• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon ,többször is hivtam nem vette fel ,próbálkoztam más lányoknál akiknél pont villogott a zöld jelzés ,de egyikük se vette fel ,mignem leesett a tantusz ,hogy a sok telefonrendszerfrissités valszeg a telefonszámkiirást is érintette ,igy szórakoztam amig sikerült orvosolni, azonnal hivtam Noyát aki persze most már felvette és rövid idő múlva fogadott is.
  • Megközelítés:

    Noya a népszerü Marina parton rendel a 13 kerületben ,könnyen meg közelithető ,bármilyen közlekedési eszközzel ,én mindig kocsival megyek ,az ingyen parkolás miatt nem könnyü megállni de végül sikerült ,egész közel helyet találni. Mivelhogy már voltam nála sejtettem hol lehet találni egy parkoló helyet .a cim pontos a GPS odavisz.
  • Helyszín:

    Újépitésü ,mint minden Marina parti épület ,portaszolgálattal ,akik nem kiváncsiak látogatásod céljáról ,lifttel kell a lakás megközeliteni ,amit a bejutás előtt pontosan elmond Noya ,nemigen lehet eltéveszteni .
    Belépéskor puszival üdvözölt ,példaszerü tisztaság honol mindenhol a lakásban , a fürdő tágas, zuhanyfülkével van ellátva,száraz kilépő friss türcsi,a tetthelyen nagy kényelmes franciaágy, egyszóval minden ami kell megvan egy kellemes randihoz.
  • Lány külseje:

    Noya mondhatnám hogy a képeknek megfelel ,de egyértelmüen élőben sokkal formásabb teste van mint képeken sejteni lehetne ,arca kellemes, mosolygós hölgy ,életkora is megfelel a kiirtaknak a képeken látható ruciban fogadott.
  • Action:

    Félórám volt sajnos ,amit rá tudtam szánni pedig egyértelmüen, Noyánál, legalább egy órás programra érdemes benevezni ,kedvesen beinvitált ,levette és vállfára akasztotta a kabátom ,majd cipő le és beinvitált a tetthelyre,ahol le lehetett cuccolni egy fotelre a ruhákat ,majd friss türcsivel ,elvonulhattam fürödni ,felhivta kedvesen figyelem a csúszós zuhanyfülkére ,millió tusfürdő variációból lehetett válogatni ,száraz kilépő szintén volt ,Listerin úgyszintén.
    Fürdés után,várt az ágyon Noya ,megkértem szabaduljon meg a maradék ruciktól, mert semmi szükség rájuk, csókolózni akart de én most nem voltam olyan passzban ,ezért állva egymást simogattuk, csókoltam piercinges melleit ,majd kértem feküdjön hanyatt az ágyon ,hogy kényelmesebben tudjam izgatni mindenhol ,lassan leértem az illatos kelyhéhez amit ,nyelvvel kényeztettem ,nagyon jól fogadta ,folyamatosan biztatott pornós szavakkal ,és tekergett mignem eljuttattam a csúcsra ,kis szünetet kért ,majd felült én az ágy mellett maradtam és elkezdett engem is kényeztetni ,köpködős bőnyálas francia vette kezdetét ,nem kellett rányomjam a farkamra saját magát húzta rá ,mélytorok a javából és kényszerfrancia magától.Ezután hátamra parancsolt és folytatta kényeztetésem,ugyanolzan hevességgel,itt már mondtam lassitson mert mindjárt elsülök,ekkor kértem a VV eszközt amit ,villámgyorsan felapplikált majd kedvesen kérdezte milyen pózt óhajtok .
    Ki akartam próbálni állva hátulról ő meg térdelt az ágyon ,igy melleit is simogathattam meg csiklóját is elértem ,jól lehetett fogni a derekát is és szintén pornósan bizatott dugjam meg keményebben aminek természetesen nemsokára egy nagy orgazmus lett a vége. Szétkapcsolodtunk figyelemesen baleset elkerülése végett ,megtisztogatott és elvonultam fürödni,ezután gyors öltözés majd tipli .
  • Elszámolás:

    Extrákat nem vettem igénybe hisz nagyon sok minden benne van az alapban ,legközelebb remélem 1 órára megyek és más dolgokat is kipróbálhatok. A végén adtam oda a régi órás pesti átlagárat a félórás programra ,nagyon megérte,tartalmas felüdülés volt a hosszú út előtt ami még rám várt .
  • Összkép:

    Egyértelmüen ,profi szolgáltató ,az emberfia megtalálja nála az elvárásait, nagyon kedves ügyfélcentrikus hölgy. Szerintem érdemes lessz visszamennem amint adódik alkalom .Másodjára jártam nála és ugyanolyan kedvesen fogadott mint első alkalommal.
Happy Massage