• Sexy Kira Doll

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettem, minden rendben volt. Nagyon kedves volt a hölgy mindent elmondott amit tudni szerettem volna.
  • Megközelítés:

    Kellett pár kört mennem autóval, de találtam helyet egész közel, ha nem lennék kényelmes akkor az első körben is lett volna csak kicsit távolabb.
  • Helyszín:

    Három szoba van az egyikhez tartozik fürdő, jó illat, tisztaság volt mindenhol, rendezett az egész. Síkosítóból nem volt valami sok, de még éppen meg tudtam oldani. Tv is volt a szobában a hangulat fokozásáért. Látszik, hogy már bejáratott a dolog.
  • Lány külseje:

    Kb. mint a képeken, jól kidolgozott a baba, feszes mindenhol, mellben talán túlságosan is, de azért ott is lehet rendetlenkedni. Ahogy régebben már többen is írták van súlya rendesen el is gondolkodtam, hogy a hölgy, hogyan tudja mozgatni. :) Itt talán annyi negatívumot tudnék mondani, hogy nem olyan szerelésben várt mint amit kértem, de ez legyen a legnagyobb baj, mert sokáig nem volt rajta.
  • Action:

    Őszintén szólva kellett kb. 5 perc mire el tudtam dönteni, hogy magamévá tegyem a babát vagy ne, szürreális volt az egész, de hajtott a kíváncsiság ezért is akartam kipróbálni. Melltartó felül lent egy bugyi és egy harisnya volt rajta ami azért megkönnyítette a döntésemet. Kibujtattam belőle és feltérképeztem mik vannak odalent. Nagyon nem lepődtem meg mert azt találtam amire gondoltam egész jó kidolgozottságban sőt inkább mint egy prémium művagina. Popsi szép kerek persze anatómiailag nem ott vannak a dolgok mint ahol azt várná a férfi ember. Kezek járnak össze-vissza. No de a lényeg, hajtogattam mindenfelé(ez nem kis meló volt szóval aki készül babához számítson erre) kebelszex, vagina, popó megvolt, száját nem próbáltam ki mert a fejét nem igazán mertem mozgatni mert kb. csak egy állást ismert és az is kb. olyan volt mint aki rád sem akar nézni vagy le akar esni. Vagina, popó olyan volt mint amit írtam az előbb vagyis elég intenzív. Mégis úgy döntöttem, hogy a melleit veszem célba illetve a mellei közötti részt és végül ott is lett vége a légyottunknak persze gumiban. Második körre már nem volt erőm vagy inkább elszállt az ihlet a tv-ben lévő pornó ellenéri is. Annyi negatívumot tudnék mondani vagy javasolni az üzemeltetőknek, hogy ha vendég van ne menjen a mosógép mert az eléggé el tudja rontani az egészet, de ez lehet, hogy csak engem zavart, de engem nagyon. Az pedig már tényleg az én szerencsétlenségem, hogy pont akkor fúrtak valamelyik lakásban ami szintén nem könnyítette meg a dolgomat. :) Persze van akit ez nem zavar annak nem lesz rossz élménye.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, ahogy a telefonban elmondta a hölgy és az oldalukon is írják. Előre fizettem, de ez így korrekt szerintem.
  • Összkép:

    Vegyes érzések voltak bennem mikor eljöttem, nem hiszem, hogy visszatérek, de egyszer szerintem érdemes kipróbálni.
Happy Massage