• Barbi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Barbi hirdetését megpillantva a csábító fotói rögtön megindították a fantáziámat. Kitűnő formák, hosszú, fekete haj és vonzó paraméterek. Telefonon kerestem kétszer. Kicsengett de nem vette fel. Aztán három perc múlva visszacsengetett, így gyorsan cselekedtem és újra hívtam. Nagyon kellemes tónusú hangja van. Megerősítette a vállalásait annyi kikötéssel, hogy két dolgot nem vállal, úgy mint popó és öklözés. Erre sajnálattal közöltem, hogy ez igen nagy kár, mert nekem mindenem az öklözés. Egy pillanatra el is hitte, de hamar megnyugtattam, hogy ez csak vicc volt! 
    Amikor a címét meghallottam(Fehérvári út....) rögtön meg is kérdeztem, hogy magával a hirdetővel van-e szerencsém beszélni, vagy diszpécserrel. Megerősítette, hogy személyesen Barbi beszél a vonal túlsó végén. 
    Kifejezetten szimpatikusnak tűnt számomra, és mivel a kerületén belül voltam ezért érkeztemet fél órával későbbre ígértem. 
  • Megközelítés:

    A megadott címet a kondorosi lakópark "peremén" már ismertem korábbról és csak attól féltem, hogy a parkolóhely keresés több időt vesz igénybe mint a címre érkeznem. Nagy szerencsémre akadt egyetlen üres parkoló ahová rögvest letámasztottam a vasat és hamarosan hívtam is Barbit a beléptetéshez szükséges instrukciókért. Csak egy perc sétára voltam a bejárattól, mivel az a tömb túlsó felén található,valójában a kondorosi úton. 
  • Helyszín:

    A lakás egy teljesen újszerű állapotban található kellemes hangulatú ingatlan ahol Barbi jelenleg egyedül dolgozik. Friss illatokkal fogad, tágas tér és minimális belakottság érzését kelti. Jóformán semmi személyes holmit nem láttam sem a konyhában, sem a szobában. A fürdőben egy szájvíz és pár tusfürdő több mint elég volt ahhoz, hogy randikonformmá tegyem magam. Törölközőt Barbi a mosógépre helyezte. A melegvízellátás stabil. Kilépő nem volt kihelyezve, de ez legyen a legnagyobb baj. A lakásban nem uralkodott nagy meleg és ez kis vendéglátóm lábain érezhető is volt egy ideig. 
    A szobában egy nagy franciaágyon akcióztunk félállásra engedett redőny mögött, természetes fény mellett, a nap utolsó sugarait még éppen kihasználva. Ez pont megfelelt számomra. 
    A szobabútoron látott egyedi dekorációk mindjárt jó alapot képeztek egy kis könnyed társalgásnak és örömmel láttam, hogy Barbi szívesen veszi fel a beszélgetés fonalát, majd fürödni távoztam.
  • Lány külseje:

    Nem kérdés, hogy először a hirdetési képek alapján indul el az ember amennyiben a lány vonzónak tűnik számára és a telefonos bemutatkozás rövid procedúráján is megfelelőnek találtatik. Barbi képei olyannyira frissnek tűntek számomra, hogy az egyetlen kérdést sem vetett fel bennem, sőt az azokon látható kiskabátban és magassarkú cipőben nyitott ajtót. A látvány meggyőző és módfelett izgató volt. Festett hajának derékig érő hollófekete fürtjei lágy hullámokat vetve pontosan a számomra leginkább csábító hajtípust képviselik.
    Hosszú fekete pillái kihangsúlyozzák mélybarna szempárjának erotikus tüzét és markáns mód megerősített fekete szemöldökének ívét. Bőven mért hófehér mosolyában különösen tetszett a fogai között látható nagyobb szünet mint Madonna esetében. Ajkai nagyon szép ívűek, nekem abszolút az esetem Barbi arca, és nem is tudom elképzelni, hogy az bármely férfinak ne tetszene! Ez nálam "felülről" ötös. Hasa nagyon kívánatosan lapos és éppen csak nem látványos six-pack .
    A mellei kicsiny de igazán formás cicik formás kis kőkemény bimbókkal. Lábainak és combjainak nagyon szép formái már a fotókon feltűntek és azok csupán a kitűnő genetika által ilyen szemet gyönyörködtetőek mert saját bevallása szerint nem sportol. Igazi önkritikus nőként a popsijával sem elégedett pedig az csodásan gömbölyödik és nagyon formás. Persze ha valaki latinásan méretes JLo popsit szeretne annál valóban kisebb, de az meg nekem nem esetem. Bőre mindenhol finom és sima tapintású, világosabb tónusú és tetoválástól mentes. Örömteli meglepetés volt számomra ölének mélyén megbúvó húsos, jól nedvesedő, csodás pillangós puncija,  cseresznyeszem méretűre duzzadó hatalmas csiklóval ami teljesen lenyűgözött. 
  • Action:

    Barbi a szobába vezetett és mivel sietségem okán mindössze fél órára foglaltam nála időt, ezért egy kis beszélgetést követően levetkőztem és a fürdőbe távoztam. 
    A szobába visszatérve már kabát és cipő nélkül fogadott, megadva annak lehetőségét, hogy én magam bonthassam ki a ruháiból. Így hamar kipattantak egymásból a melltartó kapcsai és a bugyi is azonmód lekerült. 
    Az ágyra telepedve egy rövid csókkal indítottuk a randit. Csókja nem túl intenzív és nyelvkavarós de azt csak az adatlapjára tekintve vettem észre utólag, hogy valójában nem is alapvállalás csak a telefonban említette. 
    Kértem, hogy helyezkedjen el kényelmesen amit mosolyogva teljesített, ami talán a szóhasználatomnak szólt. 
    Az én arcomon megjelenő elégedett vigyor pedig az elém táruló húsos kisajkaknak szólt amik egyelőre összezárt szárnyú pillangóként várták, hogy reptessem őket. 
    Nagy lelkesedéssel, de korántsem kapkodva kezdtem finom nyelvmozgással kitapasztalni, hogy mit szeret Barbi és hamar fel is vette a fonalat mert csiklója hatalmasra duzzadva jelezte, hogy élvezi a törődést. Nem szoktam szívogatni a csiklót mert általában nem szeretik, de egy ekkora példány valahogy annyira kínálta magát erre a célra, hogy néha nagyon lágyan megtettem. Érezhető volt, hogy nagyon érzékeny és ezért csak nagyon óvatosan nyaltam tovább. Halk nyögései teljesen valószerűnek tűntek az élvezetét illetően. Amikor már úgy éreztem, hogy számára közel a célegyenes mert már duzzadtabb nem is lehetett volna, akkor Barbi fekvé helyzetéből felemelkedve szó nélkül rám nézett és ebből arra következtettem, hogy azt kívánja forduljunk. 
    Mellém helyezedve kezdett nagyon érzékien franciázni miközben hosszú haja ágyékomat cirógatta. Kértem, hogy jöjjön fölém és folytassuk 69-ben amit készséggel meg is tett, így a puncijára adott csókokkal élveztem tovább a nemkülönben pazar látványt miközben combjainak finom bőrét simogattam. 

    Kértem, hogy gumizzon fel és azt meg is tette miután az óvszer csomagolását segítettem felbontani. 
    Meglepte hogy az általa használt óvszer gyömölcsös illatot áraszt ezért ezt röviden meg is "köstolta" amint a farkam immér felgumizva a szájába vette én pedig rögtön kértem tőle egy csókot, hogy saját magam is érezhessem a banános "ízvilágot". 
    Lassan magába fogadott lovagló pózban de csak nagyon óvatosan és röviden. Egészen rövid löketekkel lovagolt, kezdetben nem is engedte mélyebben magába mint félig se és ez egy kicsikét hiányérzetet keltett bennem. Formás melleit a tenyerembe temetve és arcát nézve éreztem, hogy szép lassan mindig egy kicsit mélyebbre süllyeszt magába. 

    Misszibe fordulva a térdeimre helyezkedve néztem amint a húsos szirmok között élvezkedem a farkammal aztán a kényelmet preferálva fölé hajolva folytattuk. 
    Nyakát és a vállát csókolva egyre mélyebbre hatoltam belé ami a tökéletesen lucskosra nedvesedett puncijában 
    immár könnyedén működött. Az izgalomtól pattanásig feszült farkam tobzódott az élvezetben így egy újabb csókszerű puszi kíséretében gyorsítottam a tempón ami Barbi hangját is meghozta és immár hangosabban lihegett alattam de ebben semmi megjátszottságot nem véltem felfedezni miközben lábaival szorosabbra fogott és kezeivel a hátamat ölelte. 

    Hamarosan kértem, hogy rendeződjünk át kutyusba, de előtte még megcsodáltam a popsijával magasra pucsító szépséget és csak utána közelítettem hozzá, majd Barbi magának illesztette be vágyakozó farkam. 
    Nem volt nehéz egy ilyen gyönyörű lánnyal fenntartani a kitartó erekciómat és karcsú derekát átfogva szépen lassan elkezdtem "bejáratni" ebben a pózban is. Itt nem tudtam eldönteni, hogy az élvezet általi nyögésének hangjait hallom avagy egy kis fájdalomét. Mivel kissé magasan tartotta a popsiját ezért talán feszíthette is a ki-be járó cerka de azt mondta, nincs gond és mehet tovább az aktus. 
    Még túl sok idő kellett volna ahhoz, hogy csak a hüvelyi frikció által elélvezzek és időnk is lejárt, ezért saját kezemre bíztam a befejezést és Barbi csini hasára élveztem egy jót. 
    Törölgetés után egy gyors tisztálkodást követően öltözködés közben még megtudtam pár dolgot kedves partneremről. 
  • Elszámolás:

    A fővárosi átlag alatti csokor rózsaszálait a félórás randink kezdetén adtam át Barbinak és annak sorsát nem követtem később. A baljóslatú számhoz mindössze egyetlen szál rózsát kell adnunk, hogy e kedves lány kegyeit élvezhessük egy fél órában. Számomra nem is kérdés a megérte dilemma. 
  • Összkép:

    Barbi valódi meglepetés volt számomra. Fiatal kora ellenére kifejezetten kellemes partnerre leltem benne aki a vonzó megjelenésén túl képes tartalmas beszélgetésre is és az erotikában is kellően otthon van. 
    A randi kezdetén talán egy kis tartózkodást éreztem rajta, de ez hamar tovaszállt és szinte teljesen feloldódott. 
    Megjátszásoktól és minden műviségtől mentes programjában egy kicsit érezhető volt számomra a kezdők bája, de egyúttal egy szárnyait bontogató kellemes stílusú hölgy nimbuszát is felemelkedni látom benne ha erről az útról nem tér le! 
    Volt szerencsém jónéhány vele hasonló korú lányt megismerni, de kevesen érték el ezt a színvonalat amit ő képvisel. 
    Saját sietségem okán most sajnos csak egy röpke  fél órára volt lehetőségem Barbi nagyszerűségét megtapasztalni de ennyi idő alatt is meggyőzött arról, hogy őt érdemes rendszeresen is meglátogatni. 
    Mondhatni jókor voltam jó helyen és így utólag is örülhetek, hogy őt sikerült elérnem több lány közül és egy rapid randit egyeztetni vele. 
Happy Massage