• Eleonor

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Eleinte üzenetben egyeztettünk. Mindig készségesen válaszolt. Végül egy korai időpont kapcsán beszéltünk telefonon is. Maximálisan kedves, és rugalmas volt.
  • Megközelítés:

    A kapott cím birtokában nagyon könnyen megközelíthető autóval. A reggeli órákban még parkoló is van bőven. Tömegközlekedéssel pedig pofonegyszerű odatalálni.
  • Helyszín:

    Egy szépen berendezett hangulatos lakásban voltunk. A fürdő káddal ellátott, maximálisan felszerelt volt. A tetthely pedig egy franciaágy.
  • Lány külseje:

    Megérkezésemkor egy selyem köntös félében nyitott ajtót Eleonor. Kissé félhomály volt, de így is tökéletesen ki lehetett venni szép alakját, valamint igéző kék szemeit. Arca is nagyon helyes, ettől nem kell tartania senkinek. Legjobban a popsija tetszett. :)
  • Action:

    Megérkezésemet követően kaptam egy törölközőt és elmentem letusolni. Végezvén, visszamentem a szobába, ahol már fehérneműre vetkőzve várt rám Eleonor. Előre megkérdezte, hogy mit hozhat inni, egy pohár vizet kértem csak. A törölközőmet levitte egy törölközőszárítóra, majd leheveredtünk. Csókolózással indítottunk, majd lejjebb kúszva kezelésbe vette a barátomat is. Nagyon kellemesen dolgozott a szájával, többször nyálat csorgatott rá, hogy megfelelő legyen a síkosítás. Cserét kértem és egy rövid ideig én kényeztethettem először csak nyelvvel, majd két ujjamat is bevetve. Gumi húzás előtt még kicsit kezelésbe vett, majd felgumizva misszionárius pózban kezdtünk. Kis idő múlva oldalra fordítottam, és már annyira a határon voltam, hogy el is engedtem a gumiba az utódokat. Rövid csevegést követően megkérdezte, hogy készen állok-e egy második körre. Mondtam, hogy majd kiderül, így kellemes szájával újra ténykedni kezdett. Mivel sikerült hadrendbe állítani, így a popsit is kipróbáltuk két pózban. Mivel a gumi miatt nem volt neki az igazi így visszaváltottunk puncira és lovagolni kezdett. Nagyon értette a dolgát, többször nem sok választott el a végtől, de még kedvencébe a kutyusba fordultunk és itt is lett végem másodszor. Kicsit még pihentünk, majd kapcsolt egy kis klímát, mert elég meleg lett. Mivel már az időm fogytán volt, így elmentem tusolni, és felöltözés után rendeztük a dolgokat. A részéről egyáltalán nem lehetett óranézésről beszélni. (igazából klasszikus óra nem is volt a szobában)
  • Elszámolás:

    A végén történt. Előzetesen még az egyeztetések alkalmával mindent maximálisan megbeszéltünk, mely úgy is volt. A popsi extrával egy hajszállal volt a pesti átlag duplája alatt. Kerekítve adtam át.
  • Összkép:

    Eleonor egy nagyon szép és kedves lány, akivel kellemesen el lehet tölteni 1 vagy akár több órát is. Ajánlom mindenkinek, elképzelhető, hogy még visszatérek valamikor.
Happy Massage