• LOTTI

  • Beküldte:
  • LOTTI reagálása

    Szia! 🙂

    Szeretném megköszönni a látogatásod, azt, hogy ingatlanszakértőket meghazudtoló módon mutattad be a lakást, a kedves bemutatást:
    “Régebben ő is azok közé a lányok közé tartozott akik széttették a lábaikat....”.
    Őszinte tisztelettel kérdezem, hogy ilyen óriási tapasztalattal a hátad mögött mégis hogy gondoltad, hogy beindít, ha elkezded ujjazni a köldököm? Vagy megharapod a puncim? Természetesen nem kezdtem el káromkodni, de Kazinczy-díjas mondatok jutottak eszembe.
    Kérlek keress olyan lányt az oldalon, aki ezt “élvezi” egy esetleges felejthetetlen besziért cserébe.
    Lotti

  • Egyeztetés:

    Telefonon jelentkeztem be Lottihoz, de Anett kolléganőjével egyeztettem le a pontos részleteket.
  • Megközelítés:

    Lotti egy picit odébb költözött a héten, ahogy említette. Mivel csak az utca másik oldala, ezért ugyanúgy a villamos és a busz visz oda, ez esetben a busz áll meg a ház előtt.
  • Helyszín:

    Ez a lakás felettébb érdekes volt számomra. A ház maga újépítésű és belső udvaros. A lakás kétszobásnak mondható, mert a bejárat mellett balra lévő szobában voltunk és odébb balra van egy nagyobb és annál tisztább fürdő, amiben üvegajtós zuhanyzó rész van. Több tusfürdő és szájvíz is van az elmaradhatatlan kis poharakkal. A bejárattal szembe van a másik szoba. Érdekesség, hogy a szobák üvegajtósak, amin csak a sziluettek látszódnak át. A fürdőszoba az maradt fa ajtós. A hőmérsékletért a padló felel.
    Amelyik szobába voltunk, abban tatami és egy kisebb kanapé és polcos szekrény van.
  • Lány külseje:

    Lotti képei magukért beszélnek. Sportos alkatra emlékeztető telt idomokkal rendelkező lány. Arcra helyes méretes cicik és popsi között egy lapos és feszes has található és a gusztusos combok egészítik ki az alkatát. Picit csikis a teste és jobban szereti ha az arcát puszilgatjuk, mert csók nincs; de a szájrapuszival nem volt különösebb baja. Ujjazás szabad és akkor sem ellenkezett amikor a hátsó bejárat környékét simogattam. Fehér ingben és bíborvörös tangában fogadott.
  • Erotikus masszázs:

    Elöljáróban megjegyezném, hogy a kronológiai sorrend az előjáték-masszázs-kényeztetés volt. Ezért a követhetőség érdekében érdemes a kényeztetés első részével kezdeni a beszámoló továbbolvasását.

    Hasra feküdtem a tatamin és kérte, hogy tegyem terpeszbe a lábaimat. Régebben ő is azok közé a lányok közé tartozott akik széttették a lábaikat, de most úgy hangzott, mintha szerepcsere történt volna. A lábaim közé helyezkedett és elkezdte a hátamat masszírozni. Simító mozdulatokkal dolgozik és eléggé alaposnak éreztem. A karjaim is kaptak fogásokat utána haladt lejjebb és a lábaimat is megdolgozta. A talpaim kimaradtak, de ezt nem bántam. Amíg a masszázs történt, akkor kitárgyaltuk a korábbi masszázsos tapasztalataimat és az is kiveséztük, hogy ő miért nem vállal négykezes programot. Igazából én élveztem a masszázs részt, de nem ez alkotta program fő részét, ezért erről a részről nem tudok igazán bő értekezést írni. A továbbiakban a kényeztetés történt.
  • Levezetés:

    Megérkeztem a helyszínre megkaptam a bejutáshoz szükséges információkat. A lakásba érve említette, hogy még emlékszik, ami kicsit érdekes volt, mert évek óta nem találkoztunk. Cipő le és irány a szoba. Vetkőzés közben csevegtünk és utána elvonultam fürdeni. Ezalatt egy pohár vizet helyezett a szobába, amit a fürdőből való visszatérésem után elfogyasztottam. Lotti egy fél perccel később már ing nélkül libbent be a szobába. Odaléptem hozzá és tisztáztuk a szabályokat, mert az előző találkánk idején ő szexpartner volt és akkoriban nem csak az aktus volt az egyetlen tényező, amit most nem vállal. Lefejtettem róla a tangát és elkezdtem puszilgatni a testét. Javasolta, hogy menjünk a tatamira és a csúszkamasszázst is feldobta, aminek nagyon megörültem. Bekente a felsőtestét és elkezdett a hátamon csúszkálni először kereszt, majd átlós irányban. Fordultam és szemből is csúszkált rajtam. Váltottunk és kértem; hogy feküdjön hanyatt a tatamin. Adtam neki egy-két puszit és ezekkel haladtam lefelé. A ciciknél elidőztem egy kicsit és finoman kényeztettem a halmokat. Indulás délre és kiderült, hogy az ő köldöke eléggé érzékeny.. Tovább haladtam és elértem a puncihoz. Elkezdtem nyalni őt és amikor köldökét próbáltam simogatni, akkor megrándult a teste- Láttam, hogy ez nála nem nyerő ezért az ujjaimat inkább a punijánál vetettem be. 69-et javasolt és átfordultunk ebbe a pozícióba. Hevesebb tempóban ment a kényeztetés, amíg egy hevesebb mozdulat fájdalmat okozott neki és ekkor egy picit kiakadt és kirohant a szobából. Fél perc múlva visszajött és ekkor és sűrű bocsánatkérésekbe bocsátkoztam. Mondta, hogy nem igazán haragszik; csak nem volt kellemes a dolog. Mivel ezalatt lelankadtam, ezért áttértünk a masszázsra.

    Hanyatt feküdtem és pár simítás után elkezdett franciázni. Igazából ott folytatta, ahol abbahagyta. Én ujjaztam a punciját és időnként simogattam a melleit. Később váltás álltam és elém guggolt és egy végső francia, ami a szájában ért véget. Kiment a fürdőbe egy kis szájfrissítésre és én addig kiterültem a tatamin. Visszatért és egy kicsit még pihegtünk. Kértem, hogy simuljon hozzám és ő ezt megtette. Miután kezdett belém visszatérni az erő, akkor feltápászkodtam és kértem, hogy tusoljunk együtt. mondta, hogy szűkös a hely, de én tudtam, hogy elférünk. Végül beleegyezett, de az incselkedés igazából elmaradt. Letusoltunk és visszamentünk a szobába. Még törölközés közben kezdtünk csevegni és utána húztam vissza a gönceimet. Mikor mindent visszavettem akkor rendeztem a csokrot és kimentünk a cipőmhöz. Azt is felvettem, majd jöhetett a búcsúpuszi és ölelés végül tipli.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük a telefonban említett összeg szerint. A pesti átlag alatti csokor egy átlagnál sokkal csodásabb lánytól.
  • Összkép:

    Ismét egy felemelő élménnyel lettem gazdagabb és még a visszatérés is simán elképzelhető, mert LOTTI is egy igazi kincs ezen az oldalon.
Happy Massage