• Viki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Második hívásomra felvette ,és sikerült hamar időpontot egyeztetnünk .
  • Megközelítés:

    Autóval mentem , jól megközelíthető , sajnos a parkolás elég gyatra .
  • Helyszín:

    Lakópark , benzinkúttal a szomszédságban . Kecó korrekt .
  • Lány külseje:

    .Már a telefonból hallva is megtetszett a hangja és ezért is esett rá a választásom ,de személyesen találkozva még inkább érezhettem úgy ,hogy jó helyre jöttem .Szóval az arca bájo és szerintem csinos.
  • Action:

    .Miután bevezetett a randiszobába ahol levetkőzhettem ,a kezembe adott egy frissen mosott ,puha törölközőt ,majd átvezetett a fürdőszobába ,ahol magamra hagyott .Megfrissülve visszamentem a szobába ahol már a matracra elhelyezkedve folytattuk a beszélgetést ,az ismerkedést .Nagyon fel voltam pörögve (egyébként is ) ,de miután levette a felsőt és megcsodálhattam a cicijeit ,még jobban elkezdett dobogni a szívem .Elkezdtük simogatni egymást ,majd elcsattant az első csók is (reméltem ,hogy engedi majd :) ) amit még sok követett .Hanyatt fektettem ,hogy alaposan szemügyre vehessem mindenhol majd így folytattuk az előjátékot .Szép lassan puszilgattam egyre lejjebb még a puncijához nem értem .Igazság szerint én jobban szeretem ha egy nőnek szőrös ,de nem volt csalódás csupaszon látni és kényeztetni .Igazán fincsi volt és a nyalogatásomra jól reagált : mélyen és élvezettel sóhajtozott .(Remélem valóban élvezte is ,nem csak megjátszotta .De ha mégis akkor nagyon jól csinálta ! ) Miután alaposan kinyaltam ,kértem ,hogy ő is kényeztessen szájjal . Elég jól csinálta ,bár már volt szerencsém "tüzetesebb" művelővel is találkozni .Minden esetre bő nyállal és a kezeit csak ritkán használva csinálta ,közben a combjaim simogatta .69-be fordulva folytattuk és így alaposan megvizsgálhattam ott .Egy idő után már kértem inkább függessze fel mert nem akartam még elélvezni ,így gumit húzott ,és kértem ,lovagoljon kicsit . Elsőre mindenképp így szerettem volna ,mert közben simogathattam a a kebleit is .Közben csókolóztunk ,és fogtuk egymás kezét .Megfordultunk egy kis idő múlva misszionáriusba ,és így folytattuk az aktust .Nekem vele főleg így volt a legjobb ,mert folyamatosan tudtam vele csókolózni ( mézédes a csókja ! ) ,majd csókolgatni a nyakát ,a cicijeit ,a kezeit .Ezt is élvezte ,úgy tűnt nekem .Így is lett végem elsőre .
    Kis tisztálkodás következett ,majd összebújva beszélgettünk tovább .Kedvesen és készségesen válaszolt a kérdéseimre .Mesélte ,hogy masszőrként kezdte ,ezért kértem ,hogy masszírozza meg a hátam ,és bár elég jól csinálta inkább visszafordultam mert szívesebben néztem őt a beszélgetés alatt .Közben elkezdett kézzel izgatni ,és mivel láttam ,hogy már félidőnél tartunk kezdeményeztem a második felvonást .Kölcsönös orális kényeztetés után kértem forduljon meg négykézlábra ,és kutyus pózba folytattunk .A falon lévő tükörbe jó volt őt nézni eközben .Fölöttébb izgató volt látni a kéjes arcát !Még 69-ben megfigyeltem a gyönyörű popsilukacskáját ... Sajnálom ,hogy azt nem lehet aktus során felfedezni . :( Ismét pózt váltottunk : kértem feküdjön vissza hanyatt ,és ismét így folytattuk a szeretkezésünket . Csókolgattam ahol csak tudtam ,és közeben átjárt minket a parfümjének a kellemes illata .A legjobb vele az ,hogy aktus közben végig cirógat ,vagy hagyja ,hogy az ujjaink összefonódjanak .Ezek az apró momentumok igazán jól estek !
    Alaposan összeizzadtunk mire másodjára elélveztem ,és utána összebújva pihengettünk .Én többet néztem az órát mint ő !Nem akartam kifutni az előre megbeszélt időből ,de megnyugtatott ,hogy ne izguljak : Ő nem az óranézegetős lányok táborát népesíti ,és ez valóban így is volt .
  • Elszámolás:

    Randi elején intéztük . .
  • Összkép:

    Barátnő feeling abszolút !Kedves ,odaadó ,és tényleg úgy érzi az ember ,hogy élvezi is az együttlétet .Az alkata nagyon bejött nekem ) ,bájos ,de határozott teremtés .Csodás egy órát töltöttem el vele .
Happy Massage