• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előtte való nap VTR-en próbáltam vele egyeztetni telefon helyett, mert sűrű napom volt. Itt meglepődtem, mert a VTR üzenet egy árva köszönést nem tartalmaz, amit utólag pótoltam. Így egy kicsit félre érthető volt az időpont kérésem, de ki sakkoztuk és másnap reggel telefonon megbeszéltük a részleteket is, miután felhívni már csak rendelési idő után tudtam volna.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, GPS pontos címre visz, parkolni szerintem a ház előtt nem egyszerű, főleg nem most, de nekem szerencsém volt és elsőre találtam.
    Villamos és busz megálló is van a közelben, séta távolságra, tehát tömegközlekedéssel sem nehéz megközelíteni.
  • Helyszín:

    Egy új építésű lakópark földszinti, amerikai konyhás, garzon lakása a tetthely. Bejutás egyszerű és diszkrét.
    Higiéniára nem lehet panasz, minden tiszta. A fürdőben egy zuhanykabinban moshatjuk le magunkról az út porát, rengeteg tusfürdő közül választva, s szárítkozás után szájvizet is találunk kis pohárral a mosdókagyló szélén.
    A baszobában egy francia ágy biztosítja a légyottra a lehetőséget.
  • Lány külseje:

    A lakásba való bejutás után Éva kosztümben végre élőben is megcsodálhattam gyönyörű alakját. A képek egyértelműen róla készültek és arc kitakarástól sem kell félni, egy csinos, szép arcú fiatal nőt ismertem meg benne.
  • Action:

    Megérkezés után átadtam ajándékomat, egy szál rózsát, amire kaptam két puszit és egy kacér megjegyzést, hogy vajon minden partnernek virágot viszek? Mondtam, hogy természetesen nem csak, aki nagyon tetszik.
    Majd irány mutatást kaptam, hogy hova tehetem ruháimat. Vetkőzés közben beszélgettünk, hogy miért is választottam őt, miért foglaltam ilyen hosszú időt, stb. Törcsit kaptam és gyorsan elmentem fürdeni.

    Visszaérkezésem után Lotti az ágyon fekve várt rám. Gyorsan mellé telepedtem és simogatásokkal és csókokkal kezdtünk. Egy idő után el indultam barangolni és csókokkal halmoztam el testét, fejétől a lába ujjáig, majd visszafelé menet valamiért fél úton megakadtam, mert egy szép, illatos borotvált punciba botlottam. Lágyan kényeztettem egy darabig, de egy idő után jelezte, hogy szeretne ő is érvényesülni így azt javasolta, hogy forduljunk kölcsönösbe. Így kényeztettük egymást egy darabig, aztán valahogy felmerült a kérdés, hogy mindent szeretek-e azok közül, amit vállal, természetesen igen volt a válasz és gyorsan fordult is a szitu és én kerültem a középpontba. Nagyon finoman franciázott, ahol a zacskókat és a gátat, sem hagyta ki, majd egyszer csak széthúzta a fenekem és egy iszonyatosan jó popsi kényeztetésben lett részem. Egy idő után vissza tért a rudazathoz és változatos franciával kivégzett az első menetben.

    Egy nagyon rövid pihenés után ismét rávetettem magam és megpróbáltam örömet szerezni neki, amíg regenerálódom, de sajnos nem jött össze és javaslatára inkább áttértünk egy kellemes masszázsra. Jól átnyomkodott a kedvenc, szőlőmag olajos(?), olajával közben a világ dolgairól beszélgettünk.

    A masszázs befejezése után letörölte rólam a fölösleges olajat és belekezdtünk a második menetbe. Kaptam ismét egy jó franciát, de mivel kezdett túl jó lenni így inkább gumit kértem, itt szomorúan konstatálta, hogy de hát még nem is jártam mélyen délen, viszont én már szerettem volna rudam körül érezni punciját is, nem csak a száját. Hagyományos misszionáriussal indítottunk, néha-néha láb pakolgatással, iszonyat jó volt benne lenni. Egy idő után átfordultunk lovaglóba, amiben elmondása szerint nem túl ügyes, nekem meg nem túl jó a ritmus érzékem, de azért megtaláltuk az összhangot nagyjából, viszont mind a ketten éreztük, hogy ez így nem az igazi, így hamar javasoltam kedvenc kutyus pózát. Itt történt egy kis malőr, szóval egy kis kényszerpihenőben kaptam ismét egy remek franciát egy isteni popsi kényeztetéssel. Majd egy idő után újra gumit húztunk és úgy döntöttünk, hogy maradtunk a hagyományos papás-mamás pozícióban, ebben is ért el a vég.

    Pihenés közben még beszélgettünk egy kicsit majd elmentem még egyet fürdeni, mert az időnk már a vége felé járt.
    Érzékeny búcsút vettünk és elindultam hazafelé a téli hidegben.
  • Elszámolás:

    Bővebb infóban minden benne van, de ezt telefonon is megerősíti, ami a helyszínen sem változik. Ár/érték arányban szerintem tökéletes.
    Extrát nem vettem igénybe.
    Nem kérte előre, utólag történt, a konyhapultra raktam.
  • Összkép:

    Először találkoztunk, de remekül éreztem magam vele. Az elejétől fogva kedves, figyelmes és érdeklődő volt. A pihenő időben jót beszélgettünk, nem sürgetett és ő kezdeményezte a második menetet.
    Minden olyan férfi társamnak ajánlom, aki kedvesen és finoman tud bánni vele és szeretné magát jól érezni egy csinos nő társaságában.
Happy Massage