• Jàzmiiin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, elsőre nem vette fel, de pár perc múlva visszacsörgetett. A telefonban mindenről részletes tájékoztatást kaptam. Két nap múlvára beszéltük meg randinkat, melyet kért, hogy aznap még erősítsek meg.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, GPS pontosan ismeri a címet. Tömegközlekedés sem problémás szerintem. A ház előtt rengeteg szabad parkoló van.
  • Helyszín:

    Régi felújított panelház legfelsőbb szintjén talalható a lakás. Bejutás gyorsan ment. Lakáson nem találtam kivetnivalót, rend és tisztaság volt. Fürdő kicsi, de a célnak megfelelő, káddal. Több fajta tusfürdő közül lehet választani és több fajta szájvíz is rendelkezésre áll. A szobában kényelmes, nagy franciaágy található, egy kanapé és asztal székekkel.
  • Lány külseje:

    A képek régebben készülhettek, pár kiló plussz lehet rajta, de csalódás nem ért Jázmiiin külsejével kapcsolatban. Magas, vékony lány, hosszú barna hajjal, szép arccal (nekem Katie Holmes jut róla eszembe), formás mellek és feszes popsi. Érkezesemkor csak egy body volt rajta.
  • Action:

    1 órás programra érkeztem. Megérkezesem után a szobába invitált, ahol teával kínált, majd teázás közben egy kis időt kellemesen elbeszélgettünk. Ezután vetkőzés és irány a fürdő. A fürdőből visszatérve meztelenül várt az ágyon. Az ágy széléhez ült és kérte, hogy kenjem be a hátát testápolóval, mely kérésnek örömmel tettem eleget az ágy mellett állva. Végre érezhettem selymes bőrét is, közben kezeivel hátra nyúlt és elkezdett foglalkozni a velem egykorúval. Ezután négykézláb felém fordult és egy kellemes lágy franciázásba kezdett. Kis idő múlva csókolózásba kezdtünk, ami nem csak szájrapuszi volt, majd én szerettem volna kényeztetni, ezért az ágyra feküdt és én fentről lefelé haladva csókolgotva testét eljutottam a gyönyör barlangjáig, ahol nyelvtudásomat bemutatva Jázmiiin egyre fokozódó sóhajokba kezdett, a végén már annyira magához szorított combjaival, hogy alig kaptam levegőt, de nem adtam fel és csak nyaltam-nyaltam tovább, aminek meg is lett az eredménye (vagy csak nagyon jól tudja színlelni az orgazmust ;)). Ezután kértem, hogy lovagoljon meg, amit készségesen meg is tett, így is lett végem. Törölgetés után az ágyon ülve tovább folytattuk beszélgetésünket. Beszélgetés közben gyorsan repült az idő, érdeklődni kezdtem hogyan állunk idővel, de elterelte ezzel kapcsolatos kérdésemet és beszélgettünk tovább. Kis idő múlva szólt, hogy tisztálkodjak meg, amit kicsit félreértettem, azt mondtam, hogy nincs rá szükség, (azt hittem, hogy a találkánk véget szerette volna ezzel jelezni), de jelezte, hogy szükség van rá. Szófogadóan elmentem megmosakodni, majd visszatérve kérte, hogy feküdjek az ágyra és elkezdett franciázni, ami most kicsit sem volt nevezhető lágynak, gyorsan, erősen és bő nyállal csinálta, majd amikor már látta, hogy készen állok, megkérdezte, hogy megdugnám e hátulról. Természetesen a válaszom igen volt. Kértem, hogy az ágy széléhez helyezkedjen és én az ágy mellett állva hatoltam be hátulról. Így is lett végem egy kis idő után.
  • Elszámolás:

    Extrákat nem vettem igénybe, bár szerintem csak a popsi extra nála, a részemre fontos dolgok benne vannak az alapban. Rózsacsokor a pesti átlag feletti egy kicsivel, de nagyon megérte.
  • Összkép:

    Nagyon, de nagyon elégedetten távoztam. Teljesen úgy éreztem, mintha a barátnőmmel randiztam volna. Jázmiiin egy nagyon csinos és értelmes nő, nagyon sokmindenről lehet vele beszélgetni. Biztos, hogy még visszatérek hozzá (már alig várom)
Happy Massage