• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy ideje nézegettem az elérhetőségét mikor írja ki hívható, de ez szinte soha nem volt opció ezért itt az oldalon írtam neki üzenetet, amire elég rövid időn belül válaszolt. Megjelöltem több időpontot és az egyik elfogadásra került részéről, azzal a kitétellel, hogy mindenképpen beszéljünk telefonon még a randi előtt. Ez megtörtént, mindent leegyeztettünk, de mivel a találkozónk egy későbbi időpontot jelölt, aznapra kért egy SMS-t, hogy biztosan elmegyek hozzá. A találkozó napján küldtem egy megerősítést mire válaszképpen megkaptam a címet és már csak várnom kellett, hogy elteljen az a pár óra mikor mehettem hozzá.
  • Megközelítés:

    Az angyalok földjén található az ingatlan, ahova tömegközlekedési eszközökkel is eljuthatunk, legyen az busz vagy villamos, de azok megállóitól 5-10 perc sétával kell számolnunk. Kedvesünk oldalán a térkép jó kiindulópont lehet a megközelítés szempontjából. Természetesen autóval is érkezhetünk a cím pontos GPS pontosan a ház elé navigál, ahol legtöbb esetben mindig van szabad parkolóhely. Nekem is a háztól kb. 30 méterre sikerült megállni. A kaputól nem messze telefonon hívtam megérkezésemkor és megkaptam a bejutáshoz szükséges instrukciókat, és már meg is érkezünk kedvesünk ajtaja elé.
  • Helyszín:

    A lakás ajtaján belépve egy kis előtérből nyílik az amerikai konyhás nappali. Cipőnket levéve a konyhán átjutva lépünk a nappali részbe, ahol kanapéra tehetjük ruhánkat és az előtte álló asztalra kisebb tárgyainkat. Megkapva puha, nagy jó nedvszívó törölközőnket az onnan nyíló fürdőszobába mehetünk letudni tisztálkodásunkat. Erre egy kád áll rendelkezésünkre elhúzható függönnyel, hogy a vízkicsapódástól óvjuk a fürdőszoba tisztaságát, főleg, ha száraz kilépőre szeretnénk lépni. Itt több tusfürdő közül választhatjuk ki a nekünk megfelelőt. A kád melletti mosdón kis poharak vannak kikészítve, szájvízzel együtt. A fürdőszobából visszajutva a nappaliba az onnan nyíló hancúr szoba nyílik, ahol egy nagy kényelmes franciaágy van, aminek végében tükrös szekrény áll, ahonnan jól lehet követni az eseményeket.
  • Lány külseje:

    A képek mindig adnak egyfajta elképzelést a hölgyről, akit meg szeretnénk látogatni, de belépve az ajtón, látjuk mennyire felel meg ez a valóságnak. Nem mostanában készültek képei, de akár most is készülhettek volna mert szinte teljesen úgy néz ki, akarom mondani a valóság még ennél is szebb volt. Határozott, de mindenképpen kedves mosolygós arca van, amit fekete hosszú copfba fogott haja keretez. Alakja karcsú nagyon formás, ott kerekedik, ahol kell. Popsija feszes, bár ő azt mondja szedett fel pár kilót mostanában, így legalább van mit fogni rajta. Nekem úgy volt tökéletes, ahogy volt. Mellei arányosak és természetesek, ami mostanában ritka jelenség. Nagyon szexin fogadott egy csipkés, fekete vékony pántos body-ban hozzáillő combfixben és magas sarkú kis csizmában.
  • Action:

    Megérkezésem után beszélgettünk egy kicsit, hogy jobban megismerjük egymást majd elmentem letudni a tisztálkodási kört szájvíz használatot sem kihagyva. A nappaliba visszaérkezve kedvesem még kért egy kis időt, hogy a fürdőszobában felfrissítse magát, ami nem tartott tovább, mint egy perc.

    Visszaérkezve a nappaliba megálltunk egymással szemben majd elkezdtük felfedezni egymás testének finomságait. Megkérdezte csókolóznék e vele, amire természetesen igen volt válaszom. Csókja szenvedélyes és érzéki, nyelves volt, ami meg is látszott rajtam mert combjai közt találta meredő férfiasságom, amire még rá is mozgott. Gondolatban ott tartottam, hogy a válláról lecsúsztatom a pántot, de megelőzött mert abban a pillanatban szabaddá tette csodálatos halmait rózsaszín bimbóival együtt. Nekem se kellett több, nyelvemmel kezdtem kényeztetni, amit kezeim követtek finoman markolva azokat a csodákat. Egy idő után már nem állva szerettük volna folytatni, hanem kényelmesebben a hálóban található franciaágyon.

    Belépve a nappaliba folytattuk szenvedélyes csókjaink majd kisvártatva engedélyt kértem kelyhének kényeztetésére, amit mosollyal és incselkedve fogadott. Hátára feküdt én meg combjai közé, elkezdve finom nyelvmozdulatokkal körbejárni szentélyét, amit csiklója követett. Kedvesünk nagyon szereti a gyengédséget ezen a tájékon, amit sóhajai szaporasága és teste hullámzása jelzett vissza. Kitartóan folytattam tevékenységem, amit lehunyt szemmel élvezett majd célba értem és eljuttattam a gyönyörök világába, amitől egész teste nagyon érzékennyé vált. Bárhol értem hozzá teste összerezzent, mire kért is pár percet, hogy megnyugodjon majd megjegyezte, nem marad adósom. Pár perc múlva kis kontyba fogta haját majd elkezdte áldásos tevékenységét testem minél nagyobb élvezetekhez juttatására.

    Mielőtt nekikezdett volna megkérdezte mindenhol kényeztethet e. Azt mondtam azt csinál velem, amit csak akar, mire elmosolyodott és a már merevedő férfiasságommal incselkedett. Nyalogatta mindenhol semmi nem maradt szárazon még gátam sem maradt ki semmi jóból, zacskómmal egyetemben, de mikor szájába kerültem, hol mélyebben, hol csak makkom kényeztetve nyelvével, éreztem szenvedélyét, amit nagyon kevés hölgynél érezhetünk. Imádja ezt a fajta kényeztetést és valószínűleg sokan kapituláltak volna, de nekem még más terveim voltak. Egy szenvedélyesebb csók után, kértem gumit, amit szájával tett fel rám majd javasoltam üljön bele meredő férfiasságomba.

    Szavaival élve miután megtalálta a rést a pajzson, fogadott magába méretemből adódóan lassan nyílva meg nekem. Befogadásom után lassú ütemet diktált és én élveztem minden mozdulatát. Egy idő után megmarkoltam észbontó popsiját és magamba húztam most már én adva a ritmust, amit élvezett. Mikor kicsit fáradtunk, csókban forrt össze ajkunk, de közben gyengéd mozgását nem hagyta abba. Ennyi szenvedély után már közel voltam a végkifejlethez, de nem így szerettem volna véget vetni együttlétünknek ezért megkértem forduljon kutyusba.

    Ezt meg is tette én meg betettem szűk kis nyílásába férfiasságom. Lassan kezdtem mozgásom, amit egyre szenvedélyesebb lökéseim követtek markolva popsiját csattogtam rajta, amit sóhajai jeleztek vissza, hogy tetszik neki. Valami hiányt éreztem és akkor esett le, hogy a másik irányba van a tükrös szekrény, ahonnan jobban élvezhetem a látványt, miszerint egy gyönyörű nővel vagyok. Megfordultunk a tükör felé, ami már nagyon izgató látványt nyújtott. Kezeim közé csavartam haját és gyengéden magam felé húztam, amire bátorítást is kaptam kedvesemtől A végén a látvány és a finom érzés miközben formás fenekét markolva szeretkezünk meghozta a várt kielégülést és egy mélyebb lökés után gumiba lőttem az utódokat. Kedvesem odafigyelve rám megvárta míg egy kicsit magamhoz térek és csak ekkor váltunk szét. Gondosan levette rólam a védőfelszerelést majd meg is törölgetett. Mondta most én is megérdemlek egy kis pihenőt, amit ki is használtam fejem alá párnát téve. Nagyon jól esett, hogy odaült mellém beszélgetni miközben simogattuk egymást, sőt még kis puszikat is kaptam tőle.

    Időm lejárt ugyan, de még engedélyt kaptam egy gyors zuhanyra, ami után felöltöztem és a kapott frissítő elfogyasztása után sok puszi kíséretében boldogan, kielégülve távoztam.
  • Elszámolás:

    A hölgy elismerésére szánt csokorméretet új átlagnak hívjuk, de amit kapunk az mindenképpen átlag feletti, akárhogyan is nézzük. Van extrája, de nekem nincs rá szükség mert, azt adja, amire szükségem volt. Utólag került rendezésre a csokorméret, de ő egyszer sem említette, amíg ott voltam. Köszönöm ezt a fajta bizalmat, főleg, hogy először voltam nála. Amikor felöltöztem diszkréten tettem az asztalra, de míg ott voltam nem foglalkozott vele.
  • Összkép:

    Minden szempontból egy gyönyörű nőt ismertem meg, akivel jól el is lehet beszélgetni. A formás test az egy adottság, de egy nőt nem csak ez alapján ítélünk meg, hanem ami mögötte van az értelem és érzelem is fontos. Ez az együttes tesz egy nőt igazán szép és vonzó nővé, ami jelen esetben vendéglátónkban megvolt. Szépsége természetességében rejlik és valljuk be ez manapság igazán ritkaság. Megfelelő összhang esetén olyan szenvedélyt kapunk, amit kevesen tudnak megadni.

    Nekem mindig fontos a mosoly, főleg, ha szívből jön, ami most is megadatott nekem kedvesemtől mert szinte a lakásba lépésem pillanatától megkaptam ezt, amit külön köszönök. Ottlétem alatt nekem szentelte minden figyelmét nem foglalkozott mással nem sürgetett mikor már nagyon lejáróban volt az időm.

    Köszönöm, hogy megismerhettelek, veled tölthettem egy felejthetetlen órát, amit szerintem, ha te is úgy szeretnéd meg kell ismételnünk a jövőben. :)
Happy Massage