• Nelli

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk egy nappal korábban. Rögtön felvette és meg tudtuk beszélni a részleteket. Kedves hangja volt a telefonban, készségesen elmondta, hogy milyen programja van.
  • Megközelítés:

    Városliget széle, a ház előtt elvileg pont lehet parkolni, de a gyakorlatban azért arra kevés az esély. Inkább 100-150 méteres sétára kell számítani, azon belül már lehet szabad helyeket találni. Troli és busz is jár a közelben. A GPS meglepően közel jelöli a tényleges kapualjhoz a bejáratot.
  • Helyszín:

    Belső udvaros régebbi építésű ház. Könnyen megközelíthető az útbaigazítás után.
    A lakás szépen és igényesen felújított, nekem tetszettek a belsőépítészeti megoldásai. Több szoba van kialakítva masszírozásra, a nappali térelválasztóval tagolt, a fürdőbe is jó belépni. A masszázs szobában tatami van nem pad, a földön nagy tükör segíti a bármely szögből lehetséges vizuális élmény fokozását.
  • Lány külseje:

    Nelli olyan az életben , mint a képeken. A hajszíne okozhat csak meglepetést, mert azt szerintem gyakran váltogathatja. Most barna. Közepes termetű, arányos , de inkább vékony fiatal lány, akinek nagyon szép lábai, csípője dereka és feneke van. A szép nagy és természetes mellei egyenesen szuperek, már az ajtóban állva vonzzák a tekintetet, ami később, a masszázs során, amikor lekerül a felső már szupermágnesként teszi ugyanezt. Van rajta pár tetoválás, a karján pl. végig, de engem nem igazán zavartak. Az alsó ajkában is van egy karika, ami pl a franciás kényeztetést még különlegessebbé tudja tenni.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőből visszatérve a tatamira invitál miután megkínál vízzel. A felső már ekkor lekerül róla én meg csak forgatom a fejem, hogy legalább a tükörből meg tudjam szemlélni a csodás ikreket. Nem tudok betelni a látvánnyal, de elkezdi a vádlimat masszírozni, ami olyan jól esik, hogy végül inkább arra koncentrálok. Közben beszélgetünk. Mert ugyan nem egy kezdeményező típus, de 10-20 perc után kezd annyira oldódni, hogy már nem csak a kérdésekre felel, hanem kisebb-nagyobb szünetekkel, de folyamatos a párbeszédünk. Közben halad felfelé a combomra, fenekemre. Utána a másik lábamon ugyanezek következnek, majd derék és hát. Amikor végigsiklik a hátamon , akkor a mellei már hozzá-hozzá érnek ami még kellemesebbé teszi a már amúgy is jó hangulatomat.
    Amikor végigment mindenen felkér a megfordulásra, aminek örömmel teszek eleget, úgyis egyre kényelmetlenebbnek éreztem már akkor a hason fekvést. 😄
  • Levezetés:

    Háton fekve a combjaimat simogatja , hol az egyiket, hol pedig a másikat, majd egyre közelebb kerülvén a kis herceghez elkezdi azt is nagyon érzékien simogatni. A simogatásnak meg is lesz az eredménye , és amikor már égnek meredezik az ajkaival is elkezdi kényeztetni. Csodásan finoman és kellőképpen lassan és alaposan végzi ezt a fajta tevékenységet. Valahogy nagyon ráérzett, hogy mi az a ritmus, amitől szinte a falat kaparom, annyira jól esik. Megszabadítom a kis tangájától, de sajnos nem sokáig tudom simogatni a gyönyörű, frissen borotvált punciját ,mert velem szembe helyezkedik és úgy kényeztet. Szerencse, hogy a csodás ikreket így is elérem és simogathatom, masszírozhatom őket, miközben ő az ajkaival kényeztet és szép lassan, de biztosan visz a végzetem felé. Amit még nagyon nem akarom, hogy bekövetkezzen, ezért mély lélegzések mellett megállítom, hogy pár másodpercnyi csúcsközeli állapot után folytassuk. Illetve Ő folytassa, néha melleit is bevetve. Pár perc után ismét robbanás közeli állapotba kerültem, de megint lassított majd meg is állt, hogy mély sóhajtásokkal visszanyerjem valahogy a kontrollt a testem felett, de mindezt csak azért, hogy újra felrepítsen. Egyszer csak a csodálatosan ringó mellei közé tette a farkam és oda szorítva mozogva vitt el a csúcsra. Ekkor már tényleg.
    Én meg kicsit meghaltam, de pár perc után ismét magamhoz tértem és már a nevet is ki tudtam volna mondani, ha valaki kérdezi. Nelli szépen letisztogatott és ismét vízzel kínált, majd elmentem fürdeni.
  • Elszámolás:

    Kicsit átlag feletti a tiszteletdíj mértéke, de megérte. Utólag adtam oda neki azt, amiben meg a telefonban megegyeztünk. Vissza adni nem tudott volna, ha nem pont annyival érkeztem volna.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam egy nagyon szép fiatal hölgynél, akinek a masszírozása is kellemes élmény volt, a kényeztetése meg mennyei. A szemkontaktust és a kezdeményező készséget hiányoltam egyedül nála, ha még ebben tudna fejlődni biztos, hogy felejthetetlen élményt nyújtana.
Happy Massage