• Amira

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már egy ideje nézegettem az oldalán az elérhetőségeket, de nem sikerült olyan pillanatot kifognom, hogy "Most hívható", amikor egyik nap szinte el sem hittem, hogy villogva jelzi hívható. Telefonom után nyúltam és már hívtam is, amikor is pár csörgés után egy kedves határozott hang szólt bele és tájékoztatott mindenről majd megállapodtunk a randink időpontjában, amit VTR-en is megerősítettem. Ez ugyan nem azonnal, de visszaigazolást nyert. A címet telefonon és VTR-en is megkaptam, már csak ki kellett várnom azt a pár nappal későbbi időpontot, amikor mehettem hozzá.
  • Megközelítés:

    A megközelítéshez választhatunk tömegközlekedési eszközöket, buszt, aminek megállója szinte a kapuban van, valamint villamost és metrót is, aminek megállóitól 5-10 perc sétát kell megtenni az épület bejáratáig. Én autóval mentem a cím pontos tudatában GPS pontosan a ház elé navigál. Megérkezésemkor közvetlenül a ház előtti részen tudtam megállni, de gondolom szerencsém volt mert máskor erre, azért kell szánni néhány perc plusz időt. Mikor megérkeztem és hívtam, pár percet várnom kellett mire megkaptam a bejutási kódot mert elsőre nem vette fel a telefont, de rövid időn belül visszacsörgött és már mehettem be a kapun a megkapott instrukciókkal.
  • Helyszín:

    A lifttel feljutva a nem olyan magas szintre majd onnan kilépve jobbra fordulva jutunk el a megadott lakásajtóig. Belépve az ajtón egy kis előszobába lépünk, ahol levehetjük cipőnket és kabátunkat. Innen balra egy kis konyha található, ami mellett egy nem látogatható szoba található. Emellett találjuk kedvesünk szobáját, ahol egy nagy fakeretes franciaágy található frissen vetett lepedővel. Közvetlenül az ágy mellett egy kis padra tehetjük ruháinkat és egyéb kisebb tárgyainkat. Megkapva nagy puha jó nedvszívó törölközőnket a szoba melletti fürdőbe mehetünk letudni a tisztálkodásunk, amit egy kádban tehetünk meg, de ne felejtsük elhúzni a függönyt, hogy nem áztassuk el a fürdőszobát. Több tusfürdő közül választhatunk, amik szépen sorakoznak a kád szélén. Mikor kilépünk a kádból száraz kilépőre tehetjük lábunkat.
  • Lány külseje:

    Képeit nézegetve egyből feltűnik karcsú formás alakja, de arckitakarással hirdet, amitől nem kell tartani mert szép arca van, ami csak diszkréció miatt nem látható. Természetes mellei vannak szépen kicsúcsosodó bimbókkal. Popsija kicsi, feszes, kerek pontosan kézbeillő és markolni sem utolsó dolog. Intim rész ízlésesen fazonra igazított. Testén találhatók tetoválások, lábán, hasán és még bővülni is fognak hátán is, a tervek már készen vannak a fejében. A képeken látható vagy ahhoz nagyon hasonló body-ban fogadott kiemelve teste minden szépségét.
  • Action:

    Megérkezésem után kaptam egy kis ejnye-bejnyét mikor átadtam kis csoki ajándékomat, miszerint nem vigyázok az alakjára pedig, aki kiírja mi a kedvenc édessége az bizony számíthat ilyen figyelmességre, mindezt viccesen előadva, miközben levettem cipőmet, kabátomat. Ezután beinvitált a kéjszobába, ahol levettem ruháimat a padra téve majd megkaptam törülközőmet és letudtam a tisztálkodási ceremóniát. Kedvesem addig a konyhában tevékenykedett, de mikor látta kijövök a fürdőből már jött is, hogy átöleljem, ami után bementünk a huncutkodásra szánt szobánkba.

    Az ágy mellett állva kezdtük simogatni, felfedezni egymás erogén zónáit. Eközben néha gyengéden belemarkoltam kerek feszes popsijába majd megkért feküdjek az ágyra és helyezzem kényelembe magam, mintha otthon lennék. Mikor ez megtörtént és hátamra feküdtem oldalról kezdte simogatni férfiasságom, ami ennek hatására éledezni kezdett, de amikor nyalakodása már a zacsinál járt mereven ágaskodni kezdett kívánva, hogy szájába vegye makkom hegyét, de kedvesem csak húzott tovább le föl járatva nyelvét nyálasan bejárva farkam teljes hosszában, ami nagyon izgató volt, de eközben néha visszatért zacskómhoz, gátamat is kényeztetve. Ezt követte a várva várt pillanat, amikor makkomon kezdett körözni nyelvével majd egyre mélyebben engedte szájába rudazatom, ami fantasztikus érzés volt, de mivel oldalt volt nem nagyon értem el testét simogatásra, ami nagyon hiányzott ezért megkértem forduljunk 69-be, hogy én is örömet okozzak neki. Ezt meg is tette miközben levette body-ját. Valahogy nem jól feküdtem az ágyon. fejem alá párna volt támasztva és így nehezen találtuk meg a kényelmes pozitúrát majd mikor megtaláltuk és kezdtünk volna egymásra hangolódni, hímtagom megmakacsolta magát és úgy gondolta neki most pihenésre van szüksége. Megpróbáltam még nyalakodni hátha segít az erőgyűjtésben, de ma ezen a téren is kudarcra voltam ítélve. Kedvesem nem tudtam gyönyörhöz juttatni, de legalább élvezte ténykedésem. Nagyon úgy nézett ki ezen az estén már nem lehet merevséget előidézni ezért megkértem kedvesem kikapcsolódásként masszírozza meg hátam, hogy el tudjak kicsit lazulni.

    Finoman bekent krémmel, de felhívta figyelmem, hogy csak illatos krémje van, de megnyugtattam engem ez nem zavar. Miközben masszírozott beszélgettünk, hogy eltereljem gondolataim egy stresszes nap után. Az elején szinte csak simogatott, de a végén erőseben csinálta, ami akkor nagyon jól esett.

    Nem sok idő maradt a randink végéig, de megkértem kedvesem, hogy tegyünk egy próbát feléleszteni a lustaságot, amit készséggel meg is tett, de eredményt nem hozott sem szájával, sem kezével ezért megpróbáltam saját kezemmel életet lehelni belé, ami elsőre nem ment, de mikor kedvesem kézközelbe került, simogatni kezdtem formás testét, melleit, amire felkapta fejét a lustaság és növekedésnek indult, amit vendéglátóm szájával tett teljes harckészültségi állapotba. Ezután kértem gumit, ami gyorsan rákerült meredő férfiasságomra. Megkértem üljön bele, amit félig oldalról fordított lovacskában guggolva engedett magába. Lassan kezdett mozogni majd egyre mélyebbre engedte a végén már szinte gyors vágta volt, de én élveztem minden mozdulatát. Most, hogy már belelendültünk kutyusban szerettem volna látni kerek popsiját ezért megfordult én meg azzal a lendülettel csúsztattam tövig puncija mélyére farkam. Itt már nem finomkodtam lassú mozgással, hanem lendületesen szeretkeztem vele, amire megjöttek sóhajai nyögései jelezve erre várt eddig. Popsija látványa és csattogásom rajta meghozta az eredményt mert egy nagy lökés és nyögésem után, puncija mélyén a gumiba lőttem az utódokat kicsit fáradtan, kimerülve. Megvárta míg kicsit lenyugszom majd szétválva közösen szabadultunk meg a gumitól, de a tisztogatást már örök ellenségével a nedves törlővel ő tette meg.

    Pár perc elnyúlás után az ágyon megkaptam törölközőm és elmentem egy gyors zuhanyra majd felöltözésem után kicsit még beszélgettünk, pedig ekkor már lejárt időm, de nem sürgetett. Azért eljött a pillanat mikor elindultam felvenni cipőm, kabátom és távoztam sok puszi és ölelés után, boldogan, kielégülve, mosollyal az arcomon.
  • Elszámolás:

    Az elismerés rózsaszálai jelenleg az alacsonyabb régi átlagot jelölik, amit utólag tettünk vázába. Ezt külön köszönöm kedvesemnek mert első alkalommal voltam nála és megadta ezt a bizalmat nekem. Egy extrája van, ha jól tudom a csók, de én most nem éltem ennek lehetőségével majd talán egy másik alkalommal. A csokor méretet megtudhatjuk a "Bővebb infóban", amit érdemes mindig megnézni mert jó alapot adhat, ha változik a csokorméret.
  • Összkép:

    Nagyon vagány beszédes hölgyet ismertem meg, aki minden figyelmet megadott, míg ott voltam. Jó humora van szeret mindenről beszélni. Ottlétem alatt nem foglalkozott mással csak velem.

    A jó randihoz nekem elképzelhetetlen az őszinte mosoly, ami jelen esetben is megvolt elejétől végéig. Odaadó türelmes volt velem és nem engedte, hogy kielégületlenül távozzam, amiért mindent meg is tett.

    Sajnos férfiből vagyok én is nem mindig tudok főleg stresszes nap után megfelelően teljesíteni, amit jelen esetben kedvesem ügyesen oldott meg, nem mondta akkor így jártam menjek isten hírével.

    Köszönöm ezt az elhivatottságot és boldog órát, amit nem kevés beszélgetéssel, nevetéssel és huncutkodással töltöttünk. Remélem még találkozunk én nem zárom ki ennek lehetőségét. :)
Happy Massage