóházat érdemes igénybe venni. A cím könnyen megtatlálható.
  • Helyszín:

    Miután odaértem az emeltre felérve pillanatok alatt bejutottam. A diszkréció maximális, egyedül van a lakásban. A lakásban a tisztaság és a rend uralkodik, némi üdvözlőcsevely után betértem a fürdőbe, ahol kellő tus választék és élére hajtogatott fehér törölközök várják a vendéget. A tetthellyel is láthatóan foglalkozik, ott is panasz semmire.
  • Lány külseje:

    Aki megtekinti Brenda képeit, nem fog csalódni valósághű képek, bár arca nem látható nem kell aggódni arcától. Ami képeken nem dominál csodálatos keblei, és nyalni való kelyhe. Magassága is igen vonzóvá teszi, az a hölgy aki után simán megfordulsz az utcán.
  • Action:

    Miután beléptem üdvözöltük egymást, nem előszőr látogatom meg Brendát.
    Leültünk és egy rövid dumapartyt tartottunk, majd ruhainast igénybevéve írány a fürdő, itt a szokásos rend uralkodott.
    Miután az út porától megszabadultam, a füdőből ki, szobába be, ott leltem Brendát, szexi fehérneműbe csomagolva. Finoman átöleltem és nyakát csókólva kebleit simogatva kezdtem állva kényztetni, mely igen izgatóan hatott az alvidékre. Ezt szóvá is tette, hogy még erős reakciót képes kiváltani bennem, ha az érzékszervei nem csalnak. Szó mi szó ezt nehéz lett volna letagadni. Majd az ágyra telepedtünk és ott folytattam csodálatos testének kényeztetését, mely az én francia órám után az ő nyelvtudásával kellett szembesülnöm, mely igen jóra vizsgázott. Itt meg kell hogy valljam már igen dúltak bennem a vágyak, úgyhogy hamar elértünk a missziónárius póz után a kutyushoz, és nem fogtam vissza magam úgy éreztem ez Brendának is kellemes érzéseket okozott, nekem mindenképpen.
    Mivel időm és egyéb lehetőségeim se engedték a ráadást így egy rövid pihenés és beszélgetés után a búcsú következett.
  • Elszámolás:

    Csak azokat vettem igénybe amit fel is tüntet ezzel soha nem volt gond, utólag rendezem az anyagiakat, korrekt.
  • Összkép:

    Aki értelmes, kedves lánnyal szeretné az időt eltőlteni az nem bánja meg, aki futószalagra vágyik az kerülje!
Happy Massage