• Eszti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Üzenetben illetve VTR-en beszéltük le az időpontot, telefonon is hívni akartam, de az mégsem jött össze, de nem volt gond. Bőven előre jeleztem, így volt szabad időpontja, sőt.... :)
  • Megközelítés:

    Corvin, de a gps először rossz fele vitt, így majdnem késve érkeztem, de szerencsére időben korrigáltam és megtaláltam az utolsó szabad parkolót a felszínen. Helyszínt előre megnéztem google maps-on így tudtam hova kell menni, de lehet ez nélkül is ment volna, ismerős volt a környék.
  • Helyszín:

    Új építésű ház, nem kell magasra menni, lakás szintén tiszta, rendezett, egyszerű, minimál dizájn. Ami kell, az megtalálható. törölközőt frisset kaptam érkezéskor is és távozáskor is, fürdőben több tusfürdő, szájvíz, szobában friss lepedő, célnak megfelelő ágy. Logisztika természetesen Náluk kimaxolva.
  • Lány külseje:

    Arcra máshogy képzeltem el, de így sem volt csalódás. Szép arc, szép nagy szemek, vékony test, semmi felesleg. Haja szerintem most fekete volt vagy csak a sötét miatt tűnt annak. Melle tenyérbe illő, pont mint a képeken. Ami nem tetszik Esztin, hogy most nincs rajtam :D
  • Action:

    Nagyjából ugyanaz a forgatókönyv, ahogy szoktam, megérkeztem, gyors zuhany, majd elkezdtük egymás száját megismerni. Csók közben vízszintesbe helyeztük magunkat, és először én kezdtem kényeztetni lent, nyelvvel is majd ujjal is. Kis idő múlva csere, Ő következett. Natúr francia tudását elkezdte, de sokáig nem gyakorolhatta, mert most is hamar elmentem a melleire. Letörölgettük magunkat, egymáshoz bújtunk, beszélgettünk pihenésképp. Pár perc múlva megpróbálta a franciát, de nem járt sikerrel, így vissza a beszélgetésbe. Rövid idő múlva újra próba, viszont sajnos most sem tudtam felkeményedni, így visszafeküdt mellém. Időm végénél elindultam a fürdőbe, majd öltözés és búcsú.
  • Elszámolás:

    Alapban minden benne van amit szerettem, volna, de volt egy kis félreértés a rózsaszálakkal kapcsolatban, de később üzenetben megbeszéltük. Pesti átlag alatt picivel, de nagyon megéri.
  • Összkép:

    Ahogy lesz lehetőségem újra meglátogatni, már küldöm is a VTR-t, és remélem akkor már több pózt is kipróbálhatunk, nem leszek olyan állapotban, mint most. Nyilván ez nem az Ő hibája volt, hanem az enyém, remélem legközelebb sikerrel járunk.
  • Webi megjegyzése:

    Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.
    A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.
Happy Massage