• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Lotti már egy ideje a kedvenceim között van és csak idő kérdése volt, hogy mikor jelentkezem be nála. Mivel láttam, hogy most vasárnap is elérhető volt nem is voltam rest hívni őt. Először nem vette fel, de aztán néhány perc múlva megcsörgetett, hogy hívhatom. Itt tájékoztatott mindenről bár az adatlapján azt hiszem minden fontos információ fel van tüntetve. Ezután VTR-en is leegyeztettük a talit.
  • Megközelítés:

    A XI. kerület egyik új építésű lakóparkjában rendel Lotti. Én BKV-val közelítettem meg a helyszínt, de nem okozott gondot. Több villamos is megáll a közelben. Onnan pedig néhány perces séta a pontos cím.
  • Helyszín:

    Tökéletes kis lakás a légyottokra. Egy amerikai konyhás szoba az akció helyszíne franciaággyal. A bejárati ajtótól jobbra található a fürdőszoba, ahol zuhanykabin van bőséges tusfürdő választékkal. Mindenhol tisztaságot tapasztaltam.
  • Lány külseje:

    A fotók nem hazudnak, mivel egy nagyon csinos, szép arcú, mosolygós lány nyitott nekem ajtót. Kérésemre felvett egy szexi egybe részes fehérneműt egy magassarkúval. Mondta is, hogy ő általában meztelenül fogadja a vendégeit, de kérésre persze „beöltözik”. Ajtónyitás után már tudtam, hogy jó helyen járok, mert ahogy a szép szoli barna bőrén feszült a fehérnemű és a szép formás természetes keblei gömbölyödtek éreztem, hogy valami elindult odalent nekem.
  • Action:

    A lakásba lépés után miután végigmértem Lotti csodás kis testét és konstatáltam, hogy az arckitakarástól sem kellett tartani bemutatkoztunk egymásnak. Már az elején nagyon barátságosan állt hozzám beszélt és beszélt még a rózsaszálakat is elfelejtettem az elején odaadni neki pedig így első talira úgy gondoltam előre rendezem, de ez nem sikerült. Miután lepakoltam a cuccaim, Lotti már nyomta is kezembe a törcsit, aztán indultam is zuhanyozni, mert már akkor azon járt az eszem, hogy kibontsam a fehérneműből Lotti gyönyörű kebleit.

    A fürdőszobából kilépve Lotti már az ágyon várt engem. Én melléfeküdtem és elkezdtük egymás testét feltérképezni. Először csak simogattuk, csókolgattuk egymást, én is a nyakát nyalogattam aztán már egyre hevesebb csókcsatát vívtunk, ami vad smárolásba torkollott. Én ekkor már markoltam a fenekét, simogattam a punciját de még a fehérnemű mindig rajta volt. Mondtam is neki, hogy ettől már meg is szabadulhatunk. Elkezdtem a ciciket gyúrni, simogatni, nyalogatni, a nyelvem hegyével a bimbókat izgattam. Nagyon szép természetes mellei vannak Lottinak.

    Ezután Lotti elkezdett délebb tájakra tévedni és már a kis szájacskája a farkam közelébe vette az irányt és egyszer csak bekapta a makkom. Elkezdett lágyan szopni, nem mélyen, nem bőnyállal, hanem olyan kellemesen. Még az action előtt mondtam neki, hogy meg szeretném tapasztalni a specialitását, így rátértünk a popsikényeztetésre. Én hanyatt feküdtem és felemeltem a lábam, ő először csak a gátamat kezdte el nyalogatni aztán azon vettem észre magam, hogy telibe nyalta a fenéklyukam, aztán még egy nyelvcsapás és még egy, utána széthúzta a farpofáim, hogy mélyebben hozzám férjen. Leírhatatlanul kellemes érzés kerített hatalmába, nagyon jól csinálta Lotti, néha felnézett rám, ahol valószínű csak a kéjsóvár arcomat látta, de még rákontrázott, mert azt mondta pucsítsak be és úgy is kinyal, hű te jó ég gondoltam magamban. Engedelmeskedtem neki természetesen, itt is hol széthúzta a farpofákat, hol pedig csak simán nyalt és közben az egyik kezével a merev farkamat verte. Eszméletlen volt.

    Mivel nem akartam önző lenni mondtam, hogy én is szívesen kényeztetném őt, nem volt ellenvetése. Hanyattfeküdt én pedig elkezdtem nyalni a szép kis punciját. Azt vettem észre rajta egyébként, hogy jobban szeret adni, mint kapni mert azt mondta rövid idő után, hogy feküdjek rá 69-ben és úgy nyaljam miközben ő szopja a farkam. A popsi itt is előkerült kérés nélkül. Ebben a pozícióban eléggé felizgultunk mindketten, Lotti is hallatta a hangját már. Azt hiszem már most el bírtam volna menni a szájában, de nem akartam eldurrani, mert a punciját is ki akartam próbálni.

    Gumihúzás után misszionárius pózban kezdtünk, ahol összeölelkezve nyaltuk, faltuk egymást én közben egyre hevesebben dugtam a punciját. A kezeimmel még a popsija alá is nyúltam és úgy toltam ami a csövön kifért, ezután pózváltás mivel nekem a dogy nagy kedvenc, így abban folytattuk, ez Lottinak is tetszett mivel mondta, hogy a lovaglás (az lett volna a másik alternatív póz) nem tartozik a favoritjai közé. Itt először a derekát fogtam és úgy pumpáltam azt a szép punciját, utána megfogtam a két bokáját picit felemeltem az ágytól és úgy dugtam miközben mondtam neki, hogy ő pedig nyomja hátrafelé a popsiját. Csattogtunk rendesen ahogy ütközött a testünk, nagyon szép látvány volt Lotti kerek, szolibarna popsija.

    Mivel az volt tervem, hogy a szájában végzem, szóltam neki kapjuk le a gumit aztán vegyen a szájába, ezt szó nélkül teljesítette. Hanyattfeküdtem és elkezdődött a végjáték, úgy helyezkedett, hogy premier plánba lássam, ahogy a szopja a farkam. Nem is kellett sok idő és hatalmasat robbantam Lotti szájába. Az hogy ez mekkora mennyiséget jelentett nem tudom, mert Lotti eltüntetett mindent, még a farkamat sem kellett törölgetnem annyira kiszívott a szőke szépség.

    Az aktus után odafeküdt hozzám és még beszélgettünk néhány dologról, nagyon jó beszélgetőpartner is, értelmes, kedves lány. Az ajtóban kaptam tőle két puszit és érzékeny búcsút vettünk egymástól.
  • Elszámolás:

    Utólag rendeztem, mivel elfelejtettem előre odaadni, de Lotti mindvégig meg sem említette. A virágcsokor mérete pesti átlagnak megfelelő.
  • Összkép:

    Lotti egy nagyon jó testű, szép arcú fiatal lány, akit bátran ajánlok mindenkinek annál is inkább, mert amit az alapban vállal (ha egyáltalán vállalják) azt nem sokan teszik és felejthetetlen élményt nyújt. Engem megnyert mindenképp, hogy látogatásomat valamikor ismételjem.
Happy Massage