• Csodabogár/Krisztina

  • Beküldte:
  • Csodabogár/Krisztina reagálása

    Nini, egy Istennős beszi ^.^
    Az első ^.^ köszönöm :)

    Tudod Walter, amikor a visszajáróim dícsérnek téged, hogy milyen hűséges, szorgalmas és alapos vagy, az jelent valamit... :)
    Relatív fiatal korod ellenére lassan olyan felkészült leszel akár latinul is, mint a nyugdíjasok :D ők latinul is elmondják, mi van velük :) bámulatosak amúgy, de remélem, esetedben hamarosan okafogyottá válik a továbbképzés, mert minden rendben lesz ^.^

    Túl sok mindent nem tudok leírni, nagyon szépen összefoglaltad!

    A kényeztetés rész zseniális :))))
    Ezt majd légyszi mutasd meg gesztikulációval is legközelebb :))))

    Örülök, hogy jól érezted magad, várunk vissza ezzel a celebmacska mormotakutyával ^.^

  • Egyeztetés:

    Tapasztalataim szerint a telefon a legjobb. Krisztina visszacsörög ha alkalmas, ebben állapodtunk meg.
    Senkinek nem tartozok elszámolással, így a diszkréciót semennyire nem veszélyezteti ez a megoldás esetemben.
  • Megközelítés:

    Autóval könnyű, eddig mindig láttam szabad parkolóhelyet a házak között.
    BKV-val sem kihívás. 75-ös troli (Kárpát utca), 3-as metró (Lehel piac), mindkettő közel rak le.
    Csendes környék, zöldövezet. Kellemes, megnyugtató hely.
  • Helyszín:

    Egy teljesen átlagos panel x-edik emeletén, egy két- vagy másfél szobás, hangulatos kis lakás.
    Amikor az ember becsukja maga mögött az ajtót, átjárja valami meghittség. A szobába érve ez fokozódik. A mennyezeti lámpa az Ezeregyéjszaka hangulatát idézi, ami később nagyon jól jön, amikor csillapíthatatlan vágyat érez a gyógyulni vágyó, hogy egy pontra fixálja a tekintetét :) Közvetlenül alatta van a fűthető masszázságy, amiről kitűnően lehet a falra vetett mintában gyönyörködni.
    Az ágy mellett mindkét oldalon van fekvő-alkalmatosság az új kiskutyának. Engem egyáltalán nem zavart, sőt! :) De egy szavamba került volna és bemegy a kisebb szobába egy óriási marhacsonttal, amivel egész idő alatt elvan, ha nem alszik éppen. Jól nevelt, Kriszti nagyon komolyan tréningeli.
  • Lány külseje:

    Nőies, magas, atletikus Hölgy. Mosolygós, kedves, bizalmat ébresztő angyalarccal és derékig érő szőke hajjal. Puha, finom, szakszerű érintéseitől megmozdul a férfiemberben valami (az izompolyákon kívül is). :)
  • Erotikus masszázs:

    Röviden:
    Széttépte a combjaimat, olyan helyre nyúlt, ahova eddig soha senki. és megnézte milyen csípőmozgásom van (rossz az, aki rosszra gondol). Persze erről a maga huncutul csipkelődős stílusában véleményt alkotott. Így valahogy azért mégiscsak volt benne erotika, csak nem úgy, ahogy erre a legtöbbször vágyunk. ;)

    Bővebben:
    Ugyanúgy meg kellett állnom előtte mint eddig mindig, mielőtt helyet foglalhattam volna az ágyon. Megnézett szemből, oldalról és hátulról. Elmondta és megmutatta eltúlozva is, hogy most épp mi hogy van rajtam, majd ismertette a programot és azt, hogy nagyjából mi várható.
    A comb ki-be forgás a menü. Ha nem egyenesen előrefele néznek a térdek, akkor ezt korrigálja, illetve van a medencének egy optimális billenési szöge, ami ha eltér az egészségestől akkor itt azt is tudja korrigálni Krisztina. A menet hasonló volt mint legutóbb, most is forogni kellett az ágyon, mint egy grillcsirke. Ezt hallottam valahol, nem én találtam ki. :)
    Na de viccet félretéve, fájdalmas volt, intenzív, viszont teljesen új dolgokat tudtam megtapasztalni. Kéretik nem kinevetni, de van "jó fájdalom" is.
    Krisztina elmondta, hogy az idegrendszerünk érzékeli a számára jó és a rossz fájdalmat. Ez egy úgynevezett nyitási fájdalom volt. A fascia/izompólya nyílt ki/lazult fel (itt már nem csomókról beszélünk, mint a hagyományos masszázsban). Ha lelazulnak ezek az útvonalak, könnyebben ad egy más irányt az izmaimnak a masszőzöm. Így is lett.

    Voltak gondok, vagy inkább érzetek korábban a derekamban, ez csillapodott mire a kezelés véget ért. A járás könnyedebb lett, talán automatikusabb, természetesebb. Eleinte furcsa volt, hogy nem volt stabil a felsőtestem, de menet közben megtudtam, hogy ez normális, ezért sétáltat.

    Extra tapasztalás:
    A mi Csodabogarunk ismer egy helyet, ahova be lehet nyúlni. Testüreg, de nem testnyílás!
    Roppant izgalmas önismereti tréning is egy ilyen kezelés. Olyan izmokat érez meg az ember amiről eddig fogalma sem volt, és megtudja milyen helyekre lehet benyúlkálni szinte csuklóig úgy, hogy valójában nem hatolt be a testembe, de mégis az az érzésem!
    Ijesztő lehet ezt így olvasni. Átélni nem (annyira) az. Mindenkinek ajánlom kipróbálásra! :D
  • Levezetés:

    Végigpoénkodtuk a randit, nem sok komoly pillanat jutott erre az alkalomra sem, de ezt már kezdjük megszokni :)
    Időnk végéhez közeledve azt mondta, hogy mára végeztünk és megsimogatott. Ennyiben ki is merült a romantika. Nagyon kedvesen csinálta, semmi hiányérzetem nem maradt.
  • Elszámolás:

    A myofasciális manuálterápia átlagára, talán egy picit kedvezőbb is. Nem feltétlenül a többi hirdető díjazásával hasonlítanám össze, mert más műfaj.
  • Összkép:

    Minden találkozónk vidámra, viccesre sikerült és ezzel együtt nagyon tanulságosra, intenzívre is.
    Ha elkezd hirtelen sokat beszélni mindenféle dologról és/vagy azt mondja, hogy szeret, az fájni fog! :D
    Repül nála az idő, de egyszer sem éreztem, hogy tolna ki az ajtón. Nem volt rajtam nyomás, hogy menjek már. Nagyon ügyesen menedzseli az időt, és jól kommunikálja le ha "mára végeztünk".
    Tetszik nagyon, hogy ott azonnal látom (a tükörben), és érzem a változást, de pár napon belül is tapasztalom ahogy alakulok, változik bennem valami.
    Egyik kedvenc részem amikor a tükör elé állít, hogy nézzem meg mi lenne a jó, és ahhoz képest mi hogyan van. Szeretem ahogy az összefüggésekről beszél, és támpontokat, valamint megoldási stratégiát ad a problémáimra. Ezek olyan dolgok amik miatt úgy érzem, hogy tényleg én vagyok a fontos és nagyon figyel rám.
Happy Massage