• Tina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A megadott számon hívtam Tinat. Rögtön felvette. A telefont saját maga kezeli. Nagyon kedves hangja van. Rövid időn belül tudott fogadni. Egyszerűen ment minden.
  • Megközelítés:

    A ház a 6 kerületben van. Nagyon forgalmas helyen. En autóval mentem szerencsére találtam helyet, de ez most nagyon nagy lutri. Amúgy egyértelmű hogy melyik ház az. Bejelentkezés után ha megvan a házszám könnyen megtalálható. Kozel van a nyugati pu , egy utcára , bkv jar a környéken nagyon sok. Villamos is troli is.
  • Helyszín:

    Telefonon keresztül kapott iránymutatás után egyszerűen meg lehet találni a lakást. Eldugott diszkrét. Egy pici galériás garzon. Alul fürdő meg a fogadó tér, fent a galérián pedig a matrac. Nekem tetszett. Kis egyszerű. Tisztaság volt mindenhol. Zuhanyzós fürdő van.
  • Lány külseje:

    Az iránymutatás utan megérkeztem es az ajtó mögött félig elbújva várt vendéglátóm. Tina egy nagyon dögös 40 körüli milf. Nekem tetszett az arca is , de ugye ez mindenkinek más. Közép hosszú szőke haja van. Szép szeme. A képeknek abszolut megfelel bár retusált kepei vannak. Nagyon kedves mosolygós igazi NŐ akinek nagyon szép karcsú alakja van es gyönyörű hattttalmas mellei. Na az biztos nincs retusálva. Egy fekete csipkés ruhában fogadott egy ugyan olyan bugyival de azt pontosan nem rudom mert a mellei elvonták a figyelmem.
  • Action:

    Miután megérkeztem nagyon kedvesen kávéval es üdítővel kínált , a vizet választottam. Majd megbeszéltük hogy mit szeretnék. Fél órára mentem alapból, de mondtam ha időm engedi akkor maradnék tovább. Abszolút segítőkész volt mondta h lehetséges ha ugy alakul. - Végül sajnos el kelett jönnöm de majd legkozelebb.
    Ezután elment tusolni majd én követtem. A közös fürdésben is benne lett volna, de mivel kicsi a fürdő én meg nagyobb ezért így kenyelmesebb volt külön.
    Zuhanyzás után a lakas alsó részében várt meztelenül. Eszméletlen jól nézett ki. Próbált zenét csinálni de nem sikerült. Mondjuk engem ez a része annyira nem érdekelt. Közben a háta mögé mentem és végig simítottam a hátát majd megcsókoltam a nyakát. Egy kellemes sóhajtásából gondoltam hogy tetszik neki es igényli a törődést. Hozzam simult , fenekét a farkamhoz nyomta miközben csókoltam a nyakát es simogattam ahol értem , majd a karjai alatt átnyúltam es megmarkoltam a melleit. Jo érzés volt el sem fértek a kezemben. Imádtam. Közben hatra nyúlt es a farkamat masszírozta. Megfordult csókot váltottunk, és elindultunk a galériára hogy kényelmesen foglalkozzunk egymással.
    Fent folytattuk a csókolózást. Hanyatt fektettem es csókoltam a nyakát vállát. Végig húzott magára. Nagyon jo volt. Elindultam lefelé a ciciket kenyeztettem nyaltam faltam. Nagyon élvezi ha foglalkoznak vele. Rögtön reagált rá. Egy ideig játszadoztam majd haladtam tovább délnek. Nagyon finom kis puncija van. En kezdtem a kényeztetést ami nem volt ellenére rovid időn belul halk sóhajok egyre hangosabbak lettek majd húzta magára fejem és célba értem. Lábait össze szorította majd egy nagyot élvezett. Jól esett neki szerintem. De ami utána jött az nekem esett nagyon jól.
    Megmutatta francia tudását. Mindenképpen ki kell próbálni. Hegyétől a tövéig foglalkozott a farkammal , hol csak a makkot nyalta hol mélyebbre engedte. Foglalkozott a golyókkal is. Viszonozta a nyalakodasomat. Átnyúlt a lábaim között megfogta a seggem es húzta rá magát a farkamra. Isteni volt. Kértem gumit mert már túl jó volt. Ezután hátulról dugtunk majd meglovagolt es végül missziben lett végem. Végig tolta magát a farkamra. Missziben a lábával húzott magára. Fuu nagyon jo volt. Mielott végem lett volna lehúztam a gumit , kicsit még szopott majd a szájában végeztem. Utana megtörölgetett es beszélgettünk egy jót
  • Elszámolás:

    Az adatlapján fel vab tüntetve. Átlag alatti. Abszolút korrekt volt. Fél órára mentem ha idom engedte volna tovabb is maradok abszolút megérte. Extrákat nem kértem
  • Összkép:

    Nagyon kellemes időt töltöttem el Tinaval. Hala istennek hogy hozzá mentem. Abszolút jól éreztem magam. Jó szájízzel távoztam.
Happy Massage