• Niki22

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elsőre nem tudta felvenni, de amit tudod hívni, dob egy sms-t, tökéletes megoldás. Kedvesen elmondja a lehetőségeket, a kérdésekre válaszolt.
  • Megközelítés:

    Én otthon voltam, erről őt kellene megkérdezni.
  • Helyszín:

    Újabb építésűben fogadtam, merthogy ő jött hozzám. A lakás rendben van, minden tiszta és minden a helyén. Törcsi száraz, ágy kényelmes és kellően nagy. Mert így szeretem.
  • Lány külseje:

    Csak két képpel hirdet és azok sem igazán mutatják meg, milyen is valójában maga a hirdető. Úgy voltam vele, fejest ugrok, egyszer élünk. 22 évet írt ki, olyan nagy baj nem lehet. Szerencsém volt. semmi gond nincs az alakjával. Feneke nagyon csábos, mellei nem túl nagyok, de nekem pont kézre álltak. Az arca kedves, van benne valami huncutság, de ezt csak később vettem észre, mikor kicsit hosszabban néztem.
  • Action:

    Sajnos nem túlzottan széles a választási lehetőségek köre az adatlapján, de azért sikerült egy kellemes csomagot összerakni. Franciával kezdett. Egészen jól csinálta. Nem sietett, a kezét is csak éppenhogy, egyfajta kiegészítőként használta. Volt, hogy teljesen eltüntette a farkamat a szájában. Rendesen bő nyállal nyomta, illetve szívta. Hamar állt is a cövek rendesen. Sajnos kölcsönösséget nem vállal, pedig igencsak megkóstoltam volna a puncusát. De hát ez van. Azért finoman engedte simogatni magát. Így kissé elő lehetett készíteni a terepet. Mivel eléggé feszített már a férfiasságom, gumit húztunk és becsusszantam a barlangjába. Elsőre missziben kezdtünk, aztán fordultunk kutyusba, de a végkifejlet egy kellemes vágta közben ért, miközben a melleit markoltam, ahogyan ő vonaglott rajtam. Sajnos őt nem tudtam elrepíteni, de talán egyszer.
    Kicsit pihegtünk, ittunk némi frissítőt, majd kértem, fussunk neki a második körnek. Meg is tett mindent annak érdekében, hogy ismét kellő merevedésem legyen, de úgy látszik erre a napra csak egy menet jutott.
    Megköszöntem fáradozását és mikor elkészült, a kapuig kísértem.
  • Elszámolás:

    Az elején rendeztem. Az átlagnál kicsivel méretesebb csokrot kér. Ha csak egy picivel, mondjuk egy kölcsönös kényeztetéssel többet lehetne...! De azért így sem bánom, nekem bejött.
  • Összkép:

    Jeleztem neki, hogy tehetne fel több képet, amin az alakja is látszik, biztos többen harapnának rá. Ezzel a két puncis képpel csak a legelszántabbak fogják keresni. Én viszont egész jól éreztem magam vele.
Happy Massage