• Viviana

  • Beküldte:
  • Viviana reagálása

    Drágám! Nagyon jól esett olvasni az élményeid rólam. Nekem is vannak ám rólad.😜 Örülök, hogy megismerhetettelek, várom a következő randinkat. Csók és ölelés: Vivi

  • Egyeztetés:

    Vivianát már figyelemmel kísértem egy ideje. Megfogtak a képei, illetve sorra jelentek meg róla az istennős beszámolók, ami azt sugallta, hogy egy különösen kedves, vendég centrikus lány lehet.
    Munkám hetekre elszólított a fővárosból, de ahogy visszatértem, egy bő hete üzenetet küldtem neki, amelyre igen kedves választ kaptam. Egyik reggel éppen itt nézelődve megláttam, hogy villog a telefonon elérhető ikon és kihasználtam az alkalmat. Cuki a hangja, a vicces stílusa gyorsan megfogott. Nagyon kedélyesen beszélgettünk. Olyannyira, hogy egy mindkettőnknek alkalmas időpontot kezdtünk körvonalazni három nappal későbbre. Ezt utána még üzenetváltásokkal pontosítottuk, illetve szándékom komolyságát megerősítendő, VTR-en is jelentkeztem, melyet hamar visszaigazolt a címével együtt.
  • Megközelítés:

    A térkép megközelítőleg jól jelöli Vivi zuglói masszlakját. A Bosnyák tértől csupán két megálló és egy kis gyaloglás. Én villamossal mentem hozzá, ahogy néztem, troli is jár arra. A parkolás nem gond.
  • Helyszín:

    Ránézésre a '60-70-es években épült téglablokk négy emeletes lakótömb a kapott címem. Mivel több egyforma van ott és nem az utcafrontról van a bejárat, a házszámot kicsit keresgélnem kellett.
    Lift nincs, de szerencsére nem a negyedikre kell lépcsőzni.
    A lakás belülről teljesen felújított, kifogástalan és tiszta benne minden. A fürdő kabinos, de kényelmesen el lehet férni benne. A tetthely egy félszobányi méretű, abban is kényelmesen elfértünk. A masszázs és az erotika a tatamin folyik. Mellette tükörcsempe szolgálja a mozi-élményt. Van egy kanapé is, annak az igénybevételére nem jutott idő. Egyébként arra pakoltam a cuccaimat. A matraccal szemben lévő falnál kis asztalka van, rajta pohár és behűtött vizek, hogy ne legyen gond a folyadékpótlás. Igazán figyelmes dolog! Halk hangulatzene is szólt egy hangdobozból, de olyannyira nem figyeltem rá, hogy egyetlen zenét sem tudok felidézni.
  • Lány külseje:

    Mire felértem a megadott emeletre, már nyílt az ajtó, nem kellett keresgélnem a számot. Végre élőben csodálhattam meg legújabb választottamat, Vivianát. Aki széles mosollyal és kézfogással, majd baráti öleléssel fogadott! Máris jól kezdődött a találkozónk!
    Ahogy a képek sejtetni engedik, Vivi egy viszonylag magas, nagyon formás testű lány. A megadott adatai valósak. Ha jól rémlik, a harmadik képen látható fekete koktélruhában fogadott, de meglehet, hogy tévedek, megvallom nem a ruhára koncentráltam, hanem arra, amit elfedett. Tartása kecses, elegáns, szerintem nemigen létezik olyan ruha, ami ne állna jól rajta.
    Arca ugyan ki van retusálva, de a vonásai így is láthatóak. Ez alapján amilyen arcot elképzeltem, olyan lett Vivi. Szép, nekem legalább is nagyon bejön. Az utcán is alaposan megbámulnám. Nem csak az arcát!
    A kisugárzása az nem mindennapi! Ahogy beszél, ahogy mosolyog, sőt még a szeme környékével is bájosan játszik és csábít, az még egy kőszívet is megolvasztana. Engem csak simán levett a lábamról. :-D
    Remek beszélgető partner. Érdeklődő, de egyben diszkrét. Vidámsága végig megmaradt, gyorsan átragadt rám is. Pedig kissé bosszúsan érkeztem egy a találkozó előtt történt malőr miatt.
  • Erotikus masszázs:

    Az eddigi találkozóim más lányokkal jellemzően olyan sorrendben történtek, hogy időrendben lehetett az események lefolyását olvasni. Ezúttal azonban másképp alakult a sorrend, így aki folyamatában szeretné olvasni a beszámolót, az ugorjon a következő fejezetre. Úgyis tudom, hogy a legtöbbeteket csak az érdekel. :-D

    4. A levezető masszázs
    A felettébb izgalmasra sikerült erotikus fejezet után pihenésképpen beszélgettem tovább Vivivel. Kis idő múlva megkért, hogy feküdjek hasra a masszázshoz, ne maradjon már ki az sem. Éreztem, hogy az idő igencsak előrehaladhatott, rákérdeztem erre, de kedves masszőzöm mondta, hogy ne aggódjak emiatt és a VTR miatt úgyis van ezen kívül plusz negyed óránk. Remek!
    Krémet hozott, bekente a lábaimat majd határozott, közepesen erős, szakszerű mozdulatokkal vett kezelésbe. Éreztem, hogy van már ebben bőven gyakorlata, nem az ősszel kezdte a masszőzködést. A derekamat, hátamat, valamint a nyakamat is elég jól megmasszírozta és a lapockám környékén talált csomókat igyekezett feloldani. Erre azonban túl sok ideje nem maradt, hiszen a találkozónk nagy részét az erotikának szenteltük. De ezt egy pillanatig sem bántam. :-) Levezetésként nagyon kellemes volt ez a masszázs!

    5. Búcsúzás
    Ügyesen beosztottuk az időt, mert még egy zuhanyzás is belefért. Szükség volt erre, hogy a krémet lemossam magamról. Nem akartam visszaélni vendégszeretetével, így nem kértem, hogy segédkezzen ebben. Akkor ugye tovább tartott volna a zuhanyzás.
    Mire visszatértem a szobába, ő már rendet csinált a matracon. Öltözködni kezdtem, hogy ne csússzunk meg, hiszen aznap én voltam az utolsó vendége. Ekkor jutott eszembe, a megérkezéskor annyira elvarázsolódtam, hogy a neki szánt édességet még nem adtam át! Ezt gyorsan pótoltam. Nagyon örült neki, főként, hogy nem Raffaellót vittem neki.
    Az előszobáig csak lassan jutottunk el, mert közben is beszélgettünk. Megállapítottuk, hogy ez egy igen jól sikerült találkozó volt, ami folytatást kíván, mert néhány dologgal igencsak felcsigáztuk egymást! A konyhában búcsúzóul letoltam Vivi válláról a szűk ruha pántját és megcsókoltam a cicijeit. Nem vette rossz néven, csak mondta, hogy ne most kezdjem újra felizgatni. :-) Gonosz módon lehajoltam, felhajtottam ruhát és a szépséges puncijába is belenyalintottam... Utána viszont tényleg indultam utamra, mert nekem meg volt szabva a távozásom legkésőbbi időpontja. Az ajtóban csókkal váltunk el egymástól és azzal az egymásnak tett ígérettel, hogy legközelebb innen folytatjuk...
  • Levezetés:

    1. A fogadtatás
    Már az előszobában kaptam egy szoros ölelést, a massz-szobában még egyet. Mivel a kezeim elég fagyosak voltak, csak óvatosan mertem Vivit megérinteni. Javasoltam, mielőbb meglátogatnám a fürdőszobát, hogy kiolvadjak a meleg víztől. Hölgyem elnézést kért, hogy ott éppen dolgozik a mosógép. Mondtam neki, hogy ezzel semmi gondom sincs, nem azzal fogok foglalkozni. :-) A zuhanykabin tusolójának vízhőmérséklete persze engem is megtréfált, először leforráztam a kezem, úgyhogy nem árt vigyázni vele és a hidegtől érdemes kezdeni nyitni a csapot. A törölköző is kifogástalan volt, a kilépő úgyszintén. Mivel én mindig a zuhanynál törölközöm meg, nem pacsáltam össze, szárazan várt a program végén. A mosdó mellett találtam poharat, szájvizet, öblögettem vele, hogy a szájhigiéniámmal se legyen gond. Reméltem szimpatikus leszek a csókra. :-)

    2. Az erotikus kezdetek
    A fürdőből kilépve kissé meglepődtem, mert Viviről időközben eltűnt a fogadóruhája és a melltartója is. Csupán egy szál tangácskában várt, fülig érő mosollyal, huncut tekintettel. Kézen fogva behúzott a szobába. A törölköző ekkor lecsúszott rólam, de egyébként sem volt már rá szükség. Vivi magához húzott, megölelt és megcsókolt! Igazi, barátnős, nyelves csókolózás volt ez, nem csupán szájra puszi. Hmm, ez felettébb ígéretes kezdete volt a másfél órás szeánszunknak! Én persze vettem a lapot, nem tétlenkedett a szám és a nyelvem. Mivel a kezeim már nem volt fagyosak, végre bátrabban át mertem ölelni őt és megsimogatni a hátát, formás popsiját, combját és a bugyin keresztül a punciját. Aztán egy-egy csókkal üdvözöltem a bő tenyérnyi méretű melleit, melyek bimbói peckesen reagáltak erre. Mélyen a szemébe néztem és egy határozott mozdulattal lehúztam a bugyiját, így már mindketten meztelenek voltunk.
    Folytattuk a csókolózást, melynek következményeként harcostársam éledezni kezdett. Az egyik kezem ekkor már Vivi lábai között matatott. Számomra igen kedvelt típusú puncit tapogattam ki: baracknyi formában kiálló nagyajkakat és abból kilógó vaskosabb kisajkakat, köztük az átlagnál nagyobb csiklóval! Régen találkoztam már ilyennel, így ennek különösen örültem!
    Közben persze Vivi kezei sem tétlenkedtek, az egyikkel test szerte simogatott, a másikkal az éledező szerszámomat kezdte izgatni... Azután elengedett és felcsillant szemmel lassan letérdelt elém. Mivel észrevett egy varratot, rákérdezett, én pedig elmeséltem erről a történetemet, így kissé kizökkentünk abból, amit elkezdtünk. De egyáltalán nem bántam, mert amúgy sem vagyok az a lerohanós típus. Vivivel pedig beszélgetni is egy élmény, hiszen ő egy rendkívül közvetlen, érdeklődő, okos lány. Igen hamar elnyertük egymás bizalmát és olyan dolgokat meséltünk el egymásnak, mintha nagyon régi jóbarátok lennénk. Pedig csupán bő negyed órája ismertük meg egymást. Ültünk a tatamin egymással szemben és a beszélgetős hatásszünet után csak egymásra mosolyogtunk, majd Vivi háttal elfeküdt a matracon.
    Átfutott az agyamon egy józan pillanatban, hogy hogy lesz ebből masszázs? Hiszen én tulajdonképpen amiatt jöttem, az erotikát habnak a tortán képzeltem! Na de kit érdekel a masszázs, amikor egy szépséges, fiatal lány meztelenül fekszik előttem, arcán kaján vigyorral, huncut szemekkel rám nézve?! :-D

    3. Vivianát kényeztetem
    Érzékien simogatni kezdtem hölgyem finom bőrét, majd az arcához hajoltam és csókoltam, ahol csak értem. Nem kellettek ide szavak, egymás vágyaira éreztünk rá. Betérdeltem a lábai közé és széjjelebb toltam azokat. A félig álló péniszem a húsos punciszirmait simogatta. Elég izgató helyzet volt így csókolózni... Majd lassan haladtam lefelé. A ciciknél persze alaposabban elidőztem, mert érezhetően kedvelik a törődést. :-) Haladtam tovább a puszikkal, míg elértem a lábai közé. Először csak körbe udvaroltam puszikkal a szépséges puncit, majd elhasaltam és lehelet finoman kezdtem a nyelvemmel kényeztetni. Vivi mély sóhajjal nyugtázta ezt. Felnéztem rá, a szemei már csukva voltak, átadta magát az érzéseknek. A kezeink érzékien összefonódtak. Hamar ráéreztem a sóhajokból, hogy mi a legjobb neki, bár egyszer-egyszer direkt váltottam, hogy tovább tartson neki a beteljesülésig vezető út. Hol a hüvelyébe nyaltam olyan mélyen, ahogy csak tudtam, hol az egész puncit szívtam a számba. Érzésre úgy tíz perc után azonban megálltunk a felfelé vezető úton. De mivel nem vagyok könnyen feladós típus, nem álltam le, nem zavartam meg kérdésekkel, hanem kényeztettem tovább. Pár perc múlva a hüvelye nem csak a nyálamtól lett nedves és a sóhajok elmélyültebbé váltak, a combjai finoman remegni kezdtek. Már nem variáltam, kényeztettem tovább a megnövekedett csiklóját. Éreztem, hogy mindjárt a célegyenesbe ér. Elengedte a kezeimet és a fejemet a puncijára nyomta. Már kezdett begörcsölni a szám, de még kicsit tudtam fokozni a tempót. Megérte, mert hamarosan egy gyönyörű orgazmussal szakította át a célszalagot! Levezetésként egyre lassuló ütemben nyaltam tovább még egy ideig. Szívből megdicsért és megköszönte nekem ezt az élményt. Olyan édes volt, hogy megzabáltam volna legszívesebben. :-)
    Kis pihegés után hölgyem viszonozni akarta a kényeztetést. De megint beszélgetésbe bonyolódtunk az erotikáról.

    4., Viviana engem kényeztet
    Kis idő múlva Vivi fojtotta belém a szót, hogy elég a sok dumából, feküdjek már végre a hátamra. :-)
    A fülemtől indulva kezdett csókolni, jól ráérzett, hogy azt nagyon szeretem. Persze a szám sem maradt ki, a nyelves csókokból kijutott nekem rendesen. Kisvártatva elindult a déli frontvonal felé, hogy megnézze, mit csinál az ezredes: türelmesen várta az ágyútöltet kilövésére való felkészülés megkezdését. :-)
    Hölgyem a nyelvével érzékien körüludvarolta a lábaim közét, majd szétnyitotta azokat és alulról, a tölténytártól kezdve kezdett kényeztetni a nyelve hegyével. Hamarosan a hímtagomon éreztem a huncut puszijait, a játékos nyelvét. Azután szó szerint beszippantotta az akkor még éledező férfiasságomat és határozott nyelvmunkával, kellő vákummal kiegészítve folytatta a "kínzásomat". Hamar vigyázba vágta magát a szerszámom. Az átlagnál hosszabb méretem nagyon tetszett Vivinek. Igen kellemesen bólogatott rajtam, a kezét csak minimálisan használta, pont amennyire azt szeretem. Majd egyre mélyebbre kerültem a szájába, ennek már fele sem volt tréfa. Nem sok maradt szabadon a farkamból! De rég volt már ilyenben részem! Rendkívüli módon élveztem ezt a mélytorkozást!
    Éppen a tükörben moziztam, amikor Vivi váratlanul abbahagyta, amit csinált és huncut szemöldökvonásokkal kísérve azt mondta, hogy most egy kis hatásszünet következik. Kicsit értetlenül néztem rá, hiszen olyan fantasztikus volt a franciája, hogy már nem kellett volna sok az ágyú elsüléséhez.
    Na de ami következett, azzal alaposan meglepett: ráült az ágyékomra és a hímtagomat a popsijához állította és fel-le mozogva izgatta a formás hátsójával. Kezdtem elveszni az érzésektől és a látványtól, különösen, hogy a tükörben néztük magunkat... (Természetesen maradtunk a masszázs korlátain belül.) Hölgyem csúszkált tovább, csókolt, simogatott, én közben a cicijeit markolásztam.
    Azután visszahasalt a lábaim közé és szopással folytatta izgatásomat. Iszonyat jól csinálta, kellő tempóval, mélységgel, nyelvmunkával. Éreztem egy idő után, hogy közeledek a csúcs felé és mondtam neki, most még tudok beszélni, jelezném, hogy imádom az élvezés utáni hosszas kényeztetést. Nem volt ellenvetése. Pár perc után sorsom megpecsételődött. A légzésem egyre mélyebbé, hörgéseim hangosabbá váltak. Vivi még rágyorsított szájjal és kézzel, így egy bődületeset élveztem és hosszasan ontottam magjaimat a szájába. Nem hagyta abba izgatásomat, hanem nagyjából két percig, amíg el nem kezdtem lankadni, addig szopott tovább! Tisztára nyalva csúsztam ki a szájából. törlésre nem volt szükség. Ő felállt és diszkréten papírba engedte ki a magjaimat. Ez bizony egy őrülten jó visszavágó volt!
    Hölgyem mosolyogva időt kért, hogy kimenjen a fürdőbe szájat öblíteni. Addig én nekiestem az egyik palack hideg víznek, a sok lihegéstől kissé megszomjaztam. Vivi is ivott, de hamar visszatért hozzám és összebújtunk a matracon.
  • Elszámolás:

    Az adatlapon meg van adva a Vivivel töltendő idővel arányos ellentételezés nagysága. A kapott élményekhez képest csekélység! Az olvasóim számára is szerintem egyértelmű, hogy minden szála sokszorosan megérte! Ráadásul a VTR bejelentkezés miatt még megtoldódott a másfél órám.
    Sem a levelezésben, sem a helyszínen szóba sem került az elszámolás, hanem a találkozónk végén hagytam ott hálám ilyesforma jeleit a tálca mellett.
  • Összkép:

    Ha egy szóval kellene Vivianát jellemeznem, akkor az a cukiságbomba lenne. Különösen kedvesen fogadott már az ajtajánál, pedig akkor látott életében először. Mondjuk az előzetes kommunikációink bizonyára megalapozták ezt. Ez a hihetetlenül barátnős érzés, a közvetlenség, a jókedv, a vibráló erotika végigkísérte az egész találkozónkat. Sokat dicsértem őt és sokat bókoltam neki. Ő nekem még többet! :-o Érződött, hogy nem udvariasságból teszi ezt, hanem őszintén így gondolta. Szinte már-már zavarba hozott ezzel. :-)
    A gyorsan létrejött kölcsönös szimpátiának köszönhetően olyan bizalmas dolgokat és élményeket osztottam meg vele, amit itt csak néhány lánnyal tettem meg az évek során.

    Nem csak testileg, hanem lelkileg is feltöltődtem a társaságában. Kifinomult személyisége a záloga annak, hogy ez is egy felejthetetlen része a találkozónak. Éreztem és mondta nekem ezt megerősítve, hogy valóban élvezi amit csinál. Tényleg önmagát adja, illetve annak, aki megérdemli, egy pici darabot a szívéből. Ez igencsak megbecsülendő a mai világban.

    Ahogy az eddigi igen magas besorolású beszámolók sejtetni engedték, nekem is egy hihetetlenül jó, örök élmény marad a vele történt első találkozóm! Még napokkal később is a hatása alatt vagyok. Pedig ennyi itt töltött év után nekem már nem olyan könnyű újat mutatni. De ő tudott. Nem kérdeztem, hogyan sajátította el a csábítás és az erotika fortélyát ilyen professzionálisan. Legközelebb megteszem. Mert amit ő csinál, az már tényleg olyan szintű képesség, amit tanítani kellene!

    A fentiek tükrében azt hiszem nem kell tovább indokolnom, miért adok én is istennői minősítést Vivanának! :-)
    Elvarázsolt az első pillantásával, aztán a bűvköréből már nem tudtam szabadulni. És nem is akarok. :-) Nagyon boldoggá tett, hogy végre be tudta tölteni azt az űrt, amit előző istennőm távozása hagyott bennem bő másfél éve.

    Drága Vivianám! Nagyon-nagyon köszönöm Neked ezt az életre szóló élményt! Fogadd tőlem szeretettel az Istennői titulust! Ahogy megígértük egymásnak, még találkozunk! ;-)
Happy Massage