• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon VTR-el egyeztettünk, gördülékenyen simán ment. Mondjuk jó előre foglaltam időpontot és mint később megtudtam ezt jól tettem, mert az oldalt Alice nem minden nap látogatja kötelező jelleggel. Mondta is, hogy legközelebb, ha megvan a VTR már telefonon is értekezhetünk, mert azon előbb elérem.
  • Megközelítés:

    Alice a lehel piac mögött rendel, amit viszonylag egyszerűen meg lehet közelíteni kocsival és BKV-val is. Szerintem parkolni eléggé necces a közvetlen közelében én ezért taxival mentem, hogy ne kelljen a parkolással szívnom.
  • Helyszín:

    Alice egy szépen rendben tartott épület - szerintem nem teljesen új építésű (ebben nem vagyok jó) - egyik középső szintjén található lakásban fogadott. Az épületben van portaszolgálat, kupi feeling abszolúte nem jellemző.
    Az épületben a földszintetn találkoztam portással, postással és szerintem egy ott lakóval, de szépen határozottan mentem a lifthez és az emeleten viszont már "néma csönd és hulla szag" (csak hogy klasszikust idézzek). A lakást az iránymutatás alapján könnyedén megtaláltam.
    A lakás a meglátásom szerint egy kb. 40-45 m2 mozog, de mivel a tetthely a bejárattól balra eső első szobában volt így a lakásnak csak az előterét a fürdőt és a szobácskát láttam . A lakásban tisztaság és rend fogadott. Alice saját elmondása és álláspontom szerint is életvitelszerűen használja a lakást, erre enged következtetni például a fürdőben a kismacsek részére elhelyezett macska illemhely is.
    Fürdő tiszta volt és több tusfürdő is rendelkezésre állt, azonban ne a tipikus masszőz szalonos Rossman vagy Dm feelingre asszociáljatok. A fürdőben a tisztálkodás egy függönnyel szerelt kádban megoldható ebből kifolyólag nyugodtan lehet zuhanyozni, nem kell attól tartani, hogy minden elúszik. A kilépő teljesen friss volt és száraz, így azt biztos vagyok benne, hogy én használtam csak. Törölköző szintén friss jó illatú és száraz. A szájhigiéniáról a mosdónál elhelyezett Listerinnel tudtok gondoskodni.
    A Szoba egy kicsi inkább félszoba nagyságú, benne egy fiókos komód és a falra szerelt szekrénysor. Míg a tesi kikapcsolódás helyéül egy nagy franciaágy szolgál. mellette a falon egy nagy hullám mintájú tükör tarkítja a látványt. Mind a szoba mind az ágy abszolúte megfelelő.
  • Lány külseje:

    Mikor beléptem egy aranyos kedves arcú hölgyemény fogadott. Mivel az oldalon nincsenek képek így csak elképzelésem volt róla, de szerencsére nem csalódtam. Az elképzelésemhez képes nyilván más arc fogadott, de az lett volna meglepő, ha a hölgy arca az elképzelt lett volna :D Na szóval Alice egy kedves kerek arcú hölgy, olyan aranyos szomszéd lány érzésem lett tőle.
    A kerek arc miatt kicsit kislányos hatást kelt de szép tutajos barna szemekkel. Kérésemnek megfelelően egy fehérnemű magassarkú kombóban fogadott ami jól állt rajta (szeretem ha a hölgyek fehérneműben fogadnak, pláne, ha olyan ami még szex közben is rajtuk lehet.), de be kell vallanom, hogy Alice jobban tetszett nélküle, valahogy a természetessége jobban megfogott. Így tehát lekerül a magassarkú és a fehérnemű is.
  • Action:

    Mikor megérkeztem Alice már csókkal köszöntöt, én átadtam neki egy kis meglepetés édességet utána levettem a kabátot amit ő felakasztott és beinvitált a szobába. Miután beléptünk elkezdtünk ismerkedni, csókolózni és felfedeztük egymást. Közösen megszabadultunk a ruháimtól és már elkezdte simogatni a farkam, majd pedig szépen átadta a törcsit és elkísért a fürdőszobába. Egy gyors és alapos tisztálkodást követően visszatértem a szobába, ő kiszaladt a fürdőben a fűtőtestre helyezte a törülközőmet, hogy mire végzünk ismét száraz legyen.
    Miután visszatért ismét elkezdtünk csókolózni, csókolgatta a nyakam és szépen fokozatosan haladt lefelé. Miután a velem egykorút elérte elkezdett ismerkedni vele és a környezetével. Szépen nyalogatta a farkam és a heréimet is. Mondtam neki, hogy elsődlegesen a francia tudása érdekel így első körben egy NVSZ sztorival indítsunk. Megkérdezte nem baj e ha leül az ág szélére, ami persze nem volt gond, és úgy az ágy szélére közelebb húzott és szépen belekezdett a franciázásba.
    Már az elején torokra vett és szívta szopta a faszom. Nagyon jó érzés volt, hogy szopott és közben többször is hosszabb ideig mély-torkozott. Szóval kaptam egy nagyon jó öklendezős mélytorokkal tarkított pornós szopást. Bocsánat a vulgáris kifejezését de amit Alictól kaptam az nem lágy francia hanem igazi mélytorkos bőnyálas szopás volt, így tehát ha nem baj ezt a kifejezést használom. Először így állva szopott, utána mondtam neki hogy elfekszem és úgy folytassa.
    Alice nagyon jól szopott imádtam minden percét annyira jól csinálta, hogy mondom hagyjuk a francba a szexet és csak szopjon. Miután már több, mint fél órája szopott (ezúton emelem kalapom a kitartása előtt) kérdeztem, hogy a torkára élvezhetek e, amit ő - mivel úriasszony teleszájjal ugye nem beszél :) - igenlő hümmögéssel nyugtázott így egy hatalmasat élveztem a torkára.
    Miután elélveztem és minden cseppje a szájába landolt ahogy elemelte a fejét, ki is folyt a szájából amiért sűrűn elnézést kért és mondta, hogy a nagy adag amit belelőttem a nyállal együtt akkora mennyiség volt, hogy mindet nem tudta lenyelni. Nyilván én ezért nem haragudtam meg. Így tehát első és egyben utolsó menetben egy hatalmas szájba-élvezéssel lett végem. Alice ez után a fürdőben letisztogatta mg magát és visszatért a szobába.
    Mivel az időnk 3/4 e eltelt és Alice gyakorlatilag kiszáradásig kiszopta a farkam, mondtam neki, hogy egy kicsit pihenek és utána odébbállok, a szexet majd legközelebb sorra kerítjük. Beszélgettünk egy kicsit utána fürcsi és szépen elköszöntem vendéglátómtól.
    Nyilván a beszámolóból is látható, hogy most inkább csak saját magammal foglalkoztam, ezért ne kövezzetek meg, de most ilyen kedvem volt. Ezért kedves Alice utólag is elnézésedet kérem, majd legközelebb máshogy lesz. :)
  • Elszámolás:

    Az elején megbeszéltek szerint a haza bölcsét és államalapító szentünket a randi első felében a fürdés után helyeztem el a komódon, utána nem foglalkoztam vele nem is néztem, hogy ott maradt e vagy sem.
  • Összkép:

    Alice egy kedves helyes arcú hölgy. Szerintem nagyon jó természete van, beszédes kommunikatív. Azt figyelte, hogy nekem hogy a legjobb ez nagyon nagy plusz :) Amiért mentem abszolúte megkaptam, egy nagyon jó mélytorkos kalandban volt részem amit szerintem meg fogunk még ismételni. Nekem bejött az élmény és a hölgy is. Biztos, hogy még meg fogom látogatni, de akkor szexelni is fogok vele az tuti. Vagy majd meglátom milyen kedvem lesz :)
    Mint arra már minden olvasó rájött jól éreztem magam, nekem megérte a látogatás. Alice nagyon jó vendéglátó ajánlom másnak is, pláne a mélytorkos technikát az kurva jó volt. Ennek a beszinek a megírása közben is többször beindultak bizonyos folyamatok nálam.
    És ami egy nagy pozitívum, hogy a hölgy nincs kiégve látszik hogy szereti a ...
Happy Massage