• ChloéGirl

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen elérhető telefonon, vagy ő vagy a barátnője veszi fel a telefont. Nagyon kedves hangja van, választékosan beszél. 1.5 órás randit beszéltünk meg.
  • Megközelítés:

    Budai körúton van az épület, metróval vagy villamossal jelenleg könnyebb elérni a célpontot.
  • Helyszín:

    Szépen karbantartott lakás, klasszikus berendezéssel. Fürdőszoba rendben. Szobában baldahinos tatami, háttérben hangulatos, halk zene.
  • Lány külseje:

    Chloé sokkal jobban néz ki élőben, mint a képeken, pedig a képek is jók nagyon. Néhány szögből az arca egy amerikai színésznőére hasonlít, fiatalabb korából. A képeken sejtettnél sokkal-sokkal szebb! Nagyon szép telt ajkai vannak, szép fogakkal, szerintem minden nő ilyet akar. Sokat mosolyog, nevet és beszél, nagyon csajos! Alakja vékony-sportos, végtelen hosszú lábakkal, nagyon szép mellei és feneke van.
  • Erotikus masszázs:

    Elején miközben vetkőztem már megdicsért, fürdés után állva kezdtük el felfedezni egymást, közel került az arcunk, mint amikor a barátnődet először csókolod meg, utolsó pillanatban kihátrált de később már megnyílt. Javasolta, hogy feküdjek az ágyra és elkezdi a masszázst. Finom kezei vannak, inkább simogatós-ráhangolódós-beszélgetős masszázs, közben a tükörben lehet csodálni tökéletes alakját.
    A masszázs végefelé felajánlottam, hogy segítek neki levetkőzni, mert még mindig rajta volt és neki olajos volt a keze úgyis.
  • Levezetés:

    Olajos kezecskéit a farkamra tette elégedett mosollyal, közben levetkőztettem, ekkor már szájra puszira sikerült rávenni. Szemei csillognak, hozzámsimul, nagyon jó illata van. Hátra feküdtem, először kézzel kezd kényeztetni, majd száját is beveti. A kezdeti tartózkodás elszáll, és már-már pornós franciát mutat be, nyögdécseléssel és sok nyállal, eszméletlen. Kitartóan csinálja, egyik legerőteljesebb orgazmusommal a szájába élvezek. Kértem, hogy ne hagyja abba, mintha erre várt volna és folytatta gyengédebben, a spermával játszva, nagyon kis perverz!
    Gyors tisztálkodás után már bátrabb csókolózás, sok simogatás után kértem, hogy feküdjön a hátára. Elkezdtem felfedezni erogénzónáit, talán nem sikerült még az összeset, mellei nagyon jól reagálnak, lapos hasa van, lejjebb meg a nagyon szép szabályos punci nedvesen várt. Öröm volt kényeztetni sokáig, nagyon jó visszajelzéseket ad, simogatja a melleit és a kezemet. Végén megdicsért, összebújtunk, már igazi barátnős csókolózást kapok (lehet, hogy ki kell érdemelni?), közben a keze már az álló farkamon van.
    Időből már nem sok van, de megpróbálja, hogy másodszor is elmenjek, az első felvonásban említett franciát kapom, kitartó volt de sajnos kiestem a ritmusból. Az időre való tekintettel saját kézbe vettem a dolgokat, hátára feküdt, ő elkezdett masztizni, először ő ment el aztán én a hasára és melleire. Láttam rajta, hogy boldog volt, hogy sikerült másodikra is elélveznem rövid idő alatt, minta teljesítette volna a küldetést!
  • Elszámolás:

    Sok minden múlik a szimpátián nála szerintem, az alap csomag átlagos NFVSZ extra.
  • Összkép:

    Egy ilyen élménynél szerintem fontos tisztában lenni vele, hogy szimpátián és egymásra hangolódáson sok múlik. Én még másnap is a hatása alatt voltam. Chloé egy érzékeny, nagyon nőies igényes csaj. Kommunikatív, jól veszi a bókokat és ő is sokat ad, igyekszik nagyon. Masszázs előtt még fehérneműben és köntösben van, de amint lekerül utána már meztelenül flangál az egész lakásban, nagyon cuki. Elköszönésnél megdicséri a cipőm és az öltözetem, hosszan csókolózunk. Legközelebb találkozunk!
Happy Massage