• Pami

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Pami reagálása

    Kedves BoldMan!
    Köszönöm szépen dicsérő szavaid, én is mindig szuperül érzem magam veled!
    Köszönöm szépen a sok ajándékot, tündér vagy !!
    Várlak szeretettel máskor is!
    Csók N

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk, az első próbálkozásra felvette, könnyű volt elérnem most is. Időpont egyeztetést egynappal korábban kértem. A telefont Ő maga kezeli mint mindíg.
  • Megközelítés:

    Odafelé ismét taxival mentem mint mindíg. A Béke térnél szálltam ki mint mindíg. Onnan magam szoktam menni. A ház előtti utca szakaszban lehetet látni néhány üres parkoló helyet. Távozáskor tömegközlekedést használtam. Ez viszont jónak mondható, kiváltképp az 1-es villamos közelsége miatt.
  • Helyszín:

    A házhoz érve felcsengettem a kapucsengőn.Liftel fel a megadott emeletre, onnana egy tűzajtón átjutva a megadott ajtószámhoz. A lakásban mindenhol makulátlan tisztaság mint mindíg. A fűrdöszoba kifogástalanul tiszta volt. Minden használat után fertőtlenítve van a kád, a mosdókagyló, és a csap telepek. A fürdőszobában nagy számban vannak tusfűrdők, dezodorok, és szájvíz. A szoba is tiszta, és rendezett volt, ahol egy nagy francia ágy volt. A törölközők frissek és illatosak, puhák.
  • Lány külseje:

    A kűlső az amit a profilján is látni a fotóin, kékszemek, hosszú szőke haj, ragyógó fehér fogak, csillogó mosoly. Egy fekete köntös volt rajta, ami alatt egy egyrészes szintén feketeszínű body volt. Ez csodálatosan kiemelte dekoltázsát és gömbölyded idomait. A személyes higiénia kifogástalan volt.
  • Action:

    Érkezésem után megkérdezte mit szeretnék inni, kávét, teát, üdítőt vagy vizet. Vizet kértem. Ezután gyors vetkőzés, kaptam egy puha friss törőlközőt és irány a fürdőszoba. Gyors zuhany és szájvízhasználat után irány a szobába. Ott a nagy franciágyra feküdtem hasalva. Nancyy közben ledobta a köntösét, és előkerült gyönyörű dekoltázsa. Mellém térdlve olajat csorgatott a hátamra, majd elkezdett maszírozni, gyengéden, finom kezeivel, a vállaimnál kezdte, és lassan a haladt lefelé, hát, derék, keresztcsont, fenék, lábak. Mindeközben egy jóízűt beszélgettünk. Amikor a végéhez ért a masszázs, kérte hogy forduljak a hátamra, mire megfordultam már meg is szabadult a bodytól, aminek a szorításából kiszabadultak elképesztö keblei. Bekente őket olajjal, elém hajolva, szemből, elkezdett egy izgató cicis csúzska masszázst. A szélrózsa minden irányába csúszkált a farkamon, hol pedig közéjük téve tűnt el. Nem kellett soakt várni, meg lett az eredménye. Vérbőség és kellő kemény merevedés bekövetkeztével a csúszkából átváltott franciára, amit mellém térdelve csinált. Először csak puszilgatta, nyalogatta, azután elkezdte ajkaival és nyelvével kényeztetni. Egyre mélyebben és egyre gyorsabban, időnként nyálát csorgatta rá, és a zacsit is kényeztette. Közben érzékelte hogy kellően készen állok a bevetésre, gumit húzott, és megkérdezte melyik pózban kezdjünk. Missziósra esett a választás. Így helyett cserélvén, Nancyy a hátára feküdt, és felvettük a pozíciót. A behatolásnál mindíg átadom neki az irányítást, a makkomat behelyezte/bevezette, én pedig gyengéd, döfésekkel beljebb-beljebb mentem. Miután meg volt a hangolódás és kényelmes lett puncijának, fokozni kezdtem a tempót, de nem durván. Aktus közben ölelkeztünk, puszilgattuk egymás nyakát és vállát. Csók a koronavírus okán tilos még mindíg. Azért kaptam egy érzéki fülcimpacsókot, amivel nállam nagyon betalált. Hálából rátértem két hatalmás, gyönyörű, hatalmas kebleire. Amiket csókokkal, és a bimbók nyalogatásával kényeztettem. Élvezték. mind a kettő merev lett. Ezek után ismét összeölelkezés, és nőiességét dícsérő finom szavakat suttogtam a fülébe. Kis idő múltán váltottunk kuyusba. Ez lehengerló pozíció, ugyanis aktus közben nagyon izgató a nagy popsijának a látványa, és van is mibe és hol kapaszkodni. Én a csípőjénél szeretem megragadni.Néhény percet ebben a pózban is csináltuk. Majd szólt hogy kezd elfáradni. A szokáshoz híven én ismét hanyat feküdtem, gumi le, és kis francia, majd lingam masszázs. Ezzel ki is végzett. Finom kis újjait eláztattam nagy mennyiségű spermával, amit meg is jegyzett hogy "hű de sok". Ezután papír törlő, tisztogatás, Nancyy elment gyorsan zuhanyozni, majd utánna én is. Zuhany után kicsit összebújtunk. Gyengéd simogatás és érintések levezetőnek, majd öltözködés, egy pohár víz és búcsú pusiok ölelésekkel.
  • Elszámolás:

    Az elszámolást a randi végén ejtettük meg. Borítékban adtam át neki és mellé +10% borravalót is adtam, továbbá kapott egy kis csomagot, amiben csokoládék és egyéb ajándékok voltak, emellett kapott egy 10 szálas rózsacsokrot és egy különleges kis ajándékot ami már a mi közös titkunk marad, hogy mi volt az és miért. Az ár kicsit magasabb az átlagnál, de amit Nancyy nyújt, azért egy nagyon jó ár. Extrát nem kértem, mert Nancyy maga egy extra!
  • Összkép:

    Ez már a sokadik randink volt, és most sem csalódtam, azt kaptam amit megbeszéltünk. Amit az oldalán feltüntet azt mind meg is adja. Nancyy egy fantasztikus nő. Telt, gömbölyded, női idomai elképesztőek. Szereti a gyengédséget és ezt kölcsönsen viszonozza is. Én személyszerint állandó visszatérő vendége vagyok, ilyen nőt nem találni sehol máshol.
Happy Massage