• Petra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A telefont egy másik hölgy kezeli általában, már többször beszéltünk és mindig kedvesen tájékoztat a lehetőségekről és időpontokról. Most sem történt másként, több napra előre sikerült időpontot foglalnom, gördülékenyen ment mint mindig.
  • Megközelítés:

    A Bikás parktól pár megálló az 1-es villamossal, egy újépítésű lakópark. kissé trükkös a számozás de ha a kávézóval szemben állunk akkor a jobb kézre eső épület. A parkolás viszont fizetős, erre érdemes figyelni.
  • Helyszín:

    Most a megszokott lakás helyett egy emelettel lejjebb egy kisebb de nagyon szép és hangulatos lakásban történt a randi. Itt biztos lehet a vendég hogy csak ketten lesz a kiválasztottjával. Vadonatúj minden, hangulatos spot világítás, tisztaság és patika fürdőszoba, tökéletes és diszkrét randihelyszín.
  • Lány külseje:

    Pozitív meglepetés volt Petra, a kor nagyjából stimmel talán pár évvel idősebb de a testét sok mai fiatal lány is megirigyelné. Haja szőkére festett akár a képeken, semmi póthaj minden eredeti kivéve a szemöldök ami kapott egy kis rásegítést, de illik az arcához. Az egyik híres magyar modellhez tudnám hasonlítani akit Zsókának hívnak. Egy aprócska tetkót fedeztem fel a csuklóján de szerencsére több nem volt. Teste arányos és magasságához képest sportos - jól karbantartott harmincas nőt ismertem meg Petra személyében. Egy piros melltartó és tanga kombóban fogadott hatalmas mosollyal az arcán,
  • Erotikus masszázs:

    Másfél órára mentem így a masszázs előtt kényeztetéssel kezdtünk majd jött a masszázs rész. Vádlitól felfele kezdtünk olajjal, jó sokat elidőzött a lábaimon ami jól esett az egész napos séta után. Petra rendszeresen sportol így a kezeinek sem okozott nehézséget hogy jó alaposan átgyúrjon néhol egy egy letapadt pontot kitapintva. Közben nagyon jó lehet beszélgetni, intelligens és nagyon jó humora van ami külön emelte a randink fényét.
  • Levezetés:

    Mikor visszatértem a fürdőből egyből kezdeményeztem hogy felfedezhessem a testét. Megszabadítva a fehérneműtől gyorsan rátértem az ő kényeztetésére amit szemmel láthatólag élvezett, pár percig így élvezkedtünk majd cserét javasolva átadtam neki a kezdeményezést. Petra nagyon jól kényeztet és tudja mi kell a megfáradt férfinak, szenvedéllyel és kitartóan repített el mindkétszer a csúcsra változatos technikával. A szalonra jellemző extrák közül kettőt vettem igénybe ami gondolom szimpátia alapján működik. Rég éreztem magam ennyire felfrissülve testileg szellemileg egy masszázs után.
  • Elszámolás:

    Az alap 1,5 óra kiegészítve a két extrával aminek végére egy méretes virágcsokrot adtam át neki de tökéletesen megérte.
  • Összkép:

    Petra nemrég csöppent bele az erotikus masszázs világába amit a valóéletben nyert tapasztalataival tökéletesen abszolvál aminek a vége egy egyedi őszinte már már barátnő feelinges program. Még biztos visszamegyek hozzá amíg még lehet. A szimpátia végig megvolt, csak olyanok tárcsázzanak akik igényesek önmagukra, ők biztos tökéletes kiszolgálást fognak kapni Petrától.
Happy Massage