• Khadijah

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon, mint mindig. Aznapra egyeztettünk időpontot. Elvesztem a GPS-ben, ezért jeleztem, hogy késni fogok 10 percet, de rugalmas volt, és mondta majd kárpótlom valamivel :)
  • Megközelítés:

    Alleehoz közeli csendes utcácskában, parkolás nehézkes, bkv-val könnyen megközelíthető.
  • Helyszín:

    Régi építésű, kis két szobás lakás. Dohányszagot érezni lehetett. A tetthely a fürdőn át vezet, ahol franciaágyon történik az akció, tükrökkel van körberakva a nagyobb élvezeti élmény végett.

    Fürdőben minden megfelelő, tusfürdő, dezodor, szájvíz, puha törölköző pipa, egyet kivéve. Nincs zuhanyfüggöny a kádban, ezért kipancsolni a vizet nem könnyű.
  • Lány külseje:

    Hangja is kedves, fiatalos volt a telefonban, az arc kitakarástól sem kell félni. Khadijahnak szexi, vadócka arca van, incselkedő mosollyal. Félhosszú frizura, szolizott bőr, tetoválások díszítik testét. Cserfes csajszi, hamar megtörte a jeget, könnyen ment az egymásra hangolódás. Egy fekete bodyban fogadott, szépen kiemelve dekoltázsát. Ajtóban puszival köszöntünk, majd a szobába vezetett.
  • Action:

    Fél órát voltam vele. Beértünk a szobába, én elmentem zuhanyozni, addig üdítővel kínált. Visszatértemkor a body lekerült, és sarokülésben helyezkedett el az ágyon. Ebben a pózban is már nagyon bomba volt, rávetettem magam a mellkasára, és csókolgatni kezdtem. Haladtam felfele a nyakára, majd csókolózni kezdtünk, finoman csókol, de lehetett bátran feszegetni a határokat. Majd a kebleket kényeztettem, ő közben a farkamra fogott, és így játszottunk egy darabig egymással. Kértem, hogy forduljon meg, és ereszkedjen doggyba, és hadd kárpótoljam, ahogy megbeszéltük. Ezt már olyan ügyesen csinálta. Popsi az égbe pucsít, fejét leszorítja. Finoman csókolgatni kezdtem a popsiját, először kívül, aztán a gyűrűs izmokat, majd haladtam a rózsaszín irányába, halk nyögésekkel nyugtázta ténykedésemet. Olyan voltam, mint egy gyermek a cukorka boltban. Faltam, ahol értem. Kinyújtott nyelvemmel föl és alá csúszkáltam a popsiján.
    Mikor érzésre, már kellően megdolgoztam cserét javasoltam. Éreztem nem kell sok, és mivel natúr francia extraként szerepel, csak a golyókat nyaladtam le vele. Finom, meleg nyelvével táncolt a családi ékszereken. Kértem húzzunk gumit. Kérdezte, hogy szeretném kezdeni, mondtam először hátulról akarom őt - úgy érzem, fél órába belesűrítettem, amit lehetett - popsit megint az égbe nyomva tolta rám magát. Itt is hasznosak voltak a tükrök. Eleinte lassan csináltam, mert éreztem át kell essek a holtponton, hogy ne legyen végem idő előtt. Közben hátranyúlt és a golyóimat izgatta kezével, a tükrön keresztül szemkontaktust megtartva.
    Ezután fordultunk misszibe. Ahogy felhúzta a lábait, az nagyon szexi volt. Finoman bevágtam, közben mentek a csókok, nem húzódott el. Éreztem, most már bírni fogom, így elkezdtem nyomni neki, de még egy pózt kiakartam próbálni, hogy úgy legyen végem, az pedig a fordított lovaglás volt. Lábai az enyéim alatt voltak, leginkább ő mozgott rajtam, feszes brazil popsijával, olyan jó volt a technika, hogy tudtam eljött az idő, így élveztem a gumiba. Khadijah lelassítva, hüvely feszítéssel, tövig beleülve csavarta ki belőlem az utolsó cseppeket.

    A fürdő épp fogalt volt, ezért addig hátradőltünk az ágyon Khadijah a karjaimba telepedett, egyik lábát áttéve az enyém felett beszélgettünk, levezető csókokat váltottunk, igazi barátnő feeling. Igazából már készen is álltam volna a 2. menetre, de sajnos mennem kellett.

    Begyűjtöttem a csokikat és indultam utamra.
  • Elszámolás:

    Pesti átlagnak megfelelő, a végén rendeztük, extrái a natúr francia lett volna, de nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    Úgy érzem nagyon meg volt az összhang közöttünk, igazi barátnő feeling is teljesült. Bomba testű, nagyon kedves. Várom a következő találkozást.
Happy Massage