• Pálma

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Tudván mennyire népszerű Pálma kisasszony, már szombaton lefoglaltam az időpontot. Szerencsére pont vele beszéltem, örültem, hogy hallom a hangját.
  • Megközelítés:

    Ismert cím, itt kezdődött minden... Parkolásra kell időt szánni, eléggé tele van a környék. Amúgy busz jár a közelben, pár perc sétányira.
  • Helyszín:

    A tetthely a legfelső szinten van, belül két szintes, látogatók az alsó szinten mozoghatnak. Több szoba van, Pálmával mindig ugyanabban okoztunk egymásnak örömöt. Van egy előszoba/folyosó, ahol a cipők parkolnak, a csigalépcsőt megkerülve jutottunk a helyiségbe. Itt kanapé, masszpad és tatami is van, bőséges változatosságot nyújtva az élvezeteket helyszínének. A fürdő pont szemben a szobával, sarokkáddal, x féle (x > elegendő) tusfürdővel, szájvíz és egyéb higiéniai felszerelésekkel. A kapott törülköző elég nagy és jó nedvszívó.
  • Lány külseje:

    Pálmácska egy kétrészes fehérneműben és a védjegyévé vált mosollyal fogadott. A képek önmagukért beszélnek, igaz, a valóság jobb, mivel a látottakat 3D-ben kapod. Az arca ugyanolyan bájos, mint amikor először találkoztunk. A popsija formáját a képek ugyan mutatják, de a ruganyos feszességét semmi sem adhatja vissza, csak amikor a kezedben fogod. Őrület! :D
  • Erotikus masszázs:

    Most nem maradt ki. De a második részbe került és csak amolyan levezető rész volt. Ettől még jól esett, mert Pálma kezei nemcsak ügyesek, de erősek is. A hátamon rögtön megtalálta, amit meg lehetett és meg is dolgozta. Egyszer talán ezt is a részt is jobban kihasználjuk, de mit tegyek, ha az erotikus rész szignifikánsan jobban vonz? :D Sajnos most csak egy óránk volt, mivel minél hamarabb akartam már találkozni vele, most, hogy megint köztünk van.
  • Levezetés:

    Fürdőből visszaértem után ő is belépett a szobába és rögtön elkapott. Hozzám lépett és megcsókolt. Két csók között elmondta, hogy nincs nyelv piercingje, legutóbb nálam "hagyta el", azóta sem pótolta. Nem éreztem hiányát a későbbiekben. Így csókolóztunk, ő háttal a padnak, én vele szemben. Közben lekerült a melltartója és a cicikkel kezdtem foglalkozni. Ő pedig továbbra is jelezte mikor mit szeretne, az irányító énje megmaradt. Az én törülközőm is valahogy leesett, gyanítom Pálma keze lehetett a dologban. Megint felhúzott csókra, közben rámarkolt a már álló farkamra. Ilyenkor mindig jobban kezd csillogni a szeme, ez az ő terepe. Már nagyon kívántam a punviját, felemeltem és hanyat fektettem, majd a bugyit is eltávilítottuk. Haladtam volna lefelé, de a cicikről elég határozottan nyomta a fejem az öle irányába. Nem ellenkeztem. Régi ismerős fogadott, szép sima, klasszikus formavilágú, jó illatú és jó ízű punci. Nem estem neki, pedig hívogatott nagyon. Most én játszottam vele, tudva, hogy ezt vissza fogom kapni. Lassan körözve közelítettem befelé ahol aztán addig időztem, amíg Pálma világosan nem jelezte, hogy ő már köszöni, rendben van. Kicsit összbújtunk, de nem sokáig hagyta, szinte lelökött a kanapéra és rám ült. Na nem úgy, bár az ellen sem tiltakoztam volna egy ezred másodpercig sem. Játszott, ahogy előre sejteni lehetett. Aztán rámhajolt. Egyből a meredező falloszra. Oldalról hajolva szopott. Igen, Pálma kényeztetése szopás a javából. Bőnyállal, lucskosan, mocskosan. És piszkosul élvezi. Ahogy én is. Aztán letérdelt elém zacsit is alaposan benyálazva, szürcsölve szopogatta a golyókat, majd megint rábukott a farkamra és tövig nyomta magának. Néha végignyalta, majd ezeket variálta. Órákig tudnám élvezni, mert nem hajtja a dolgokat. Úgy játszik, hogy felemel és visszaejt. Addig, hogy megint magasra tudjon emelni, de még ne ess át. Akkor újra leejt. Újra megkívántam a punciját és felálltam jelezve, most én akarom őt kényeztetni. Félif feltérdelt a padra és olajat csorgatott a istentelenül csodálatos fenekére, ami a két farpofa között a puncija felé csordogált. Hagytam és néztem. Már a látványtól is éreztem, hogy feljebb kúszik az izgalmi állapotom. Egyik kezemmel rámarkoltam a fenekére, a másikkal a punciját simogattam. Ezt játszottuk, amíg meg nem unta és teljesen felkúszott térdállásba. Normál esetben ilyen helyzetben már régen benne lettem volna, de ez nem az a hely. Sajnos. Maybe is next life. Úgyhogy maradt a két kézzel popsi markolás, közte fej punciba fúrása és nyalás, amíg engedi. Majd megnt hanyat és úgy folytattuk. De megint váltani akart, úgy hogy én kerültem hanyatt és újfent rávetette magát kedvenc játékszerére. Ezúttal nem állt le, addig szopta, bólogatott egyre gyorsabban, míg csendes ordítás közepette az ajkai közé nem ürítettem. Vagy egy percig tartott a lüktetésem, amit végig várt, nem eresztett el. Régen volt már ilyen élményem. Kölcsönös tisztálkodás után tértünk át a masszázs részre.
    Zuhany után megint odabújt és csókok majd meglepetésszerű búcsúcsók a farkamtól is befigyelt. Nagyon kis huncut volt aznap. Kikészített, de imádtam.
  • Elszámolás:

    A már megszokott csokorral illik érkezni. Nincs extra, de annyit kapsz, amennyit ő akar adni. Nincs apelláta.
  • Összkép:

    Az élmény maga, kozmikus. Pálma a kezdetek óta A Kevés Kedvencem egyike. Nem véletlenül.
Happy Massage