• LauraCicaBabaN01

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • LauraCicaBabaN01 reagálása

    Drága Zsocee :)

    Bocsi csak most láttam meg a beszámolót, elég elfoglalt napom volt :))) különben hamarabb Válaszoltam volna..
    Először is köszönöm szépen a beszámolót, nagyon kedves Tőled :) Bár nem Tudom Ki Vagy, sok vidéki ismim van :) De remélem legközelebb elárulód ;) Nagyon Örülök, hogy ilyen jól Érezted Magad/Velem.. Nálam. :) Neeeem nem Szándékozom visszavonulni:))) egyszer már kipróbáltam a házasságot, kétszer nem fogom elkövetni ugyanazt a hibát ;")))))
    Elég sok a friss képem, a vörös hajúakon Vagyok kerekebb kicsit, akkoriban webkamoztam :))) De az sem volt annyira régen :) Gondolom a műtermi profi képekre gondolsz, Azokból párat fent hagytam mert komoly fotózások Voltak, és nagyon szép képek :) de azok sem ezerévesek :)))))) plusz annyira profik retus stb, hogy kortalan, akárcsak Én :) HálIstennek nincs még szükségem botoxra stb:))) de majd egyszer bizti kiprobálom azt is, és rákattanok ;))) Viccet félre téve, természetesen máskor is Szeretettel Várlak fullos facsarácsra káma-szutra összes pozíciójában ;")))))))

    Addig is millió virtuális:) Csókjaim :* :* :*

    LauraCicaBabaN01 ;)

  • Egyeztetés:

    Korábban többször próbáltam már elérni sikertelenül, de végre sikerült. Rugalmas volt velem, mert nem akart akkor vendéget fogadni, csak korábbi időpontra, viszont mivel vidékről érkeztem nekem az nem volt opció. Maximálisan kedves volt a hangja és mindent részletesen elmondott.
  • Megközelítés:

    A cím egyértelmű volt, GPS könnyen odavitt. Parkolás nem okozott gondot, igaz napközben 13óra magasságában könnyebb parkolni.
  • Helyszín:

    Új építésű lakás szép hangulatfényekkel. Fürdő rendezett és tiszta. Tetthely kényelmes francia ágy, mellette nagy álló tükör, hogy minden szögből lehessen látni a csodát.
  • Lány külseje:

    Istennő. A képek között van jó pár régi, de egyértelműen látható, hogy melyik képeke tükrözik a leányzó aktuális külsejét. Meglepetés csak pozitív értelemben mondható el :) Szexy ruciban fogadott.
  • Action:

    Huhh, az értékeéssel kezdtem, és most tudatosult bennem, hogy mennyi mindent nem próbáltunk ki a lehetőségek közül... :)
    A fürdőből visszatérve azonnal megragadta az irányítást. lefektetett az ágyra, és elkezdett franciázni. Búnyálasan kevés kézzel jó mélyen. Közben a golyókra is kitért. Benne van a Top3-ban, de az is lehet, hogy a nevéhez méltó Nr.1-nak is ki merném nevezni. Majd mondta, hogy álljak az ágy mellé, és úgy folytatta. Kaptam egy gumit, bepucsított és jól megdugtam.ilyen felkészítés és látvány mellett ezt nem is lehetett bírni, így az első lehetőségnek itt véget is vetettem.

    Kaptam egy lágy simogatós masszászt amit testápolóval kértem. Nem profi a masszázs, de nem is ezért mentem... Kis beszélgetést követően pedig jött a második felvonás. Itt már több pozícióban is kipróbáltam magam. A csodás látványnak köszönhetően nem is volt probléma az ismételt tüzeléssel. Ez a testére ment.
  • Elszámolás:

    Ár érték arányban 10+.
  • Összkép:

    Most voltam nála elősszőr, de tuti nem utoljára. Feltéve ha nem vonul vissza :)
Happy Massage