• Edina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Március idusára terveztem a látogatásomat, de nem tudtam féken tartani az ösztöneimet. Ráadásul a fényképei nézegetése közben is éreztem a csábítását, ezért felhívtam és megcéloztunk egy alkalmas időpontot. A jeles napon a megbeszéltek szerint üzenet formájában megerősítettem az érkezésem.
  • Megközelítés:

    Aki nem autóval érkezne hozzá vendégségbe, annak a közelben lévő kötöttpályás tömegközlekedési eszköz a legjobb választás. Persze fővárosunk egyik nagy csomópontjából buszon utazva is eljuthat hozzá a kiéhezett utazó. Úgy láttam, hogy a kapu közelében van a megálló. A jelenlegi díjmentes parkolás ellenére a szomszédos panelház árnyékában simán találtam szabad parkolóhelyet.
  • Helyszín:

    Új építésűnek nevezhető lakóház gyalog is letudható emeletén található a kéj birodalma. Igazi leánylak, ahol egyedül és senki által nem zavart körülmények vártak. A célnak tökéletesen megfelel, és minden bútordarab pajzán gondolatokat ébresztett bennem. Mindkét tusolásomhoz száraz textiliát kaptam, ráadásként az általam preferált tusfürdő volt kihelyezve a kád szélére.
  • Lány külseje:

    A fotóin látni, hogy Edina nem mindennapi jelenség, aki ad magára és potencianövelő hatást vált ki az emberből. A valóságban pedig minden képzeletet felülmúl. Kérésemnek megfelelően egy fekete koktélruhában várt rám, és amikor megpillantottam az ajtóban, bizony szorítani kezdett a nadrág.
  • Action:

    Megérkezésem után a konyhapulthoz léptünk és frissítővel kínált. Közben átadtam az ajándékom, aminek láthatóan örült, majd a szemembe nézett és annyit mondott: -Nekem is van számodra egy meglepetésem. -Abban a pillanatban felült a pultra, széttárta lábait és a szemem csak a vágyai nedves kapujára fókuszált. Nyelvemmel megízleltem, utána pedig siettem a fürdőbe, hogy minél előbb a lényegi részhez érjünk.

    Tusolásom után a szobába invitált, de egy pillanattal később már az ágyon feküdt. Ajkaink rövid időre összeforrtak, majd arra kértem, hogy a padlón térdeljen elém, mert kardommal lovaginává ütném. Edina nem kertelt, és ahogy elhangzott a kérésem már ereszkedett is pozícióba. A tövénél megragadta hímvesszőm, a szemembe nézett, majd ajkai ölelésébe vette péniszem. Nyelvével vadul fényesítette fegyverem, gyakran ráköpött a bájdorongomra, én pedig élvezettel néztem és élveztem, ahogy fényesíti hímvesszőmet. A franciája vad és bőven kimeríti a pornós élményt. Sokat nem is kellett a hangszeremen játszania ahhoz, hogy mély benyomást tévő állapotba kerüljön.

    A gerincemre vágtam magam, majd a báli ruha felvétele után Edina helyet foglalt rajtam. Finoman ereszkedett rám, s miután a helyére került a főszereplőm, utána vad vágtába kezdett. A derekánál megragadva húztam magamra és élvezettel néztem és éreztem, ahogy vonaglik rajtam. Nedves vendéglátóm nem egy csöndes típus, így folyamatosan a tudtomra adta, hogy mennyire élvezi a mókázást, és biztatta alkalmi lovacskáját, hogy ne lustuljon el, de a célba most sem tudtam eljuttatni.

    Egy hosszabb vágta után elfáradt, majd pózcserét javasolt. Most ő került a hátára, s a lábait felhúzva könnyedén bejutottam vágyai, akkor már nagyon nedves kapuján. Edina szereti ha jól megudvarolják, legalábbis sokadik alkalommal tapasztalom, hogy kedvére van a vadabb mókázás. Ahogy játszottuk ki-be játékunkat nyögdécselve élvezte és nézte, ahogy a varázspálcámmal mély benyomásokkal adom tudtára, hogy nagyon éheztem már a társaságára.

    Amikor a lábai az ide-oda pakolgatástól és gyakorlatilag azért, mert gyertyázásnak is nevezhettük volna a testhelyzetét, kényelmetlen lett számára a felvett póz, így testhelyzetet váltva az ágy széléhez álltam és vártam, hogy rátolasson a csatlakozási pontra. A magasság nem volt megfelelő, ezért a nappaliban elhelyezett piros „L” alakú kanapé rövidebb oldalára kerültünk. Minden szempontból tökéletes volt a bútordarab.

    A kanapé szélénél álltam, de egy percig sem gondoltam azt, hogy büntetésben lennék. Inkább az járt a fejemben, hogy milyen szerencsés vagyok, mert sikerült összehoznunk a péntek délutáni találkozónkat. A derekánál megragadva vehemens lökésekkel udvaroltam tovább, amit láthatóan élvezett és folyamatosan bíztatott, hogy csináljam tovább. Nagyon feltüzelt az együttlét, de szerettem volna érezni a csókját és a melleit birtokba venni, így ismét a hátára fordult. Igaz sokat nem forr össze ajkunk egy találkozó alkalmával, inkább kihasználjuk a lehetőséget, és mindig vadul szeretkezünk. Ennek ellenére soha nem távozom tőle hiányérzettel.

    Néhány perc után a fülembe súgta, hogy a szájába venne újra, s miután lehúztam a jelmezem helyet foglaltam a kanapén. Türelmetlenül vártam, hogy ajkai ölelésébe kerüljek, de nem kellett sokat várnom az élményre. Elém térdelt és egy pillanat leforgása után a szájában láttam és éreztem magam. Vadul falta bájdorongom, de az megmakacsolta magát és némi puhulást éreztem magamon. Esélytelennek láttam, hogy Toldi nyomórudas jelenetét színpadra vigyem, ezért a nyelvem játékának lehetőségét kínáltam fel számára.

    Visszatértünk a hálószobába, majd felül kerekedtem rajta, és ahogy csókolgattam melleit a hímvesszőm is bevetésre kész állapotba került. Gyorsan gumiért nyúltam és a felhelyezés után behatoltam. Vadul játszottuk ki-be játékunkat, de az órámra pillantva észre kellett vennem, hogy közeledik a játék vége. Ismét a gerincemre vágtam magam, majd Edina ajkai és kezei játékától végül kitört a vulkán, és a láva beterítette melleit.

    Gyors tisztálkodás után a fürdőbe mentünk és amíg felfrissítettem magam a zuhany alatt, addig végig beszélgettünk. Öltözködésem után az ajtóban kaptam egy visszatérésre csábító csókot, majd utamra engedett.
  • Elszámolás:

    A fővárosban megszokott virágcsokornál nagyobbal érkeztem hozzá vendégségbe, amit jól láthatóan helyeztem el a szobában lévő asztalra. Szóba sem került ottlétem alatt, és a kapott élményért cserébe reális az ajándék mértéke.
  • Összkép:

    Vad szex és nagyon jó hangulat jellemezte a látogatásomat. Az együttlétünk alatt végig azt éreztem, hogy abban az órában én vagyok az egyetlen legény a gáton a környéken. Sajnos az egy óra gyorsan elrepült, de annál tartalmasabb volt minden együtt töltött pillanat.
Happy Massage