• Melody

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Többször beszéltünk telefonon, sms-ben is, nagyon rugalmasan kezelte a dolgot, szinte mindíg egyből válaszolt és könnyen lehetett egyeztetni vele.
  • Megközelítés:

    A főváros egyik legforgalmasabb részén van egy ügyes kis búvóhely. Nagy, ominózus kapualjjal ami nem téveszthető el. Mindennel megközelíthető szinte az ajtóban van metró, busz,... villamos is akár pár perc sétára.Parkolásra szerintem időt kell szánni de napközben szerintem nem lehetetlen.
  • Helyszín:

    Egy erre a célra bérelt kis apartman...illetve a miután lépcsőztél kicsit egy önműködő ajtón belépve kis folyosó és innen nyílik 5-6kis apartman amiből az egyikben rendel a kis Hölgyemény. A lakásra panasz nem lehet, prémium kategória...kicsi de nagyon elegáns minden, azt hiszem erre mondják mostanság hogy ékszerdoboz. Szobából nyílik egy kis fürdő amiben zuhanykabin van, száraz kilépő , törölköző...akár hajszárító is ha jól láttam. Amúgy rend, tisztaság mindenhol. Amit hiányoltam az a szájvíz volt...de gondolom ezt majd pótolja/pótolják. Amúgy minden tökéletes.
  • Lány külseje:

    Az igazat megvallva mikor megjelent a hírdetése egyből a kedvencek közé tettem mert valami nagyon megfogott benne. Kiváncsi voltam nagyon az arcára is ami rögtön nagy meglepetés lett mikor megpillantottam, mert egy gyönyörű lányról van szó!...minden tekintetben. Nem nádszálvékony hanem inkább izmosabb, látszik hogy valami testmozgást végezhet vagy végezhetett. Van mit fogni rajta de minden nagyon kemény arányos meg aranyos rajta minden. Egy hatalmas mosoly mellett fogadott egy kis selyem köntösben ami alatt egy szexi, fekete body volt és egy magassarkúban topogott előttem míg a lakásba értünk.
  • Action:

    Miután bekísért cipőt levettem a kabátot a megadott helyre raktam, a ruháimat utána, majd már mutatta is az utat a fürdőbe ahol előre engedte picit a vizet hogy meleg legyen és a fürdőt is fűtse...nekem nem kellett volna mert a látványától eléggé fűtve voltam.
    Vetkőzésem alatt folyamatosan érdeklődött mindenről majd rendeztem az anyagiakat is...nem akartam a jó kezdés után ezzel foglalkozni.
    Gyorsan tusoltam, majd irány a szoba ahol már a bodyban várt rám és kacéran mosolygott. Felajánlott egy masszázst amit el is fogadtam, rám ült majd beszélgetésbe elegyedtünk...teljesen átlagos ismerkedős randi. Közben gyengéden gyúrta a hátamat és egyre lejjebb haladt...
    Ezek után érte hogy forduljak meg és a hasamat, mellkasomat is kezdte gyúrogatni...és egyszer csak fura kérdést hallottam "Aktust is szeretnél?"...hát csak annyit mondtam hogy szerintem igen és máris a szájában voltam. Azt hiszem ez a barátnős francia...lassan nagyon nyugodtan kicsit kézzel támasztva szívogatta, nyalogatta be-bekapta és közben csillogó szemekkel csak rám nézett. Ém azt sem tudtam higyan kezeljem...nagyon zavarban voltam. Úgy fordult hogy elérjem a fenékét és énis simogattam, kózben a kezem elsiklott a body mellett és a puncihoz értem. Csak azt vettem észre hogy már most kezdett nedvesedni...nagyon izgató volt.
    Levette a bodyt majd a hasamra ült, csúszkált rajtam ém meg a mellét simogattam hol a hasát arcát, itt csattant el az első csók is, ami hihetetlenül finom, barátnős érzés volt.
    Rákérdezett a g védőfelszerelésre amire szerintem csak bólogattam.Miután felhelyeztük, rám ült egy nagy sóhaj mellett, és mosolyogva elkezdett lassan mozogni rajtam majd a tempót fokozni. Nagyon kéjes hangokat hallatva midketten csak élveztük a pillanatot.
    Ezek után hosszan próbáltunk még missziben kicsit...ez hihetetlenül meghitté tette a hamgulatot, csókolóztunk, egymás fülébe lihegtünk és szorítottuk egymást.
    Kutyusban is megpróbáltuk egy darabig, néha óvatosan rápaskoltam a fenekére, ezt a pózt is kéjes nyögésekkel nyugtázta hogy jól esik de nekem is megtette a fenekének és a hátának a látványa ami tökéletes...így is lett végem. Hagyott lenyugodni majd megtisztogattuk magunkat, és hozzámbújt. Simogatott, beszélgettünk mintha már ismernénk egymást.
    Nekem tökéletes barátnő-feelingben volt részem amihez nagyon sokat hozza tett Melody.
    Legvégén egyet közösen tusoltunk, és így lett kerek a randi. Teljesen le voltam nyűgözve.
  • Elszámolás:

    Az átlagnál magasabb rózsaszállal kell készülni, de mindent korrekten elmond. Extrát nem vettem igénybe mert úgy érzem nála nem is kell. Nagyon korrekt, legmagasabb színvonalon teljesít minden tekintetben és korrekten tájékoztat mindenről.
  • Összkép:

    Bocsánat ha hosszúra sikeredett az írásom de rövidebben nem ment 😊
    Teljesen feltöltődve, pozitívan távoztam tőle....szinte alig akartam eljönni. Egy nagyon aranyos lányt ismerhettem meg aki úgy viszonyúlt hozzám mint ahogy rég nem tapasztaltam.
    Úgy gondolom ha korrekten viselkedik az ember vele akkor nagyon hálás tud lenni. Biztos hogy visszamegyek...lehetőleg több időre.
    Köszönöm a randit, és a társaságot kedves Melody!
Happy Massage