• Shila

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Cirka egy hónapja már próbáltam egy randit leszervezni Shilával, de az adott napon későn jelentkeztem be, így az általam javasolt időpont sajnos kapufa lett. Ebből okulva most már atombiztosra mentem, egy héttel a találkozó előtt vtren lőttem be egy nem túl kora reggeli időpontot, amit el is fogadott. Itt az oldalon még azt is jelezte, ha bármi közbe jönne neki és nekem is, vagy akár lenne valami egyéb óhaj-sóhajom, viberen is tudunk akár egyeztetni. Éltem is ezzel a lehetőséggel, még a találkozó előtt párszor csevegtünk is azon a felületen, sőt, mi több, a programjának alakulása lehetővé tette, hogy 1 órával korábban tudjak menni. Grátiszként még azt is elejtette, hogy elmentett a telefonjába, mert emlékezett rám, hogy kerestem, így kitartásomat egy időponttal jutalmazta.
  • Megközelítés:

    Kondorosi uszoda mellé épült modern lakópark. Bkvvel érkezőknek annyi info, hogy pár lépésre tesz le a busz és a villamos is. Autóval kell egy kis szerencse a parkolóhely vadászásban. Érdemes a 'másik' épület magasságában helyet keresni, ugyanis Shila rendelője a Fehérvári út felőli oldalon van. A környék tiszta és rendezett, az épülettömb nem több 10 évesnél. Ha nem lenne covid, a szomszédban még lenne is egy hangulatos kávézó, terasszal a korábban érkezőknek.
  • Helyszín:

    Valóban egy apró, a célnak teljesen megfelelő kis garzon. Gyors felmérés alapján nem több 30 m2-nél, de minek is ide több helyiség? Amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, a lakás egyik szegletében gondosan, előre előkészített franciaágy várja a szerencsés vándort. Nekem abszolút bejönnek ezek a kis garzonok, akár még egy legénylakásként is funkcionálhatna, persze más berendezési eszközökkel. A higiénia maximális, a fürdő is jól felszerelt, zuhanykabinos megoldású, a tusfürdő választék is abszolút kielégítő.
  • Lány külseje:

    Az inkognitóját megőrizve arc nélkül hirdet, ami mindig egy kis lutrit rejt magában, de nem csalódtam. Nem csak azért, mert jók a megérzéseim, hanem a randit megelőző üzenetváltások is biztosítottak afelől, hogy jó helyre fogok érkezni. A sokak által megállapított tényt, miszerint különleges, de bájos arca van, én is megerősíthetem. Szerintem senkire nem hasonlít azok közül a nők közül, akiket eddigi életem folyamán bármilyen formában megtapasztaltam. Vidám, mosolygós arc, kicsit távol ülő szemek, huncut, fürkésző tekintet jellemzi Shilát. Egyfelől egy baromi laza csaj, ugyanakkor egy erős kisugárzású Nőt tapasztaltam meg személyben. Az előre egyeztetett szettben (fekete-fehér miniruha, combfix, csizma) fogadott nagy megelégedésemre . Egy abszolút kezdeményező Hölgy bújt elő ajtónyitásom után a nyílászáró mögül. Egyből nyakam köré fonta karját és megcsókolt. Mondom, ennek a fele sem tréfa, ha ilyen gyyorsan megvan az összhang, akcióba lendülhetek én is.
  • Erotikus masszázs:

    Szóval csókok közepette bearaszoltunk a kb 3 méterre (se) lévő ágyhoz, miközben kiváncsi kezeim elkalandoztak, és felfedezték Shila törékeny, de mégis szépen karbantartott testét. Egy
    lendületes mozdulattal vízszintbe helyeztem, amit érzésem szerint nem vett a lelkére. Elkezdtük egymásról lefejteni a ruhát, aminek az lett a következménye, hogy sikerült többek közt a napszemüvegemet, a pénztárcámat, az Ő és az én ruháimat is magunk alá gyűrni. Dráma nem lett belőle, szakszerűen egy 'emelettel' lejjebb helyeztünk minden zavaró tényező. Kellemesen lehet vele bírkózni, miközben az agyamban matat a nyelvével. Nos Uraim, Ő imád csőrözni, levegőt alig kaptam, de ez legyen a legnagyobb problémám az életben.
    Olyan vonalvezetésű, amit a győri Audi gyárban is megirigyelhetnének. Ilyen genetikát én még nem tapasztaltam hasonló korúaknál. Szép esésű mellek, gyönyörű punci fogadott. Szerencsére azért nála is ott van az optikai tuning a falon, amit nem győztem stírölni, miután pozícióba helyeztem magam.
    Kb 10 perces heavy petting után konstatáltuk, hogy lemaradt a fürdés. Nem mintha 7 órán belül ne tettem volna ezt meg 2x, de a protokoll az protokoll. Ez a közös fürdőzés nekem valamilyen okból kifolyólag eddig kimaradt. Beszambáztunk a tisztálkodó helyiségbe, és tök kényelmesen elfértünk a zuhanykabinban, lévén tavaly ledobtam egy 10est. Elkezdtük egymás bekenését mindenhol (is), majd megfordult és lábai közé szorította nyugtalankodó kispajtásomat, arra bíztatva, hogy imitálhatnánk egy behatolás nélküli, intimebb mozgásformát. Ezek után nemes egyszerűséggel letérdelt, és ellentmondást nem tűrően torokra vett. Nem vagyok könnyű eset, de ezen a ponton majdnem végem lett. Rutinosan megkértem, folytassuk az ágyon.
    Benn kezdetét vette a sokak által megénekelt csúszka masszázs. Feküdtem a hátamon (ami könnyebben ment), a hasamon, miközben testével stimulálta az enyémet, majd bepörögtünk oldalsó , majd a klasszikus 69be. Addig-addig ügyeskedtem, nem engedve menekülni Őt, míg végül a Nyaligátor 1-0ra módosította az állást.
    Ezt követően megkérdezte, szeretem-e a popsit? Első körben le sem esett mire gondol, majd mosolygósan kifejtette, ha nyelvvel ingerlik.... A tiedet... Egy életem, egy halálom, ezt ki kell próbálnom. A zacsinál kezdte, majd a gát ingerlése következett, végül eljutottunk a nyílás(om)hoz. Pazar érzés, amikor nyelve pörög, mint a motolla, míg kezével a hímtagomat kezeli.
  • Levezetés:

    Az előbb említett koreográfia megtette hatását, robbanás közeli állapotba kerültem, de még vergődtem, mint hal a horgon. Illetve próbáltam, beláttam, kezd elhagyni a kitartásom. Bájos partneremet igyekeztem bepozícionálni egy olyan szögbe, ahol teljes hozzáférésem van minden porcikájához, másrészt láthatom a végkifejlet minden mozzanatát. A tükör felé pucsítva elkezdte hevesen, szájjal való kivégzésemet. Pár perc múlva erőteljes gejzírkitörést produkáltam, arcán láttam egyfajta meglepődöttséget. Ennek az okát mindenki fantáziájára bízom ;)
  • Elszámolás:

    Egy kis asztalra helyeztem a Ferreo mellé, amit sikerült majdnem elfelejtenem átadni Neki :) Extrák nincsenek, a program minden igényt kielégít. Shila nem az a finnyás, elemenként plussz tarifás Szolgáltató. Ő valóban mindent szeret, ami az étlapon megtalálható. Korrekt, ha valaki ellátogat hozzá és Nőként tiszteli, biztos nem fog rossz szájízzel távozni.
  • Összkép:

    Kerülgettük egymást, mint a forró kását, de ahogy írtam, kitartásomat maximálisan meghálálva, remegő lábbal, lecsapolva távoztam Shilától. Ha valaki biztosra akar menni, és korrektül viselkedik vele, megkap minden földi jót Tőle.
    Szóval, Shila: köszi az élményt, írtó lassz és izgalmas 90 percet tölthettem el Veled. :) Ha nem okoz Számodra hatalmas problémát, elképzelhető, hogy visszatérek :)
Happy Massage