• JÁZMIN

  • Beküldte:
  • JÁZMIN reagálása

    Kedves Ati!Az a helyzet,hogy most csak ismételni tudom önmagam..Imádom ha meglatogatsz,az együtt töltött idő egyszerre édes , forró,finom és kemény...Talán ezt hívják pikansnak...Csak ez még attól is összetettebb picit..Alig várom a következőt,addig pedig szívesen idézem fel az utolsó randi képeit.Sok sok Puszi💋❤️
    Jázmin

  • Egyeztetés:

    VTR-n egyeztettük az időpontot pár nappal a randi elött. A randi napján hívtam, mert korábbi időpont is jó lett , neki is megfelelt. Mindig könnyen tudtam vele kommunikálni, már sokadszorra jártam nála , nem véletlenül...
  • Megközelítés:

    Mivel többször voltam a randi helyszínén , ezért elég tapasztalt vagyok . Általában van hely a ház közelében , de száz méteren belül szinte mindig volt hely . Tömegközlekedésben nem vagyok otthon , szerintem azzal sem lehet probléma mert a Duna plaza 5 perc séta.
  • Helyszín:

    Marina Part, tökéletes randi helyszín. A ház , lakás, fürdő tiszta, újszerű. A fürdőben több fajta tusfürdő , dezodor, szájvíz, szerintem minden igényt kielégít. Mindig tiszta és új törülköző, kilépő. Sosem találkoztam senkivel. Diszkrét helyszín.
  • Lány külseje:

    Azt gondolom, hogy elég finnyás vagyok, Jázmin nekem a tökéletes nő. Szerintem szép nő, szép az arca kedves mosolygos , szemei barnák és csillognak, a száját legszívesebben bekapnám, olyan csókolni való, ez sajnos nem történhet meg, de az ember ne legyen telhetetlen.
    Fekete hosszú haj ,tökéletesen karbantartva.
    A magassága az adatlapon megjelölt lehet , nagyjából meg tudom saccolni ,ez a magasság a kedvencem, nem is pici de nem is óriás hozzám illik. :)))
    A teste nekem tökéletes, sportos, arányos teste van, nem vékony, de semmi felesleg sincs rajta . A cicik formásak kemények nem is nagyok , nem is kicsik , olyan tenyérbe illő, természetesek , kemények, szép bimbokkal , amik izgalom hatására bekeményednek.
    Formás kerek kemény popsi , a kedvencem :-) Popsi a gyengém.
    Ha valakinek a képek, amiből nagyon sok van, meghozza az étvágyát az nem fog csalódni, minden valóságos , egy kedves mosolygós hölggyel fogsz találkozni finom illatos puha bőrrel. A bokánál apró tetoválással. Remélem nem hagytam ki semmit ,ha mégis akkor kérdésre szívesen válaszolok.
  • Erotikus masszázs:

    Már el telt pár hét amire újra meg tudtam látogatni Jázmin tündért , az új képek hatása alatt voltam ,nagyon vártam hogy újra lássam érezzem.
    Fehér csipkés fehérneműben fogadott, gyönyörű volt . Puszi után a szobába invitált ,közben beszélgetünk, majd a szobába érve át adtam az apró ajándékomat ( csoki ) , majd gyorsan mentem zuhanyozni.
    A fürdő elött megvárt amig elkészültem , majd a szobában elhelyezkedtem a matracon ,közben Jázmin is megszabadult a felesleges ruha daraboktól ,amit végig néztem a jól elhelyezett tükrök segítségével.
    Kezdődhetett a szeánsz, hason fekve a bokámtól indulva a nyakamig végig masszírozott Jázmin , közben beszélgettünk és legeltettem a szemeim a csodálatos látványban. Miután végzett a hátsó felemmel oda feküdt mellém és szólt ( viccesen ), hogy én jövök! :-) Peresze én ezt a pillanatot alig vártam, imádom kényeztetni, szóval hasra feküdt és nem túl szakszerűen, de annál erotikusabban kezdtem masszírozni , élveztem ahogy a finom bőrét olajozva forrósítjuk a hangulatot. Amikor már elég forró volt a levegő belecsorgattam az olajat a popsijához és belecsorgott a puncijához amit óvatosan elkezdtem izgatni, annyira jó érzés volt, hogy ilyenkor amikor írok róla szinte ugyanúgy bekeményedek. A puncija az izgatás hatására benedvesedett és szép lassan Jázmin megfordult és már a nyelvemmel is hozzáférve csodálatos puncijához keményre nyaltam a csiklóját miközben a kezemmel simogattam ahol értem, a popsit a ciciket, az egész testét amit láthatóan nagyon élvezet és persze én is. Miután végeztem hercegnőm megígérte, hogy meghálálja a ténykedésem.
    Hátamra feküdtem és Jázmin a már kemény farkamra csurgatta az olajat és finoman kényeztetni kezdte , közben mosolyogva nézte , ahogy élvezem a ténykedését, majd újabb szakaszába értünk randinknak, Jázmin erotikusan beolajozta a testét , a ciciket, a punciját és következett a csuszka , a következő felejthetetlen élmény . Csúszkált elölről , hátulról , minden oldalról élveztem a látványt ahogy a puncija csúszkál a farkamon.
    Nem maradt hátra más , következett a végjáték ...
    Finoman szájába került a farkam és közben a kezével a környék finom kényeztetésével jutottam a csúcsra és a szájába élveztem. Megegyeztünk, hogy ez megint jól sikerült.
    Gondosan letörölgetett, majd vízzel kínált amit köszöntem szépen, elfogadtam. Hozott vizet, amit megittam, közben még beszélgettünk, majd előkészítette a fürdőt és mehettem zuhanyozni ami után természetesen vissza kisért a szobába ahol felöltöztem és elhelyeztem a rózsa szálakat.
    Az ajtóban puszi és jó kívánságok után feltöltődve távoztam.
  • Levezetés:

    Jázmin maximálisan megtesz mindent, hogy jól érezzem magam és élvezi ő is ha nőként bánok vele, én is imádom kényeztetni amit örömmel fogad. Abszolút barátnő feelinges randin az erotikáé a főszerep miközben mindketten tökéletesen fel töltődünk.
  • Elszámolás:

    Minden ami az adatlapon szerepel az megtörténhet és meg is történik. :-)))))))))
    A rózsa szálakról a randin soha nem kerül szó, mindig a randi végén helyezem el.
    A rózsa szálak mennyisége nekem abszolút korrekt.
  • Összkép:

    Mint mindig most is teljes felfrissüléssel és feltöltőve távoztam várva az újabb alkalomra amikor ismét eltölthetek csodálatos másfél órát Jázminnal.
Happy Massage