• Evelin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Rám tört az öt perc, és mennem kellett valahova, de mivel ad-hoc volt az ötlet, ezért a "hosszú" várakozást igénylő lányok kiestek a kosárból. Láttam hogy hívható, így telefont ragadtam. Egyből felvette, elmondta mi merre, és mint kiderült fél órán belül tudott is fogadni.
  • Megközelítés:

    Stefánia útról könnyen megközelíthető helyen van a rendelő egy mellékutcában. Parkolni könnyű volt, most ingyenes (amúgy nem néztem, fogalmam nincs). A BKV se rossz, aki hajlandó pár percet sétálni az akár Metróval is jöhet, de amúgy talán csak libegő nem jár ezen a környéken.
    A házszámot egyből megkaptam, könnyen beazonosítható, szóval minden ok.
  • Helyszín:

    A lakás láthatóan célhelyiség, nem itt lakik, de egyedül dolgozik, hacsak a szekrényben nem volt valaki :) A lakásban patent rend, tisztaság. Szép világos volt a nappali, benne kanapé a ruháknak és nekem, a fürdőben kád ahol lehet tusolni szájvízzel és mindennel ami kell.
    Maga a massz egy külön szobában történik, ahol kb egy ágy van, némi tükör, de itt már inkább vendéglátómra koncentráltam.
  • Lány külseje:

    Evelin bár írja az adatlapján a magasságát, engem mégis sikerült meglepnie, szeretem az alacsony lányokat. Már az ajtóban egy harisnyában és egy bugyiban fogadott, amivel meg is lepett, nem szoktam ilyen bele a lecsóba nyitáshoz.
    Evelin amúgy egy apró, de bomba csaj. A cicik csináltak, de nem érdekelt, a popsija bomba kerek, bőre finom bársonyos, az arca is szép, szóval nekem bejött.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezés után bekísért, majd elkezdtünk beszélgetni, én vetkőzni, és irány a tus. Utána egyből a kis szobába kisért, majd hamarosan ő is csatlakozott hozzám. Alapvetően Nuru masszázsra neveztem volna be, de mint kiderült ez az opció kellékanyag hiányában jelenleg nem elérhető, így maradtunk a kényeztető, majd csúszka masszázsnál. A program hason fekve kezdődött, és gyakorlatilag a láb-hát vonalon maradtunk. Mivel nem svéd masszázsra mentem, ezért nagy csomó keresés és lazítás nem jött szóba, inkább a kényeztető gyengédebb vonalat toltuk, közben beszélgetve az élet dolgairól. Elég jó beszélőkével van megáldva, így nem kell erőlködni, néha elég csak hallgatni.
    Erről nehéz is többet mondanom, nem titkolózásból, de kb. ennyi történt. Aki szakszerű gyógymasszázst keres gondolom nem ide jön, de ez nem baj, ez a műfaj másról szól. Mikor eljött az idő szépen megöntözte kebleit olajjal, és elkezdett rajtam kereszteben majd hosszában csúszkálni, én pedig moziztam közben hol egyik, hol másik irányból, mivel mind a feneke mind a kebleinek játéka tetszetős. Persze semmi nem tart örökké, így szólt hogy akár meg is fordulhatnék, én pedig nem ellenkeztem.
  • Levezetés:

    Fordulás után előlről is megtapasztalhattam a csúszkát, kebleivel ügyesen dolgozott (a bugyi maradt). Majd mikor úgy hozta az élet akkor elkezdett egy finom lingammal kedveskedni. Előbb szemből dolgozott rajtam, majd megfordult, és miközben dolgozott rajtam én a fenekét markolásztam. Mivel a francia szimpátia függő így rákérdeztem, és bár egyértelmű választ nem kaptam, de kaptam is meg nem is. (talán egyszer kaptam rá egy csókot, aztán ennyi, visszatértünk a kezeihez. Nem erőltettem a dolgot, ő pedig úgy járt kedvemben, hogy bugyi félrehúz, és enyhén megemelkedve csodálhattam az alsó fertályt. Simogathattam amúgy, de az ujjakat tilos volt mélyre bevetni, így inkább csak az ember fejében pörögnek a gondolatok, hogy ejj, de kár hogy nem másik kategória :) Ettől több viszont nem történt, így megadtam magam a sorsnak és kezeinek és ellőttem a patronom. Ez tkövetően takarított, majd felajánlottam neki egy kis hátmasszázst, mivel fájlalta a hátát. Egy darabig kedveskedtem neki, majd nem akartam visszaélni a vendégszertetével, ezért indítványoztam a fürdést. Irány a tus, közben még beszélgettünk, illetve addig is míg öltöztem, majd balra el.
  • Elszámolás:

    Amennyi az elején elhangzott annyi volt, nem változott semmi. Talán ez most a BPÁ.
  • Összkép:

    Régóta vártam már ezt a találkozót, mert érdekelt a lány is és a Nuru is. Előre mondta hogy nuku Nuru, így ezt nem rovom fel neki. Kedvelem ezeket a pici szexbomba lányokat, így ajánlom, de aki fix franciára vágyik az talán más felé nézelődjön (nem volt ígéret, de reméltem hogy átmegyek a szimpátia szűrőn, ami ált meg szokott lenni. Itt nem volt meg, de ezt nem negatívumként, inkább tényként mondom.)
Happy Massage